A kormány által szigorúnak mondott biztonsági szűrőt kijátszva, egy karib-tengeri sziget hatóságai által kiállított erkölcsi bizonyítvány alapján tudott letelepedési kötvényt vásárolni egy jogerősen elítélt orosz állampolgár – állítja a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a témát az mno.hu is feldolgozta, arról ez jutott eszembe:

Félreértették Lázárt

Szó-szerint kell venni amit mond, s nem a szándékot értelmezni

Az mno.hu mai „Orosz csalóval is üzletelt a kormány” vezető cikkében a Miniszterelnökség fejének mutat fityiszt. Beszámolnak róla, hogy „Egy korábban jogerősen elítélt orosz állampolgár is letelepedési engedélyhez jutott hazánkban a magyar letelepedésikötvény-programnak köszönhetően.”, aki „a magyar hatóságokat úgy játszotta ki az – adócsalásért elítélt – orosz állampolgár, hogy a karib-tengeri adóparadicsom, Saint Kitts és Nevis hatóságától szerzett be erkölcsi bizonyítványt”.
Nos mit mondjak várható is volt a dolog, de a portál egyenesen Lázárt támadja. Felveti, hogy „Lázár János kancelláriaminiszter pedig egy augusztusi kormányinfón azt mondta, a magyar hatóságok eddig még nem találtak gyanús személyt.
A kormányzati hitelességet kétségbe vonja, hogy ez lapunknak mégis sikerült. ”.
Nos a dolog így sántít, Bár kétségtelen tény, hogy megnyugtatásnak szánta, de Lázár is csak annyit mondott, hogy ők nem találtak! =))
szaboria1
Mily érdekes még az ezt beszervező orosznak is, a Rogán egyetemi társa az a Balogh Radosztina aki az Arton Capitál KFT tulajdonosa.
Csodálkozó
Orbáncisztánban bárki vehet letelepedési kötvényt, aki elegendő pénzt összelopott. Senkit nem érdekel, hány ember életébe került, lényeg, hogy a fityisz kasszájába kerüljön az a pénz.
Elvégre orbánc is 205 milliárdot lopott magának a köz pénzéből és még még is süvegeli érte a sok birka. Hogy a stadionja rogyjon rá még ma!
papa.49
A tonyonak ha 10 élete van is kevés lesz az összes bünti letöltéséhez...
Hellcat
Na ha 1 átjutott akkor ki tudja mennyi jött még ezen kívül...az átvizsgáló rendszer ezzel megbukott...Lehet tapsolni fidesznyikek...a drága fideszetek pénzért engedi be az országba a terroristákat meg a csalókat, maffiózókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.