A korábbi választási kampányban nyújtott támogatásért és fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkért cserébe kért szabadulást Kubatov Gábortól Vizoviczki László írja az n1tv.hu.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mit kellene ezen elmagyarázni! Ez a mai itteni rögvalóság!
colibri
A 2/3-nak semmit sem kell ki- ill. megmagyarázni. Akkora vérszemet kaptak 2010-óta, hogy a polgároknak kellene már észhez térni! Különben is minden rosszért az elmúttnyócév, Gyurcsány és a migránCSok a felelősek.
bencemacska
Az éjszakai élet kidobó emberei lettek a fradi és a fityisz gárdistái?
Á, dehogy a Fityisznek semmi köze a bűnszövetkezetekhez!
Vizoviczki vagyonát nem zárolták? Honnan van 250 milliója? Én az ügyészség helyében csak leellenőrizném, ki tett szabaddá a letétel előtt ennyi pénzt? Offshore számláról jött nylon zacskóban, vagy nokiás dobozban?
dr. prédikátor
Működésbe lépett a fütyisz maffia!!!Tudta a vizovicki hogy kihez kell fordulni!portik se véletlenül mondta amit mondott!!!Kormányszinten müködik a maffia,Ha ezek után még valaki is kételkedett abban hogy hogyan működik a fütyisz maffia hát az nem normális!!!
bakegya
Már kiszivárgott,végül is már az óvodában is együtt játszottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.