Khizr Khan szerint ha Trumpon múlna, az Irakban hősi halált halt fia nem is léphetett volna be az Egyesült Államokba. Humayun Khan százados igazi hős volt. 2004-ben ölte meg Irakban egy autóba rejtett pokolgép. A robbanás előtt Khan visszarendelte katonáit, és maga közelítette meg a járművet. Tíz lépést tett előre, amikor a kocsi felrobbant. Khan a helyszínen életét vesztette. Humayun Khan amerikai volt, katona és muszlim, vagyis egy olyan vallási közösség tagja, amit a republikánusok elnökjelöltje, Donald Trump egyszerűen kitiltana az Egyesült Államokból. Épp ezért Khan szülei csütörtökön a demokraták philadelphiai elnökjelölő gyűlésén szólaltak fel.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Lehet csodálkozni ezen is, de hamár ekkora vallási meg etnikai ismeretekkel rendelkezik valaki akkor miért nem látja épp az ő vonzerejébe tartozó arab világ szokásainak a furcsaságait ahol nem csak kitiltanak bizonyos vallású vagy etnikai elemeket hanem meg is ölik ?
teuton
@Csizmás Kond: Talan nem ertetlenkedni kellene, hanem fellapozni a törtenelemkönyvet... A muszlim vallas több mint 600 evvel fiatalabb, mint a kereszteny. Na akkor most lapozd fel a törtenelemkönyvet es nezz utana, mi törtent ugy 1400-1800 között a kereszteny vilagban! A keresztenyek mindenkit irtottak a vallas cimszava alatt, meg egymast is!!! Akkor ehhez pedig szamold meg azt is hozza, hogy nem csak elöltöltös pukak es kardok vannak, tehat a vallashaborut sokkal hatekonyabban lehet üzni. Ami a keresztenyeknek szabad volt, az masnak nem szabad? Ja, a pogany migrans magyarok ugye kiirthattak a Karpat-medence lakoit, de akar Augsburgig is mehettek Europaba gyilkolni-rabolni, erre büszkenek lehet lenni...
Csizmás Kond
@teuton: ...TE UTON útfélen hülyeségeket mondsz...
Nem valamelyik vallás erkölcsi mivoltát akarom bizonyítani, hanem a mai vallási megnyilvánulások helytelenségét próbálom fejtegetni. Vissza lehet menni az időben bármeddig de aki bizonyítani akar az ne részletek kiragadásával csinálja mer az nem bizonyíték...ugyanis minden oknak van okozata és ez t mindig visszafelé vezetik le. Az 1400-az éveknek is voltak előzményei sőt a nagy vallási reformnak is és ha már vallási okokat keresgélünk akkor valahol ott kéne kezdeni, ahol megfogamzott valami, amikor megalakult a mai három fővonal...és csak hogy tudd már ott is látszott a különbség.
...és pogány magyar migráns...vazze..ezt a tora nem írja csak a talmud
Eriksson
Oszt mitől volt hős ez az amerikai muszlim zsoldos? Azért, mert pénzért elment egy háborús övezetbe saját fajtáját, hittársait gyilkolni? Azért, mert életét adta egy agresszor állam háborús törekvéseiért?
Az igazi hős az, aki az ilyen agresszorok elleni csatában a hazája, családja, rokonai védelmében adja életét.
human
@Csizmás Kond: Meglepő hogy aggódsz az etnikai alapú gyilkosságokon, hisz a "Büszke rasszista volt a müncheni ámokfutó" cikkre első válaszod ez volt:
"na így már nem is akkora a vétke... "

Gratulálok!
Csizmás Kond
@human: arra a beírásra akkor vártam ráugrást de senki nem vette...:)
..és fogadok te is még két-háromszor el kell olvasd hogy megértsd mire utaltam...!
human
@Eriksson: Mert az ISIS talán az ő távoli rokonait fejezte le, égette el élve éppen akortájt. Te nem ragadnál fegyvert ezért? Vagy akkor is azon agyalnál, hogy világpolitikailag ez milyen megítélés alá esik.
human
@Eriksson: Elnéztem, a fiú nem a mostani hanem az iraki háborúban halt meg ahol az ISIS-hez hasonló szélsőségesek próbálták átvenni a hatalmat.
human
@Csizmás Kond: Ezt írtad le. Lábjegyzet nem volt. De tessék magyarázni a bizonyítványt, ha gondolod.
Eriksson
@human: Nem az ISIS-ről beszélünk, hanem a "hős" amerikai muszlim zsoldosról, aki egy idegen hatalom megbízásából ment saját hazája ellen háborúskodni.
Ez az igazi hős 2004-ben lett "hősi halott", s akkor hol volt még az ISIS?
Csizmás Kond
@human: ..magától érhetőnek gondoltam...
...a lényeg meg azon volt a cikkben, hogy aki írta az próbálta úgy kifejezni, hogy az lehetőleg ne csak az iszlámra legyen terhelő...
teuton
@Csizmás Kond: Magyarazkodni tudsz, csak indoklassal kimagyarazni nem... A tenyek tenyek maradnak, ezert tanitjak a törtenelmet, hohy tanulni lehessen belöle! Mar aki tud vagy akar... A katolikusok a sajat vallasukat tartottak csak igaznak, mindenki mast megkinoztak es kivegeztek. Az osztrakok a magyar szabadsagharc leveresere büszkek, azt ünneplik, mint gyüzelmet a lazado felsegarulok felett. Ugye minden csak nezöpont kerdese? Az "arabok" egymas közti vallashaborujanak sokkal több aldozata van, mint kereszteny... A vilag komplex, az egybites birkaknak viszont csak egyszerü dolgokat lehet beetetni (tömondatos plakatlozungok), mert nem ertik a komplexet, az összefüggeseket...
teuton
@Eriksson: Hogy sikerült ilyen sokbaromsagot 2,5 sorba összehordanod? A sajat hazaja valakinek az, amit ö annak tekint, amelynek allampolgara, nem amit te senki gyülölködö annak akarsz beallitani! Szoval akkor szerinted a magyar szabadsagharc oldalara atallt osztrak katonak nem hösök, hanem hazaarulok? Mert ök meg magyar allampolgarok sem voltak, es a sajat valodi hazajuk ellen harcoltak mint dezertör! Ha olvasni tudnal, az apja (aki 1. generacios bevandorlo) is mar hazajanak tekinti az USA-t... Te csak a szokasos primitiv demagog populista fideszes szintü uszito gyülölködest szajkozod...
Eriksson
@teuton: Azt. És te mit? A saját demagóg - könyvben, baloldali újságokban olvasott elvtelen, mások véleményét tükröző marhaságokat? Egy olyan ne magyarázzon magyar történelemről, akinek ahhoz semmi köze nincs, nem is volt és nem is lesz soha.
Eriksson
@teuton: Egyébként sem a magyar történelemről van szó, hanem amerikai "hős" muszlim katonáról, aki hősi halott lett idegen hadsereg kötelékében a saját vérei elleni csatában.
teuton
@Eriksson: A mocsok es mocskolodas ellen mindenfele erv es teny hiabavalo... Dagonyazz a sajat mocskodban es sertegetsd a kedves jo rokanaid primitivkem!
Eriksson
@teuton: Sértegeted te magadat a primitív hozzászólásaiddal. További szép napot kívánok, szia!
human
@teuton: Ha sikerül a pápát és környezetét lecserélni olyanokra akik hajlandóak pont úgy félreértelmezni a szentírást, ahogy a egyes muszlimok a koránt, akkor könnyen lehet egy újabb keresztes háború. Erre könnyen lehet indokot találni majd a közeljövőben. Egy közgazdász jelentette ki, hogy 15-20 év múlva a golobális felmelegedés miatt 20-30 millió ember fog elvándorolni Európa fele a vízhiány miatt. A megoldást már most ki kellene találni, mert ha nem, Európa a közeljövőben olyan háború elé nézhet, amit nem nyerhet meg.
human
@Csizmás Kond: Lehet, hogy magától érthetődőnek gondoltak, de ne feledd, hogy ez egy fórum és nem látjuk a mimikát vagy nem halljuk a hanglejtést. De olvasd el még egyszer amit írtál és próbáld meg objektíven olvasni. Nem egy rasszista beszólásnak látszik?
Csizmás Kond
@human: ...nem de aki akarja nyugodtan annak veheti. Ma kimondottan csak az iszlám gyilkol vallási okokból, vagy a sajátját vagy az ellenségét. A katona megbotránkozása meg egyéni, magáravett vagy erőltetett látszat, mivel a kijelentés általánosan volt kifejezve és úgy igaz.
teuton
@Csizmás Kond: Csak a muszlim gyilkol? Na akkor ne csak a kiralyi tevet nezd, hanem a külföldi hireket is: CNN, Al-Dzsazira, Fox, deutsche Welle! ehhez persze kellene magyaron kivül mas nyelvet is ismerni es szelesebb latokör! Na akkor elarulom neked, hogy egyedül az utobbi 10 evben tizezreket öltek meg Afrikaban a keresztenyseg neveben es a "hitteritök" ezerszam eröszakoltak meg nöket...
teuton
@Csizmás Kond: Valamint a delszalav haboruban keresztenyek öltek halomra a muszlimokat, több 10ezret, Europaban!!! Breivik is azzal indokolkolta a gyilkossagait, hogy azok idegenek voltak! Szinte minden nap törtenik Europaban gyilkossag, ahol egy naci idegent/muszlimot gyilkol, ezeket viszont nem hozza a kurucinfo es a TV2. Ajanlom nezz utana mit csinalt 2 naci Nemetorszagban, mire elkaptak öket! 8 törököt, 1 görögöt es 1 rendörnöt öltek a sok bankrablas mellett - nyiltan naci ideologiaval! Igy van ez, ha az ember az egyik szemere vak...
Csizmás Kond
@teuton: ...elhinném ha volna legalább egy icikepicike példa ..
...és délszláv háború...ezt is külön magyarázzam meg ?
Csizmás Kond
@teuton: Hülyék és gyilkosok minden korban, fajban és időben vannak, de ma csak az iszlám az aki ezeknek a tetteit felvállalja.
GeoCravker
@Csizmás Kond: "Ma kimondottan csak az iszlám gyilkol vallási okokból, vagy a sajátját vagy az ellenségét. "
Szokás szerint csusztatsz.
Természetesen nem az iszlám gyilkol, hanem az emberek.
Az, hogy közben mit üvöltöznek, az legfeljebb kifogás.
Betyárék a Turultra esküdve tartanának pogromot. Torquemada Jézust emlegetve gyilkolt. A gestapo emberei hh lendítéssel kínozták az embereket. Az AVH emberei (néha ugyanazok) pedig a szocializmus nevében.
A biológiai hulladék vallásfüggetlen. A kifogáskeresés a mentegetésére pedig több ezer éves.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Ez igaz, de mégsem maradnak el a jelzők...amiket néha te is szoktál használni :)
teuton
@Csizmás Kond: 1. pelda Brevik. 2. pelda Magyarok Nyilai. 3. pelda NSU Nemetorszag. 4.pelda Del-szudan. 5. pelda Toaso es Rozsa-Flores. Mennyit akarsz meg? Nem en vagyok a buta analfabetak oktatoja, legalabb probalj megtanulni olvasni es a neten keresgelni. Aztan Szerbia... A keresztenyek öltek muszlimokat, ezen mit akarsz magyarazgatni? Es elötte evszazadokig a keresztenyek irtottak minden mas felekezetüt es fajut, a kereszteny vallas neveben! Ezen mit akarsz magyarazgatni??? Azt sem latod, hogy egy terroristanak mindegy, hogy az aldozata kereszteny vagy muszlim, az nem valogat, Münchenben mindegyik aldozat külföldi volt, a 9-böl 6 muszlim...
teuton
@Csizmás Kond: "Hülyék és gyilkosok minden korban, fajban és időben vannak, de ma csak az iszlám az aki ezeknek a tetteit felvállalja. " Na ezt is csak te allitod, mert nem az iszlam vallalja fel, hanem elvakult muszlimok. A masik muszlimok pedig elutasitjak, szegyenlik es bocsanatot kernek erte. Persze ilyen nyilatkozatolat es szimpatizans tüntest a kurucinfo bizonyara nem közöl. Egyeblkent az oroszok is lemeszaroltak a lengyel tisztikar nagyreszet (Katyn), pedig nem is alltak haboruban, a lengyelek pedig ugye nem muszlimok...
Legfökepp pedig undoritonak tartom a kommented, mert egy USA-ban született amerikai allampolgar höstetteröl van szo, aki az eletet aldozta a hazajaert, amit ö annak vallott, ezt te pedig ketsegbevonod es mocskolodsz rola. Milyen jogon???
GeoCravker
@teuton: Elég lenne néha a "másik oldalt" is elolvasni. Egész jó angol nyelvű honlapok is vannak keleten. Az Al Jazira pedig mindenütt ott van
teuton
@Eriksson: Talan tükörbe neztel? Undorito a mocskolodasod, mindent es mindenkit sertegetsz! Nevvel+keppel persze nem vallalod, mert te igazi magyar vagy... Egyebkent mi közöd ahhoz, hogy egy orszag höskent tünteti ki es büszke a sajat allampolgarara, aki ott is született? Ha pedig a szarmazas kutatasanal tartunk, akkor az mar naci ideologia, tehat te nyiltan vallalod a nacisagot? mar egy masik hsz-ben megkerdeztem, hogy akkor az 1848-49es szabadsagharc osztrak hadseregböl atallt magyar es idegen vezetöi-katonai szerinted akkor mind hazaarulok, nem hösök?
Eriksson
@teuton: Bolond lukból bolond szél fú
Bringás
@Eriksson: Miért van az, hogy minden érvtelen elmeroggyant csak nácizni tud?
Csizmás Kond
@teuton: 1. Brevik tényleg tömeggyilkos
2. a magyarok nyilai nem terrorcsoport .
3. nsu ..az egy hülye monopolijáték
4. dél szudánban törzsi háború dult
5. Rózsa virágot meg az is lehet a szocik nyíratták ki
6. szerbiában a nemzetállamok kialakulásán vesztek össze
...és nyugodtan sorolhatod és csavargathatod akkor is ma csak az iszlám az aki elfogadja a terrorizmust és pártolja.
Csizmás Kond
@teuton: és hiányoltam a palesztinok kihagyását...vagy a rokonokat nem illik emlegetni ?
Bringás
@Eriksson: Igazán nácizni a nácik tudnak!
Bringás
@Csizmás Kond: NSU Prinz nem egy léghűtéses autó volt, amiről a Zaporozsecet koppintották?
Eriksson
@Csizmás Kond: Rózsa Virágnak legfőbb bűne, hogy utálta az akkori főnököt, s ezt sohasem rejtette véka alá.
Bringás
@Eriksson: Kik azok, akik tévedhetetlenül állapítják meg minden ellenvéleményről, hogy az náci?
Azok, akik intoleránsan más véleményét tagadják, cimkézik, de vitára sem hajlandóak!
Semmi nem számít nekik, csak a saját elveik! Aki azzal nem azonosul, az náci!
Liberálisnak is hívják őket!
Csizmás Kond
@Eriksson: Szerintem nem kár érte de belevitt ártatlanokat is
Bringás
@Csizmás Kond: Ja! :-)))))))))))))
Nem tudtam!
Eriksson
Melyik ártatlanokra gondolsz? Az itthoni vezérkarra? :-)))
Eriksson
@Csizmás Kond: A 18:48 neked íródott. :)
Csizmás Kond
@Eriksson: ...amelyiket meglőtték és a másikat bezárták...azoknak lila fingjuk sem volt mibe keveredtek.
Eriksson
@Csizmás Kond: Ja, azokért tényleg kár!. Bár a börtönviselt T. nem volt egy matyóhímzés.
teuton
@Csizmás Kond: Azert maradjunk a TENYEKnel!
1. Breivik naci, annak vallja magat es nyiltan a muszlimok megöleset celozta meg.
2. A Magyarok Nyilai nem terrorcsoport? Akkor miert terrorizmus es gyilkossagok miatt indult a per es iteltek el rasszista gyilkossagok miatt több tagjat? A Magyarok Nyilai elnevezésű társaság tagjai terrorizmus és lőfegyverrel, robbanóanyaggal való visszaélés vádja miatt állnak bíróság elé.
3. Az NSU az egy nemet naci csoprt volt, akik 10 gyilkossagot hajtottak vegre 8 muszlimon (+1 veletlenül görög volt, nem török, valamint egy rendörnön, aki majdnem elkapta öket)! Mikor elkaptak öket egy bankrablasnal öngyilkosok lettek.
4. Del-Szudanban a keresztenyek harcoltak a muszlimok ellen, mert függetlenseet akartak.
5. Rozsa-Flores es Toaso egy kereszteny terrorista.
6. A Delszlav haboru ugyanaz mint Del-Sudan csak pepitaban, ott a muszlimok (Bosznia, Koszovo) akartak függetlenseget, ezert gyilkoltak meg öket a keresztenyek (szerbek).
Magyarazkodhatsz ahogy tudsz, de a tenyek tenyek maradnak, a nacik nacik, a kereszteny gyilkosok akik mas fajut-vallasut ölnek, kereszteny gyilkosok, akik a vallasuk neveben ölnek...
Csizmás Kond
@teuton: A tények nem hazugságok. Brevik szószerint a zsidókat és a kommunistákat jelölte meg és vélte az áldozatokban.
A lőfegyver és robbanóanyaggal való visszaélés még nem terrorizmus.
Az nsu...ki hogy akarja úgy magyarázza...három önjelölt náci.akiket fajgyülölettel és bankrablással vádolnak.
A délszudáni harcok polgárháború volt.
A délszláv háború szintén polgárháború
Floresz egy bérgyilko volt te meg egy rémtöténeteket gyártó hazug fráter vagy. Ki akarod magyarázni a tehénből a borjút.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.