Fáradjon el a bejrúti nagykövetségre, ott megcsinálják az útlevelét, üzeni a Szíriában rekedt nőnek a magyar külügy. 225 km-t kéne csak megtennie három lányával egy bombázásoktól védettebb, de polgárháborús területen. Pedig volt már több eset, hogy a magyar állam hazahozott külföldön rekedt magyarokat, legutóbb Tóásó Elődöt Bolíviából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@oncogito: Ne legyél már mindenben olyan túl okos, ne keljen már mindig megmagyaráznom, hogy az adott témában mi a véleményem. Olvasd el fentebb @Csizmás Kond: hsz-t:"..ott szülte.e a gyerekeket?" erre @Aki Én: ."akkor nem magyar?" erre @Csizmás Kond:" ha te úgy képzeled...!!!" erre írtam, hogy a határon túliak Romániában születtek...azok bezzeg magyarok??!!
Persze nagyon jól beszélnek magyarul, ha te mondod... végül is te mindent tudsz.. te magad vagy a Google. Na pá!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@Eriksson: - én is belefutottam fórumokon olyannal, akitől kiakadok, aki átlépett bizonyos határt. De akkor ignore - és semmi sárdobálás.
Ha így vagy velem, akkor megkíméllek és ignore.
Eriksson
@oncogito: Mert nem tudod hol a határ a vita és a kötekedés között? Akkor rendben van, lelked rajta.
Perwool
@Eriksson: Igyál 7 korty vizet attól hátha elmúlik a csuklásod, vagy sört...kepkezelo.com/images/ihapt5t8l6z1kjbtx7xq.jpg

Azután veselkedj neki és magyaráz el, hogy miért az a véleményed ami, és azután ismét magyarázd meg, hogy azt miért írtad azt amit, azután ismét, ismét, ismét amig újra csuklani kezdesz . Majd kezd újra...-:))))))))))
Eriksson
@Perwool: Köszi a jó tanácsot sörügyben. :))
Írásod második felét nem fogadom meg, saját érdekemben. :)
Grumpycat
Szijjártó, hogy szakadt volna az a buzi fejed abba jó tripperes kurva anyádba , amelyik sztriptízkurva volt a sivatagban és egy marék homokért kefélt a tevével. Ha egyszer találkozunk, feldugok a kloákádba egy esernyőt, és kinyitva húzom ki, te reppedtseggű, ótvaros aidsbazár!
Perwool
@Eriksson: De, akkor csak egy sör, mert a többit a következő csuklásra "küldtem"!-:)))
Segített a jó tanács?-:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.