Magándiplomácia a föld körül: Orbán Ráhel bahreini útja beindította a photoshop-művészek fantáziáját. Pillanatok alatt kiderült például, hogy a Tiborcz házaspár járt már Obamáéknál, de a híresen közvetlen Jean-Claude Juncker is testközelbe került velük. Ott voltak Jaltán, és Putyinnál is jártak, nyilván.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@karma1: Szerintem is most valami nagyba nyúltak bele. Senki nem mer semmit mondani, csak a magánútat szajkózzák, és az eredeti cikket is "korrigálni" kellett 1 napon belül. Kurva gyanús a dolog, de ebben a rendszerben SOHA nem fog kiderülni mit is csináltak ott rühellkéék.
ila51
@Csizmás Kond: Én meg azt hittem fúrni akarnak
Csizmás Kond
@ila51: ..itt fúrnak...van akinek az oldalát a kiváncsiság...van akinek a szemét a irigység...van aki alájuk...van aki csak megszokásból fúr...:)
ila51
@Csizmás Kond: ebbe most nem megyek bele...hallod már szinte csak a bulvárt nézem meg néha ...nem töltöm itt a méreg drága időmet.
Csizmás Kond
@ila51: ...az idő mindenkinek ugyanaz...csak van aki drágábban veszi...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.