Rogán Antal kabinetminiszter feltalálótársának, a Hunguard Zrt. résztulajdonosának előlegezett meg egy nyolcvankét négyzetméteres, V. kerületi lakást Belváros-Lipótváros önkormányzata – tudta meg a Magyar Nemzet.

Csík Balázs számára még 2012-ben, vagyis Rogán polgármestersége idején adatott meg a kiváló lehetőség. A Királyi Pál utca 18.-ban található, műemléki védelem alatt álló ingatlan tulajdoni lapjából ugyanis kiderül, hogy a lakásra terhelt 11,6 millió forintos jelzálogra az önkormányzat jogosult. Vagyis a Rogán-körhöz sorolt üzletembernek nem egy hitelintézet, hanem Belváros-Lipótváros biztosított lehetőséget arra, hogy megvásárolhassa az addig önkormányzati tulajdonban álló lakást.

Rogán  Antal azért került a hírekbe, mert kiderült, hogy a neve szerepel egy elektronikus aláírási szabadalom tulajdonosai között. A szabadalmat 3 ember jegyzi: Rogán Antal, Csík Balázs és Lengyel Csaba. Az egyébként offshore-gyanús Hunguard 2012 óta a jelentős fideszes hátszélnek köszönhetően nagyot erősödött, a rezsicsökkentés idején ugyanis valamiért csak a Hunguard felelt meg a közműcégek auditáláshoz szükséges követelményeknek, ezért sokáig monopolhelyzetben volt a piacon.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért volt olyan aki elhitte, hogy Rogán csak úgy magától lett feltaláló???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Ezek a törpe férgek egyenként is eszméletlen kárt okoz/t/nak az országnak. Nevetséges, hogy még felhatalmazást is kapnak hozzá!
RonaGyuri
miért volt olyan aki elhitte, hogy Rogán csak úgy magától lett feltaláló???
papa.49
A roggyant tonyo azt találta fel hogyan lehet pénzt csinálni, a másik ember tudásából, igen szemét lopós fajta ez a tonyo, lógassuk fel, egy lámpavasra)))))))
Törölt felhasználó
Bringás!:) Neked is az 5-ben van a munkahelyed, mármint onnan megy a bérkommentelés?:)
mariaberta
Mit gondoltok, mi lenne ezzel a Rogán nevezetű pasassal, ha nem a fidesz, hanem az MSZP tagja lenne?
justhpeter
Ne bántsátok. Mészáros-szerűen elvégezett egy OKJ-s feltaláló tanfolyamot és most feltalál. Azt végzi, amire kitanították.
Lepényleső
Ez a puszta véletlen műve,minthogy szerda jön a keddre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.