Hetekre lebénult, a saját benyelt nyálától tüdőgyulladást kapott a mindössze 44 éves Halász Gábor, miután agytörzsi stroke-ot szenvedett augusztus elején egy borfesztiválon. Iszonyatos pánikroham jött rám, amikor éreztem, nem tudok felkelni és közben azt hallottam: 'te, ez nem a Hoffer Misi a Barátok köztből?'" - mondta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Sajnos egyre közönyösebbek az emberek! Ha már nem segítettek neki, legalább a mentőket hívta volna ki valaki, ami végülis megtörtént, de ilyen esetben nagyon sok múlik az időn!
Az is baj, hogy elég sok "macerával" jár annak aki bejelenti, egy ismerősöm 2 hónapig járt kihallgatásra a rendőrségre, aki egy ájult nőhöz hívta ki a mentőket és megvárta őket. Nyomban érkeztek is a rendőrök, akik már ott a helyszínen kb. fél órát vallatták, nemhogy megköszönték volna a gyors intézkedést.
Már bánja az ismerősöm, hogy egyáltalán még a mentőket is megvárta, akkor is el lett volna látva az aki rosszul lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.