Két kormánykabinet kön létre, egy gazdasági és a stratégia kabinet - jelentette be Lázár János a tervezett kormányátalakításról. Németh Lászlóné tanácsadó lesz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mi van??? Németh Lászlóné tanácsadó lesz??? Ne már tegnap még megérdemelt pihi, most meg ez a setét liba tanácsokat osztogat???
Ez még a sötét bringásnak is sokk lenne, ha merne gondolkodni! =))
Bringás
A Miniszterelnök Úr, Orbán Viktor jó okkal tesz mindent, mert a magyarság érdekeit szem előtt tartva neki köszönhetjük, hogy kimásztunk abból a gödörből, amibe a libsik belelöktek!
ágimami
Annyira tetszik ez a "tanácsadó" kifejezés!!!
Nyugdíjba vonulás után szinte minden magasabb posztban levő "tanácsadó" lesz, nem kevés pénzért!! Nem hiszem, hogy a nyugdíjukból nem tudnának megélni, teret kellene adni a fiataloknak!! Ha rajtam múlna én biztos megszüntetném a nyugdíj melletti munkát - csak annak engedném, aki anyagilag is rászorul!!
Hát hogy Némethné nem, az biztos!!!:DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.