Gulyás Gergely szerint semmi nem mutatja jobban a Magyar Szocialista Párt felelőtlenségét, mint hogy az október 2-i népszavazástól történő távolmaradásra biztat, miközben a népszavazás érvényessége adja a lehető legerősebb eszközt a kormány kezébe, hogy a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését elkerülhesse.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnap arra reagált az MTI-nek, hogy Molnár Gyula, a szocialista párt elnöke előző nap közölte, az MSZP tagjai nem vesznek részt az október 2-ra kiírt népszavazáson, helyette az első Szabad Európa-napot kívánják megtartani. Véleménye szerint a népszavazásnak "nincs jogi következménye, a tárgya valójában nem létezik, és nem szól másról, mint egy buta üzenet Brüsszelnek". A szocialista politikus azt mondta: "a szüleink, nagyszüleink titokban hallgatták a Szabad Európa Rádiót", és akkoriban arról az Európáról álmodtak, amelyet az a rádió képviselt. Ma pedig "ezek a fiatalemberek mintha félredobnák szüleink, nagyszüleink álmát, és mintha ki akarnák vezetni ezt az országot Európából" – tette hozzá kormánypárti politikusokra utalva.

Az MSZP elnökének Szabad Európa Rádióval kapcsolatos megjegyzéseire Gulyás Gergely úgy reagált: Molnár Gyulát néhány héttel ezelőtt azon párt "korrumpált jogutódjának" elnökévé választották, amely a Szabad Európa Rádió hallgatóit börtönbe záratta.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint "Molnár Gyulának vélhetően megártott a balatoni meleg" és ennek köszönhető, hogy a Varsói Szerződést a magyar népre kényszerítő párt elnöke az uniós csatlakozási tárgyalások egy részét lefolytató Orbán Viktor kormányát vádolja az EU elhagyásával.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Dudadani!!! Az hogy melyik párt mit javasol a emberelnek NEM TARTOZIK A TE HATÁSKÖRÖDBE, VILÁGOS!!!
Egyébként meg semmi értelme nincs is, mert ILYEN, HOGY ,,KÖTELEZŐ KVÓTA,, NINCS IS, LE KÉNE MÁR JÖNNÖD A SZERRŐL, akarom mondani a hazugovicsról, mindig kábult vagy!!!
Yoda69
Egyetertek az MSZP-vel es a DK-val akik szinten a szvazas mebenitasat tamogatjak. Ha nem jon ossze az 50%-akkor ugyanis ervenytelen, es az nagy pofon a fideSSnek.
Mondjuk en e nelkul se mentem el volna szavazni, de igy tuti nem megyek.
Csodálkozó
Semmi sem mutatja jobban Gulyás Gergely hűségét, mint a szaros szájaszéle.
papa.49
@Yoda69: Én se, sőt még a nejem se...
Macskaszem
Mostantól minden nap kiáll valamelyik fideszcsicska MSZP-t szapulni, mert az nem áll ki egy nem létező dolog mellett. Jóból is megárt a sok, remélem a magyar Zemberek is besokallnak őszre.
Captain Blood
Gergőke! Rossz hírem van! Naponta hallgattam a SZER-t és a szüleim is!
Nem zártak böribe senkit!
Téged viszont kár volt megcsinálni, mert a genetikai selejt kategóriájába tartozol!
vonotok
@papa.49: Az a szörnyű, hogy mindezeket az agyament baromságokat, vakon el is hiszik.
papa.49
@Captain Blood: A papának jobb lett volna egy kisszéket csinálnia helyette, az nem mondana ekkora baromságokat!!!
papa.49
@vonotok: Igen vannak olyanok itt köztünk is és ágálnak is erősen!!!
Sziszifusz
A kommunikációs offenzíva a népszavazásról beindítva. Ettől kezdve a Fideszes megmondó emberek rojtosra beszélik a szájukat. Józan ész és a tárgyilagos információ közlés félretéve.
Tanult emberek, pártérdekből, hülyét csinálnak saját magukból. Sebaj, megvan az anyagi megbecsülés.
solidedge
Gulyás ellen eljárást kell indítani, mert erős kábítószernek minősülő szöveget terjeszt.
amaramaistanna
Én ezekkel a gondolatokkal értek egyet: "
"...Hiszünk abban, hogy lehet és érdemes néphülyítés nélkül beszélni Európáról és a menekültválságról.
Azért kell távol maradni az október 2-ai népszavazástól, mert nem szabad engedni, hogy ezen alkotmányellenes népszavazás érvényes és eredményes legyen.
Orbán Viktor már a kérdésben is hazudik, mert az EU senkit nem akar kényszerből a nyakukba telepíteni. Aki a kérdésben is hazudik, az minden választ hazugságra fog használni. Orbán minden résztvevő bármilyen szavazatát politikájának igazolására használ majd. Ebben őt nem szabad támogatni.
A menekültválság kezelése, az európai biztonságteremtés pedig csak akkor lehetséges, ha rasszista indulatoktól mentesen segítünk a jogszerű menekülteknek, és azokat utasítjuk ki Európából, akik megsértik a szabályokat... - Szigetvári Viktor"
Levendula
Mi nem az emeszpé miatt nem fogunk elmenni. Más oka van...
amaramaistanna
@Yoda69: Az Együtt is és a PM is azonnal bojkottot hirdetett.
amaramaistanna
@Levendula: Én sem. Lásd a bejegyzésemet!
Toby
Valaki súgja meg ennek az "alvilági értelmiséginek" hogy Ferenc pápa leigazolt a baloldalhoz - védelmébe vette a menekülteket!

A kereszténymiaf@szom megélhetési gittegylettel miért kussol?
justhpeter
Én sem az mszp miatt maradok otthon, hanem az ellopott 3000 milliárd miatt (mert ez is érinti a családot), a munkatörvénykönyvvel kiszolgáltatottá tett dolgozók miatt (mert ez is érinti a családot), a rokkantak lerablása miatt (mert ez is érinti a családot), a következetlenül aljas politikája miatt (mert a tákolmány miatt nem akart népszavazást, de most a nemlétező marhasága miatt igen), a folyamatos hazudozás és lopás miatt. Ennyi elég ?
Eriksson
Nem-re buzdító MSZP-s szórólap a népszavazási kampány hajrájában 2004-ben
alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/2012/12/kettos_allampolgarsag_uszitas.jpg

Vajon mi változott? Az MSZP akkor a kettős állampolgárság ürügyén az ország elözönlésével(?) riogatott. Most pont ellenkezőleg. Az ország elözönlését kívánja elősegíteni a nemszavazásra való buzdítással.
Viszont van egy alapvető különbség. 2004-ben egy velünk azonos nyelvet beszélő, hasonló kultúrkörből származó emberekről volt szó. 2016-ban pedig egy idegen kultúra képviselőiről.
Kénytelen vagyok azt hinni, hogy az MSZP-nek furcsa fogalmai vannak a nemzeti értékekről.
dr. prédikátor
Én meg azé nem megyek el mer útálom a fütyiszt!!!
kakaósbögre
nos,én már csak azért sem megyek el mert ezzel kvázi legitimálnám a fideszférgek rémuralmát.
Eriksson
@dr. prédikátor: @kakaósbögre: Szerintem ez a népszavazás most nem a fideszről szól, hanem a saját jövendőbeli sorsunkról. Akarjuk-e az eddig kialakult saját kultúránk folytatását, illetve csak lassú változását, vagy az iszlámosodást választjuk.
De végül is oly mindegy, ha a nato és oroszország konfliktusába muszáj beleszállnunk a nato oldalán, mert onnantól semmilyen választásunk se lesz.
Mikipapa
Igenis a távolmaradásra buzditjuk az embereket, most az egyszer nem hallgatunk MSZP-re, semmiféle pártra, mi szavazók végre magunk döntünk, magunknak kell felvállalni, hogy igenis: "TÁVOLMARADÁSSAL" szavazunk, mi leszünk többen annak ellenére is, hogy már készül a FIDESZ és bandája a szavazatok manipulálására.
vörösbombázó
Gulyás Gergely te és az idióta fideszes brancs csak szavazzon a hülyeségetekre. Remélem rájöttök, hogy az ország nagy része normálisan gondolkodik és esze ágában sincs elmenni egy ilyen álságos szavazásra. Jó mérce lesz ez arra , hogy az időtök már lejárt.
Peller Anikó
Azt gondolom, hogy egy ilyen tetűszavazásra elmenni csak hab lenne a fiddesz torkán. Nem azért, mert egyetlen migrácsot is be kellene fogdnunk a mekkent kedves meghívott vendégei közül, de ezt és a határvédelmet intézze csak a cibán. Amíg teheti.
Hofipisti
Ez a mostani szavazás legalább kétszer olyan sunyi, mint a FIDESZ által kierőltetett, és a gerincnek híján lévő AB jóváhagyásával megtartott "szociális népszavazás". Persze ennek is ugyanúgy az lesz az utótörténete, mint az akkorinak: a FIDESZ az akkor leszavazott "terheket", mint pl. a felsőoktatási tandíj, többszörös mértékben , csak más névvel, de bevezette.
Nesze neked magyar szavazó!
Mézike
@Hofipisti: Ja! + a vizitdíj. Csóró nyugdíjasaink ezerrel szavaztak annak ellenére hogy nekik nem is kellett fizetni...
Toby
Ez az őstulok elfelejtette, hogy ma, egyedül a karámban van annyi volt mszmp-s, mint az összes többiben együtt ( sincs)!
Már ami a "korrumpált jogutódjának" megjegyzését illeti!
Peller Anikó
Jól van no. Én a magam részéről szeretem a gulyást. Van itt valaki aki jól tud főzni?
sziha
@Peller Anikó: akad :) De ha a gulyasbol lenne a gulyas, meg a legjamborabb joszag is megvadulna, amivel megetetnenk. Marpedig a fideSS kutyasz@rkent mutatna a legjobban... Csak a kutyakat sajnalnam...
OCC
Gulyás Gergely, te a(z egyik) legalja vagy.
A kutyát nem érdekli a véleményed.
Rossz rád nézni, de csak azért mert tisztán látszik, hogy rossz ember vagy.
felfogod ezt, Gulyás Gergely?
Ha nem, megismétlem: Te egy nagyon - a velődig romlott - rossz ember vagy.

Látom nem tetszik, hogy nem mennek bele mások orbán idióta játékába, ami reklámokkal együtt 6 milliárdba kerül az országnak, az ország népének, és aminek semmi értelme.
Millió törvényt átvertetek - egyébként jogtalanul - az országgyűlésen, és akkor ezt nem tudjátok megoldani?
Ez egy szar szemét. újból és újból és újból megerősítésre vágyó beteg ember pszichológiai tesztje.
Amin persze megint elbukik.
Persze majd megmagyarázza utólag, de azt ne felejtsd, ah az igazságot félre lehet magyarázni, akkor a hazugságokat még mennyire?

Azért, ha valaki figyel észreveheti, hogy orbán MINDIG veszít!!!
Amit nyer az is veszteség, csak ő hiszi, hogy nyereség.
orbánnak (orvbánnak) buknia kell, és bukni is fog!

A bukás - Orbán utolsó napjai /online filmek 2020/
kakaósbögre
@Eriksson: te nem értesz valamit.a változás-mindegy hogy milyen,jó vagy rossz- a világ rendje.nincs olyan hogy évezredekig fentáll egy kultúra,egy társadalom hegemóniája. bele lehet állni-mintahogy 2000 éve a rómaiak tették-vagy flexibilisen alkalmazkodni lehet hozzá.de hogy vigyünk egy kis szociáldarwinista axiómát is a dologba: minden olyan kultúra,társadalom amely képtelen rugalmasan alkalmazkodni társadalmi,politikai változásokhoz,pusztulásra van ítélve.egyszerűen azért mert ami nem hajlik az törik.ez ennyire egyszerű.
Yoda69
@Eriksson: Egy nagy francokat. Ez csakis a fideSSrol es populista politikajarol szol.
A menekult kerdes egy idoszeru problema, de mar lecsengoben van, es az Unio kezelni tudja a problemat egysegesen, igaz nelkulunk, mert orban kihuzta magat belole.
Egy-ket ezer ember elhelyezeset kellet volna megoldanunk ehelyett orban az Unio bomlasztasaba kezdett, es ilyen baromsagokkal riogat amiket te is irtal itt.
Eriksson
@kakaósbögre: Egyről beszélünk, mert azt írtam: "Akarjuk-e az eddig kialakult saját kultúránk folytatását, illetve csak lassú változását, vagy az iszlámosodást választjuk."
Itt nem a változás ellen, hanem a drasztikus változás ellen szóltam. Mert igen, az élet, a kultúra napról-napra változik. Hol itt, hol ott, de valamelyik szegmense mindig. Ám ami most vár Európára, az kissé nagy falatnak tűnik, s nem mindenki tudja tolerálni. Főleg itt a keleti végeken, ahol a szocializmus börtönében nemigen találkoztunk gyarmati népekkel, akik által olyan gazdaggá lett a büszke nyugat.
Én azt mondom, egyék meg amit főztek, de minket hagyjanak ki belőle. Könnyű úgy szépnek, jónak, gazdagnak leni, hogy mindenből csak a mazsolát szemezgetik, a száraz kalácsot meg lenyomják az "alsóbbrendű" népek torkán.
Eriksson
@Yoda69: Neked az agyad mutatója mindig déli tizenkettőn áll, ahol Orbán és a fidesz az ikon.
Mi lenne, ha néha észrevennél más mutatóállásokat is, mert a világ nem a fideszről szól.
A mostani probléma világméretű probléma, amit nem itthon, hanem a határainktól jóval messzebb alakult ki, mi csak szerencsétlenül sodródunk a nagyok farvizén.
Yoda69
@Eriksson: Ebbol kovacsolt politikai toket orban. A migrans valsag elott ooszezuhant a fideSS a korrupcios vadak sulya alatt. Jokor jott nekik a migrans aradat, mert ez elhomalyositotta sok fideSSfan agyat. Perse azert sokan atlatnak a szitan, nem ugy mint te.
Eriksson
@Yoda69: És a baloldal miből kovácsol politikai tőkét? Abból, hogy a világ összes problémájáért Orbánt teszi felelőssé.
Nem gondolod, hogy ezzel a logikával Orbán a világ legzseniálisabb embere, aki a puszta agyával képes irányítani a belföld, a külföld, a nemzetközi politika összes történését?
Végül, nem tudom milyen szitán kellene nekem is átlátnom. Csak nem azon, melynek se teteje, se alja, csak ömlik át rajta a sok hülyeség. Pont az olyanon nem nehéz átlátni.
Yoda69
@Eriksson: Csak hablatyolsz. A teny teny marad, az pedig makacs dolog mint tudjuk.
De majd meglatjuk mit hoz a szavazas vegeredmenye. Asszem ez ismet egy politikai merfoldko lesz.
magyarbakancs
Egy régi vicc jutott eszembe erről az emberöl.
Mennek az ÁVH-sok Tisza parton egy ember guggol a Tisza parton.
Kérdezetlen mit csinál elvtárs?
@arok a Ti -szátokba.
Én is.
Eriksson
@Yoda69: Nem szokásom a tehén farka után járni, a véleményem magam hozom. Könnyen lehet, hogy tévedek, de akkorát biztosan nem mint itt te, meg még egy páran.
A szavazás végeredménye pedig az lesz, amit szerte Európában is sokan követelnek: migránsok haza.
Yoda69
@Eriksson: Konnyen lehet hogy ervenytelen lesz, ha nemjon 50%+1
Eriksson
@Yoda69: Ezt tényleg nem tudható előre, de egész Európában nő a migránsellenesség, amely sok hazai polgárt is átgondolásra késztet.
Eriksson
@Yoda69: Merkel össze-vissza hablatyol. Egyetlen támpont az ideológiájában az, hogy ő a császárnő s mint ilyen, bármit mond bármikor, bármilyen blődséget, azt az unió tagállamainak feltétel nélkül alázattal végre kell hajtaniuk. Demokrácia nuku, még csak egy lapos pillantásra sem méltatja az emberi jogokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.