A Népszabadság írta meg, hogy egy szabadalmi bejegyzés szerint Rogán Antal a feltalálója egy elektronikus aláírási eljárásnak két másik személy társaságában. Rogán társai azok az emberek, akik egyedüli magyarként szerepelnek annak a ciprusi offshore cég tulajdonosi hátterében, amely a rezsihazugság idején több száz millió forint közpénzhez jutott a közműcégek auditálásáért. – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A nol.hu korábban azt írta, hogy a lapnak nyilatkozó, a cég ügyeire rálátók a cég mögött „a Fidesz egy üzleti ügyei miatt sokat támadott vezetőjét sejtik”. Ezek után felmerül a kérdés, hogy Rogán Antal áll-e a ciprusi offshore cég mögött, és hozzá áramoltak-e az állami százmilliók? – kérdezi a DK.

"Külföldre menekíti az adófizetők pénzét?" – offshore cég miatt üti Rogánt a DK

A Demokratikus Koalíció azonnali választ vár Rogán Antaltól arra a kérdésre, hogy ő-e az állami milliókból meggazdagodott offshore cég mögötti rejtélyes tulajdonos? A DK szerint az Orbán-kormánynak nyilatkoznia kell arról, hogy az egyik minisztere menekíti-e külföldre a magyar adófizetők pénzét! – zárul az ellenzéki párt közleménye.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Hát ezen a képen rendesen be van baßva az arrogáns tonyó!!!
pbalage
nahh, ezt a rogános fotót is felakasztom a falra a Nemzeti Dicsőségtáblára.
joopapa
"A Demokratikus Koalíció azonnali választ vár Rogán Antaltól arra a kérdésre, hogy ő-e az állami milliókból meggazdagodott offshore cég mögötti rejtélyes tulajdonos?" A fidesztöl meg is jött a mindenkit megnyugtató válasz, NEM!
tutajos
@dr. prédikátor: Pálinka fröccsent az antilop kontaktlencséje alá!
"Na, ugye!"
Tódor
Első körben vizsgálati fogságba most, azonnal. Hisz egy egyszerű állampolgár ennek az ezred részéért oda kerül. És a vagyon zárolása is...
tutajos
@Tódor: Erre még 2018-ig várnunk kell!
"Na, ugye!"
Bringás
A DK-nál semmit nem szabad komolyan venni!
Egy libsi banda!
petike
@Bringás: @Eriksson: Tehát nem az számít, hogy százassával lopják a milliókat.
Értem.
BEEEEEE.
Eriksson
@petike: A kérdésem az volt, hogy "Vajon ki az a DK pillanatnyilag?"
Űgy hallottam Gy. ágyfekvő.
nemfideszes
@Eriksson: ... és vajon ki az a Rogán Cecilia aki buta mint a tök, soha nem dolgozott, mégis van egy több száz millás luxus ingatlanja?! (Mármint a folyton növekvő Tónién kívül, csak pár emelettel feljebb.)
Eriksson
@nemfideszes: A kérdésem az volt, hogy "Vajon ki az a DK pillanatnyilag?"
Űgy hallottam Gy. ágyfekvő.
Rózsika Hatházi
@Eriksson: Ha jól értelmezem, a cikk nem a Gyurcsány betegségéről szól, hanem a szemesemálljól tóni mutyizásáról. Ugyanezt a kérdést feltehette volna bármelyik, másik ellenzéki párt.
Eriksson
@Rózsika Hatházi: Az, hogy Tóni mutyizik, az tény, de a kérdésem az volt, hogy "Vajon ki az a DK pillanatnyilag?"
nemfideszes
@Eriksson: Nem igazán értem, hogy mért is számít az, hogy ki teszi fel a kérdést. Maga a kérdés a lényeg, egész pontosan az amiről szól!
Eriksson
@nemfideszes: Csak kíváncsi lennék, hogy mindenben olyan tisztánlátók vagytok-e. Szóval: Ki az a DK most, hogy az alapító kezelés alatt áll?
maverick123456
Az a párt akinek a vezetőjétől a fideszesek még álmukban is felsírnak. Jobban rettegnek tőle mint a migráncsoktól.
Perwool
@maverick123456: "1989 - Orbán idézet: Egyetlen ember van a KISZ-esek közül, akit én ismerek, akit komolyan kell venni, ha az ember tárgyal vele, mert az próbára teszi az ember képességeit, ...az a Gyurcsány nevű ember.
De van még több is:hu.wikiquote.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor
Hellcat
A fideszes offshore lovag az jó lovag az nem számít...
bakegya
SUNYI LÓ FEJÉTŐL A TALPÁIG BŰZLIK EZ AZ EGÉSZ ZÁRTOSZTÁLYTÁRSAK TOLVAJ,HAZUG SEREGE!
nemfideszes
@Eriksson: Mivel nem vagyok DK-s nem igazán követem, hogy mi is van Gyurcsánnyal. De ettől még tisztán látom, hogy Tonyókának és b. nejének pusztán Tonyó fizetéséből nem tellene a több száz millás ingatlanokra, nyaralóra, és arra az életvitelre amit folytatnak.
Szóval a tisztán látásnak semmi köze ahhoz, hogy éppen nem vagyok elég tájékozott Gyurcsány aktuális egészségügyi állapotával kapcsolatban. Ne keverjük a fogalmakat! Amúgy veled ellentétben nem is nagyon érdekel. Az már inkább, hogy milyen tényeken, hiteles információn is alapul az állításod, mely szerint Gyurcsány bármiféle kezelés alatt is állna?! Addig pedig "messziről jött embere azt mond amit akar..."
Eriksson
@nemfideszes: Ha nem érdekel, akkor miért szólsz bele? Ha beleszóltál, miért nem a kérdésre válaszolsz? Mellébeszélésből kitűnőt érdemelsz.
Eriksson
@Perwool: Valami ilyesmiről hadováltam valamelyik nap:

Orosz fordulat a Fideszben, országos agymosásra készülnek

@Sziszifusz: Persze. Szerinted azokkal akik eddig raboltak, nem lehetne mit kezdeni? Az a vagyon valahol van, azt kellene először visszaszerezni.
Na de hagyjuk, az nem a mi kompetenciánk volna, hanem azoké akiket jól megfizet az Eu, hogy hunyjanak szemet az elmúlt dolgok felett. Cserébe jól "megfizetik" őket.
thumb_up replyVálasz
error
access_timeaugusztus 8., 18:22
solidedge
Buták a magyar emberek. Nem tudják megjegyezni, hogy az MSZP offshore a rossz, a Fidesz pedig a jó offshore.
nemfideszes
@Eriksson: Mi van öreg elgurult a gyógyszered?!
1. Nem te fogod megszabni, hogy mikor és mibe szólhatok bele!
2. A cikk nem Gyurcsányról hanem Rogánról és offshore kapcsolatairól szól. Te meg Gyurcsány egészségi állapotán rugózol! Akkor ki az aki itt mellébeszél?!
3. Amikor a fidesz közleményt ad ki, a csuti pedig külföldön esetleg szabadságon van, vagy éppen Grazban kezelik, akkor is csak az érdekel, hogy éppen akkor ki személyesíti meg a fideszt?
4. Ha annyira érdekel mért nem mész fel a DK-honlapjára és kérdezed meg tőlük?
De tudod mit, segítek:
web.dkp.hu/kozlemeny-rogan-antal-a-rezsiharcon-meggazdagodott-ciprusi-offshore-ceg-rejtelyes-tulajdonosa/
Tehát Varjú László. Egyéb kérdés?
Eriksson
@nemfideszes: Szóval nem érdekel, de még elérhetőséget is tudsz adni. :-))))).
TAdam
@Eriksson: Hibás kérdésre nem lehet válaszolni, ugyanis nem "ki", hanem "mi". Így már a Google is meg fogja mondani, tessen kipróbálni. Egyébként a cikkben is volt kérdés, ami kicsit fontosabb mint az hogy nem ismered valaminek a jelentését: Rogán Antal az állami milliókból meggazdagodott offshore cég mögötti rejtélyes tulajdonos?
Inkább ezt kellene feszegetni.
Csodálkozó
@pbalage: 12:32
Akaszd inkább az eredetit!
Eriksson
@TAdam: Pontos akartam lenni, ha nem is egyértelmű. A "mi" nem tud feljelenteni, felelősségre vonást követelni, azt csak "ki" mármint személy tud. Tehát az a megfogalmazás, hogy: "A DK szerint", teljesen személytelen, rossz megfogalmazás.
justhpeter
Talán meglepett valakit John Christensen cikke ?
nemfideszes
@Eriksson: Valóban nem érdekel. De a te kedvedért megtettem azt ami te is régen megtehettél volna, ha ennyire érdekel a dolog. Beírtam a Google-be hogy DK, és láss csodát mindjárt az első oldalon ott a közlemény.
Hoppá! Csak most kapcsolok, te egy DK-s aktivista vagy aki így akarja rávenni az embereket, hogy megnézzék és elolvassák a DK honlapját. Cseles. :):):)
kukac50
Ezért emelték olyan magasra a rendszer használati díjat? Ez nem rezsi csökkentés!
Akik fával fűtenek azoknak mindegyik családnak járna rezsi csökkentés vagy fa jegy.
Azokra gondolok akik nem szoktak segélyért sorba állni. Ha egy politikusnak jár alanyi jogon a rezsi csökkentés milliós fizetés mellett, akkor a kisnyugdíjasoknak és a minimálbéreseknek is járna a fűtésre.
Eriksson
@nemfideszes: Nem jött be. Teljesen pártallergiás vagyok, mindegyikre! :)))
(A linket sem nyitottam meg)
nemfideszes
@Eriksson: Ennyire azért nem kell félni, hogy elkapsz "valamit"! :)
Desischado
Persze, hogy "mentik" az offshore vagyont. Meglep ez bárkit is? Viszont itt a megoldás, mire vár még az Unió? orbáncnak meg a többi tolvajnak vége lenne menten!
"Ezért azt javasoljuk, hogy a világ valamennyi országának részvételével jöjjön létre egy globális adózási egyezmény. Ez automatikus információcserét biztosítana az adóhatóságok között. Csak azok a bankok működhetnének, amelyek alávetik magukat az offshore információk átadásának, beleértve az offshore cégek, részvénytársaságok és alapítványok valódi tulajdonosainak adatait is.”
Ez a megoldás!
szaboria1
@kukac50: Tegnapi meglepetésem. A víz számlán mivel most már csatorna díj is lett, így csatorna tisztítási díj is van külön felszámolva a rezsicsökkentésem mínusz 0,1 ft. Mondtam én nagy átverés ez a rezsicsökkentési duma. A gézért is és a villanyért is többet fizetek mert érdekes módon mióta kicserélték mind két órát valahogy több lett a fogyasztásunk. Pedig ráadásul vannak olyan eszközök amit állítólag takarékosabbak.
aremy
@Eriksson: az allergiádra jó hatással van az ss seggnyalás??
Jozefina
Ez a kép tök jó!!! olyan, mint egy ma született patkány!!!
Eriksson
@aremy: Segget Te nyalsz komám, sok hozzád hasonló birkával együtt akiknek ez a szlogenje. Valami önerős hozzászólás esetleg?
karma1
@nemfideszes: Hagyd mar a fenebe, most eppen azt adta ki a fide$$ a trolljainak, hogy TERELJENEK, TERELJENEK, mert ez a tema qrva kenyes! Idejonnek egy jo kis terelo kerdessel, es mint a 3 eves a homokozoban, toporzekolnak, hogy Te nem az o kerdesukre valaszolsz, - ami kulonben egyaltalan nem tema, plane ugy, hogy a legalaposabb buvarmunkaval sem tudtak kimutatni Gyurcsanyhoz, vagy a csaladjahoz kotheto offshore ceget.
Az ilyen agymosott bertollnokokat az sem erdekli, ha a szajabokl kilopod a falatot, mert elhiszi, hogy a fide$$ offshore ceg az meno (na meg a rogan-fele 300 ezer euros letelepedesi kotvenynyel bejovo migrancs az jo migrancs, de a kibombazott 5 gyerekes csalad az terrorista mind), az ellenzeki offshore viszont huuuuu, de bortonbe valo!...
Tudod, az ilyeneknel a loszemuveg munkaruhanak szamit...:o))
Lepényleső
Az ütés nem azt jelenti,hogy megfogja,-fogni.
Csodálkozó
Agyon kéne már csapni ezt a kis sunyi hüllőképű gonosz patkányt!
telegdilaci
Mit szívott Tóni be van szűkülve a csipás szeme!
telegdilaci
@Jozefina: Ha jobban megnézem elég patkány kinézete van! de szerintem az is.
szaboria1
Itt látszik Orbán is csak szájalt 2010-ben mára már az Ő kormányában is több az offshore cég tulajdonos mint akkor az MSZP-nek
bencemacska
@Eriksson: tegnap, 13:57
Te jóember, GyF-nek nem a fejével van baj, hanem a bokájával! Nem azzal gondolkodik!!!
bencemacska
@Eriksson: Ezt nem értem. Egy pártvezetőnek nem nyilazni kell, hanem vezetni!!!
Egyébként is M.o-n visszafelé kell nyilazni, a háta mögött meg MOST nem OV van, az ellenzék kis pártjait meg csak nem akarja lenyilazni!!!-:))))
Majd megtanul visszafelé nyilazni, ha megint mögötte lesz OV!!!
Eriksson
@bencemacska: Bocsi, de nem foglalkozom párttorzsalkodásokkal, ez az egyszemélyes DK keltette fel csak a figyelmem. Pár napig csönd volt, de úgy tűnik Gy. úr jobban van. :-))))
Ő pedig leginkább egyszerre nyilaz előre, hátra.
aremy
@Eriksson: csak annyi hogy a birka az te vagy és a többi ss nyalonc.
Eriksson
@aremy: Te meg törpök között a kuka.
bence
@Eriksson: ! Ezt honnan veszed ? Magad találtad ki ?! Neki nincs róla cédulája de a vezérednek igen ! Na ! Akkor most ki is a beteg ?!
Eriksson
@bence: Nem tudok rájönni, hogy ezt miért írtad.
jancsipapa
Az adófizetők pénzét ? --- Nem .Ellopta . Már az övé .
bence
@Eriksson: ! nemfideszesnek írtad , hogy " ki az a DK ?most , hogy az alapító kezelés alatt áll !
Nos erre válaszoltam !
cikicakk55
@Horizont: na végre egy ember aki kimeri mondani azt,ami az igazság.Úgy voltam vele,hogy először végig olvasom a hozzászólásokat és ha nem találom meg amit keresek,akkor én írom meg. Szerencsére 1 embernek nyitva a szeme. Horizont is észre vette a nagy Rogánozás mögött a sok-sok kiskaput.A gengszterváltás óta mindegyik hatalmon lévő párt ugyan azt csinálja amit most a Fidesz( Rogán nevében) Mit gondoltok miért nem lett soha elszámoltatás a választások után? Pedig ugye a szavazatgyűjtő szép ígéretek közt, szinte első helyen volt,hogy " HA MI KERÜLÜNK HATALOMRA,ELSZÁMOLTATUNK MINDEN EDDIGI POLITIKUST A VAGYONÁRÓL, A GYARAPODÁSÁRÓL.LEFOGLALJUK MIND AZT AMI NEM FÉR BELE A FIZETÉSÜKBŐL FINANSZÍROZHATÓ DOLGOK KÖZÉ"" JA ÉS BÖRTÖNBE IS CSUKUNK MINDEN CSALÓT,AKI AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉT SAJÁT CÉLJAIRA HASZNÁLTA. Na és mi lett? Egyik párt jött a másik után,de valahogy az elszámoltatás, a vagyon elkobzás, a börtön büntetések elmaradtak. A szép szavak már csak Cd-n DVD-n vannak meg. Miért is? Mert mindegyik párt ugyan ezt csinálta,csinálja. Külföldre talicskázzák a pénzt az országból. Az uniós pénzektől kezdve, az MNB pénzekig, az arany készletig a nyugdíjpénztár lenyúlásától a dohány mutyiból befolyt összegig,minden megy és ment ki a Kajmán szigetekre, Dubaiba, Panamába és az ég tudja hány Offshore cég van még amiről nem is tudunk.Ne higgyük már el,hogy nem tudnak egymás disznóságairól.Azt elhiszem,hogy összeg szerűen talán nincsenek képben a különböző pártok,de mindegyik tudja,hogy azért nem lehet őket fülön csípni az adóbevallásuknál,mert a pénz 90% már nincs az országban.Az kell akkor,mikor már forró a lábuk alatt a talaj. Akkor mint ha kámforrá válnának,úgy eltűnnek majd minden eddigi párt meggazdagodott emberei. Itt marad az Ország kifosztva,magára maradva, pénz nélkül.Ezért nem idegeskednek a menekültek, az Afrikából meginduló több milliós tömegtől, a klíma változás miatti beáramlástól.Nekik luxus életük biztosítva van egy olyan országban,ahol pénzért mindent lehet kapni.A földön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.