Bayer Zsolt, a Fidesz alapító tagja, az elmúlt 25 év legmocskosabb szájú újságírója tegnap a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét kapta a Fidesz-kormánytól.

A 444.hu ennek tiszteletére csokorba szedte Bayer kurvaanyázós idézeteit: csak a közelmúltból tizenkettőt sikerült összegyűjteni, itt olvasható.

Ádertől követelik: Vonja vissza a kurvaanyázó Bayer Zsolt lovagkeresztjét

Most az egyik ellenzéki párt Áder János köztársasági elnököt szólította fel Bayer lovagkeresztjének visszavonására.

Berkecz Balázs (Együtt) szerint az Orbán-kormány újabb határt lépett át azzal, hogy a lovagkeresztet egy "olyan méltatlan személynek adta, mint Bayer Zsolt".

A közlemény emlékeztet arra, hogy Bayer gyűlöletkeltő és kirekesztő írásai miatt még a Médiatanács is 250 ezer forintos bírságot szabott ki a Magyar Hírlapra.

Szégyenletes, hogy egy Bayer-féle rasszista, xenofób, gyűlöletgyáros állami kitüntetést kaphat Magyarországon, pláne olyan kitüntetést, amelyet az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló tevékenység elismerésére adnak – zárul az Áder Jánosnak címzett közlemény.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ez a fideszes szint, egy ilyen egy "kurvaanyázó", adócsaló, komcsi munkásőrt kitüntetnek!
"nemzeti, polgári kormány"
Mondjuk nem csak ő az egyetlen patkány a Fidesz körül!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Több van a kisujjában, mint a libsi firkászok összességében! Egy bajuk van Bayerrel! Rámutat a takony hazudozókra!
Nagyon megérdemelte a kitüntetést!
Desischado
ez az eset is jellemző a fidesz "értékrendjére"! Már szinte az összes kitüntetést sikerült lejáratniuk!
Perwool
Ez a fideszes szint, egy ilyen egy "kurvaanyázó", adócsaló, komcsi munkásőrt kitüntetnek!
"nemzeti, polgári kormány"
Mondjuk nem csak ő az egyetlen patkány a Fidesz körül!
silber13
@Bringás:Rámutat te szellemi nulla! Rá hát! A sorozatos "kurvaanyázásokkal" és egyéb alpári bunkó ki- és beszólásokkal!
Bringás
@silber13: Te kéred számon Bayer szóhasználatát, aki maga is trágár, tahó módon kommunikál? Nevetséges vagy!
Hellcat
Akinek van ilyen keresztje és egy kis tartása az most visszaadja mert ha ilyen fasztestű senkiházinak is odaadták akkor kb értéktelen.
moareka
@Bringás: silber 13 csak Bayert idézte, akkor ki itt a tahó?
Amúgy tessék szíves valami olyan tettet, cselekményt, megnyílvánulást stb. nekünk elárulni, amiért ez a fickó kiérdemelte ezt a kitüntetést...
silber13
@Bringás: Nocsak! Ez új elem nálad! Neked mindenki trágár, hazaáruló, sehonnai, libsi, stb,stb,, csak te nem használsz ilyen szörnyű kifejezéseket! Részemről befejeztem e ógy szellemi nullával, vagyis veled a kétoldalú szöveget! Futás, mert ma korán zár a pénztár és baksis nélkül maradsz az ünnepekre. Tempózz pakulár!:-)))
sgyuri2003
Áder a vissza ne vond baszd meg azt a kurva kitüntetést! Mert így legalább az utókor számára is fennmarad, letagadhatatlanul , hogy a hányadék csürhéteknek milyen figurák jelentették ez "értéket". Mocskos országrontó gazemberek vagytok.
Aki Én
@Bringás: Te tényleg rettentő buta vagy Zsóti!
Aki Én
@Bringás: ...gondolom ha most neked kezdenék kurvaanyázni, az nem tetszene ennyire, akkor mindjárt értenéd.
Perwool
@Aki Én: Egy Orbán fan ebben semmi kivetnivalót nem talál!Ez a kultúrájuk. Ezt akarják megvédeni.
A Tündik bündije
Valaki tévedés történt, eredeti terv szerint horogkeresztet kapott volna.
Bringás
@Aki Én: Néz meg a tahó haverjaidat. Épp azt teszik a parasztok!
cs.n.
forum.index.hu/Article/showArticle?na_order=&na_start=181&na_step=30&t=9075135
Ide is belinkelem Bayer írását 2002-ből. Ami miatt akkor nyafogott, azzal most semmi baja sincs.
Aki Én
@Bringás: 12:16 Ugye nem baj? VAn aki kitüntetést kap érte, te meg védelmezed is. HA neked ez belefér, akkor viseld némán.
silber13
@Bringás: Ismered az idézőjelek jelentését? Nem huiszem, mert akkor nem írnál ilyesmiket nekem! A mélymagyarBayer nevű firkászt idéztem, akit a tv-ből is kivágtak alpári tökrészegel elkövetett átkozódása miatt!
silber13
@Bringás: Ismered az idézőjelek jelentését? Nem huiszem, mert akkor nem írnál ilyesmiket nekem! A mélymagyarBayer nevű firkászt idéztem, akit a tv-ből is kivágtak alpári tökrészegel elkövetett átkozódása miatt!
dr. prédikátor
@Bringás: Baszki! A te értelmi szinted se több mint ennek a geci mocsoknak!!!de nyugodtan tapadj rá ennek is a seggére oszt szívjad!!!
Kovács Gizella
Dehogy vonják, hiszen éppen ezért kapta ez a söpredék !
Grumpycat
@Perwool: ...csak az ötödik. Papírja van róla...
papa.49
A képességei alapján a ,,Munkásőr,, újságnál volt pont a helyén!!!
papa.49
Nem kell beszarni a Kossuth díjat is megfogja kapni!!!
Grumpycat
@Bringás: 19.30 Szarházi! Te meg azt érdemled meg
, hogy mellette lógjál, de a saját beleiden. Te repedtseggű orbánszopó fasztarisznya! Te fasisztázol, és komcsizol? A kurva anyád, akiket istenítesz azok a legnagyobb komcsi-fasiszták, te agyatlan szarkupac. Szellemileg annyit érsz, mint normál tampon az elefántban.
moareka
@Bringás: Életmű? ...és az mit tartalmaz a mocskos száján kívül?
szmeagol
Hátha én is!
A jóbüdöskúrvaanyádatteszarosszájúköcsögbuzibayerzsolt!
lenalena
@Perwool: hát nem, az egész fidesz ilyenekből áll.
Perwool
@lenalena: Aki feltétel és elvek nélkül tapsol mindenhez az egy gerinctelen féreg!
eugen4402
Az első fecske megjelent: Kaltenbach Jenő visszaadta az állami kitüntetését, mert ez a kormány Bayert is kitüntetésre érdemesnek találja. Lehet, hogy folyt. köv.
Apatszerek
A szakmai elit úgy döntött, hogy megérdemli munkássága után, a Magyar nép érdekét képviselve fejti ki magyarul magyaroknak, idegen test, szív ezt nem érti, édes anyanyelvünkön való kifejezést, hisz ők csak megtűrt személyek ebben az országban, lenini fiuk!
apali
@lenalena: A helyzet rendszerszerű,minden stimmel !
Apatszerek
Közleményben utasította a köztársasági elnököt Bayer lovagkeresztjének visszavonására az Együtt méltatlan személye, a párt elnökségi tagja, felhatalmazva magát gyűlölet keltő, rasszista, xenofób kirekesztő magatartásával a köztársasági elnök fölé helyezve magát, pártját:, hogy vonja vissza a kitüntetést, amelyet az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató
tevékenység elismeréséért, magyar érzületűségéért kapott. Áder megfogadja az utasítást, és fejet hajt az Együtt utasításának. Így is lehet értelmezni.
aremy
@Bringás: ugye azt már hallottad le van szarva minden úr igaz BRINGÁÁSúr.
Hari
@eugen4402: már vártam, vajon kik követik ?
Lepényleső
"Nomen est omen" - már van hozzá kereszt is?
Hari
@Apatszerek: ha nem beszámíthatatlan vagy vicces állapotodban írtad, akkor te meg orbán fiú vagy A kettő között időbeli a különbség. További szép napot !
Hari
Régen megállapított tény, hogy a kitüntetések odaadása a rendszert minősítik. Kevés kivételes esetben a kitüntetettet. Manapság ez fokozottan igaz.
Mangu
@A Tündik bündije: Az szerencsét hoz. Egyébként ilyen kitüntetés nincs, csak vaskereszt.
Mangu
Jótól kérik. Ez a követelés már röhejes. Nincsenek tisztában, hogy ki és miért adta?
simmering73
A mi Janink ingerküszöbét nem fogja elérni ez a követelés.
Apatszerek
@Horizont: A pártok hatalmi vágyait , uralkodásuk megteremtéséért minden józan ész követelményével képesek szembe állást foglalni, minden egyes párt ezt az utat választotta, kivétel nélkül. Erkölcsi alapjuk a nagy zéró! Uralkodásuk folyamán bontakozik ki hazugságuk gyűjteménye, mely napvilágra kerülve, értéktelenné válnak! @Hari: te meg vérbeli kommunista!
papa.49
A jelenlegi ,,biorobotunk,, a savanyúJános biztos, hogy semmit nem fog tenni ez ügyben))))))))
Rózsika Hatházi
Tesztelik, a magyart. Ha ez nem veri ki a biztosítékot, akkor semmi. Előre leszögezem, hogy nem vagyok rasszista, sem fajgyűlölő. Vannak cigány, zsidó ismerőseim, eleddig semmi olyat nem tettek, ami nekem hátrányt okozott volna. Kommentelő társaim! Nézzük már meg a zsótit, Az orra görbületéből kiderül a vallása, a zorbánimádatából lejön a származása(a kettő keveréke a lehető legrosszabb, de még mindig nem vagyok rasszista), az írásából meg kiderül a lelkülete. Utálja a saját fajtáját, utálja a romákat, a melegeket, azokat akik panelban kénytelenek lakni és azokat is, akiknek fussa családiházra. Egyszóval, ez az emberszerű, mindenkit utál, aki nem olyan mint ő, meg a fityisz pártkönyv 1-es,2-es...stb tagkönyv tulajdonosa. És, az ilyeneket, meg az ehhez hasonlókat tüntetnek ki, ilyen, olyan érdemkereszt, lovagrend, térdszalagrend, meg ehhez hasonlókkal. Mi ez, ha nem teszt? Meddig bírod, tűröd? Ezek után nem csodálkozom, ha hitler elvtársat szentté szeretnék avattatni. Bocsi, ha zagyva vagyok, de a felháborodásomnak tudható be. Legszívesebben kimennék a közelünkben levő parkba és beleordítanám a vakvilágba: eeeezzzzttt neeeemm hiszeeemmm eeeeelllll!!! Ilyeeeennn niiincs!!!
Apatszerek
Sokkot kaphatnak az eddigi rendszerek kiszolgálói:, Bayer Zsolt egyetlen hiteles Magyar nyelvet eredetien használó független újságíró! Hatalmas elismerés készül jövő augusztus húszra:, Bayer Zsolt Magyarország egyetlen nyelvőrző újságíró a legmagasabb állami kitüntetés várományosa. 2017. 08. 20.-án megkapja Magyar Szent István Rend kitüntetést. Ezen kitüntetés tulajdonosai akik érdemtelenül, ismeretségük révén részesültek kitüntetésben, 2017 július 15. -én 16 óráig adják le. A tiszta Magyarországért!
Apatszerek
Lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük! Ezúton is gratulálok Bayer Zsoltnak a lovagkeresztért!
Veleda
Miközben Romániában nyakra-főre osztogatják a magyar származásu kiválóságoknak az érdemeket, nekünk, az itt élő magyaroknak ez ez a moslék szájú gernyó alak jutott. Ő képviseli a Magyar Nemzet színvonalát.
Szegény, szegény Magyarország:((
Veleda
@Bringás: aug 19. 10.39- Talán elfeledkeztél róla, hogy Bayer kezdő újságíró korában, a Népszabadság szerkesztőségében egy irodában ült Bacher Ivánnal, tőle tanulta az újságírás szabályait/fortélyait. A mester most forog a sírjában, a tanítvány meghazudtolta a mesterét.
És én még azt gondoltam rólad, hogy tanult értelmes ember vagy, még ha más elveket is vallasz. Most nagyon mellé lőttem, ---lőttél!!!
Bringás
@Veleda: Tudom, hogy Bayer nészabis volt, de nem az érdekel, mi volt, hanem, hogy mi lett!
Apatszerek
@Bringás: Az újságírás szakmai elitje lett, aki az édes anyanyelvünkön fejezi ki magát, persze,hogy nem tetszik ezeknek az idegen szívű albérlőknek, akik az ország ellen vannak:, az állandósult kekeckedésükkel, igaz , hogy csak a( nem, szó) az amivel egyetértenek, illetve Dáviddal az egy igazzal. Bacher Iván meg a valótlanság állításoknak szülő atyja volt, aki annak a kornak gazságait, kialakított fondorlatos fortéllyal hirdette még szép, hogy nem követte, hazugság ábrázolásait, hanem ráérzett a valóság ábrázolásának, kimondásának szükségszerűségére, nézd meg hogyan próbálják a hazugságok terjesztő lehúzni a saját gulágos szintjükre!
Bringás
@Apatszerek: Meghajtom a fejem előtted! Fehérek között egy európai!
Yoda69
orban golyostollja nem fogja visszavonni, csak azt teszi amit ura parancsol.
Mellesleg ebben a korrupt orszagban nem meglepo hogy egy ilyen alak lovagkeresztet kap.
keresztapa
Ez a Parlamentális képviselet, hogy nem képviselem a népet mert nem az én akaratomat követi. Mivel nem képviseli a nép akaratot, alkalmatlan lett a képviseletre, megszűnik képviseleti mandátuma és lezárul egy vezetési ciklus!
Veleda
@keresztapa: 12.04.Na vaze, ezt jól kicsavartad ám, de miután ötször elolvastam, rájöttem, hogy ez a definíció éppen ráillik az Orbánra.

"képviselet, hogy nem képviselem a népet mert nem az én akaratomat követi. "

Tudod a filozófiában a tagadás -tagadása az igazat jelenti.
Vigyázz, amikor alkalmazni akarod őket. A filozófiát már sokan értelmezték, mindegyik mást mondott, de az utolsó volt a nyerő, aki azt mondta, hogy ennyi hülyét egyrakáson még nem hallottam:))
keresztapa
@Veleda: A tagadások tagadását a pártok hatalomra jutásának parlamentális jogainak gyakorlására alkalmaztam, hogy csak addig képviseli a választói akaratot amíg előtte áll, megválasztásakor már nem érvényes mert hivatkozik a parlamentális jogkövetéshez ami őt kötelezi ahhoz a párthoz:, amely a nép hatalmat magához ragadta parlamentális döntésekhez, tehát a parlament dönt, nem ő. Az egy misét megérne, hogy tisztázva legyen a parlament a vezető párt akaratának megvalósításához hogyan tudja befolyásolni egyéni akaratának, pártakarattá való történését.
keresztapa
Nem filozofikus értelembe: Népképviseleti rendszer, mely az egyenlő, titkos, minden nagykorú polgárra kiterjedő választójogon alapul. A parlamentáris demokráciában a népképviselet az államfővel egyenrangú vagy fölötte álló; a parlament szavazza meg az alkotmányt, a törvényeket, melyek biztosítják a polgárok szabadságjogait, a képviselők hivatali idejük alatt cselekedeteikért az országgyűlésnek felelnek.
Akiket ők alkotnak többséggel, saját maguknak csak tán nem fognak ellent mondani!!
prime777
Ha visszavonná másnap Ádert lemondatná orbán azzal a címszóval,hogy megrendüét benne a bizalma.
Nem csak,hogy köztársasági elnök nem maradhatna,de a fideszből is száműznék.
És akkor Áder egy munkanélküli senki lenne.
És amennyire ez a haza megbecsüli a hősöket,lásd Sándor Mária vagy Horváth András,így Ádert sem alkalmazná senki sem.
Koldusbotra jutna.
Ja,hogy akkor legalább lenne gerince.
Abból ebben a hazában éhen halni,mármint a becsületességből.
Tehát oda nem szarunk ahonnan eszünk!
Erről ennyit!
agnes200
Nemcsak anyagilag, de erkölcsileg is a nulláig zülleszti az orbán kormány ezt az országot.
Ludmilla
@Bringás: mesterien gyűlölködik,valóban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.