a pedagógus továbbképzéseket kevés helyre beszorítani marhaságnak tűnik. Különösen akkor, ha azt az elméleti műhelymunka ketreceibe szorítják. Lehetőleg úgy, hogy érvényesüljön a párt és a kormány központi direktívája. Amit kevés helyre elosztott képzéseknél kétségtelenül olcsóbban lehet ellenőrizni, mintha számos képző helyre kellene odatelepíteni a hűség füleit és szemeit. Így aztán cseppet sem meglepő az a legutóbb felröppent hír, hogy központosítási szándék motoz a pedagógusok továbbképzését illetően (is). A HVG ismertetése alapján ingyenessé válik a továbbképzés. Ami abból a szempontból biztosan jó, hogy a híresen agyonfizetett vidéki pedagógusok számára is elérhetővé válik. Másrészt viszont az ingyenes ajándékok olykor rohadt sokba kerülnek hosszú távon. Mert amikor fizet az ember, akkor hajlamos minőséget, hatékonyságot elvárni. Amit, úgymond állami ajándékként kap, sokszor elmulaszt. Miközben persze az sincs ingyen, csak mindenki fizeti. De alulról jövő minőségi elvárások...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
...ÉS EZT IS ORBÁN GYŐZŐNÉ HELYETT A MÉSZÁROS LÖLÖ és köröszt lánya orbán rühellll FIATAL DEMOKRATA AKADÉMIKUOKSS PÁRTGYŰLÉS KERETEI KÖZT FOGJÁK TARTANI-hány milliárdért tessenek fölhomályosítani!
GeoCravker
@bakegya: szinte biztos, hogy valami belterjesített képzés lesz
bakegya
@GeoCravker: nálam a beltenyészet favoritja a péntekenkénti mono-lúg ! kocsis évike,aki a Kossuthon van úgy betolatva,ahogy van, akkorába,naponta éhgyomorra,de ha vezíre elkezd magában beszélni akkor képes visszahallgatni még önmagát is,gondolom .Mert ugye nem mindenkinek adatik meg egy levegőt szívni egy gumiszobában, egy ekkora NEMZETES bűzgombával mint a zord bán.
GeoCravker
@bakegya: Azért lehet, hogy megfürdetik. Legalább a hideg zuhany alatt. Amikor fellépéshez tuningolják a vezért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.