Megverték Bayer Zsolt fiát és barátait egy Wesselényi utcai sörözőnél – írta a Magyar Hírlapban a publicista. Azt írta, cigányok támadtak rájuk, bár a fia szerint "voltak köztük 'fehérek' is".

Bayer a publicisztikában azt írta, hogy húszéves orvostanhallgató fiúnk szerda este dzsúdós barátaival egy Wesselényi utcai sörözőben búcsúztatta az unokatestvérét.

Az autóval a sörözőtől körülbelül ötven méterre parkoltak le, és egyszer csak észrevették, hogy egy alak a kocsinak támaszkodik. A fiunk odament, és szólt az illetőnek, hogy ezt fejezze be, ő az autó tulajdonosa, és ne piszkálja a kocsiját! Azonnal előkerült a semmiből egy másik alak is, és ketten szó nélkül nekiestek a fiunknak. A két cigány leverte a gyereket a földre, és a földön fekvő fiunk mellkasát, arcát rugdosta. Tamás, az unokatestvér, látta, mi történik, földbe gyökerezett a lába, majd segítségért rohant. A fiunk, kihasználva, hogy Tamás elvonta a verekedők figyelmét, felállt a földről, és visszarohant a sörözőbe, szólni a többieknek, a dzsúdósoknak, hogy mi történt, jöjjenek azonnal segíteni.

Fiunk barátai ki is rohantak a sörözőből, de addigra már nyolc cigány várta őket. (Tamás szerint mind cigány volt, a fiunk azt mondja, voltak köztük „fehérek” is.) Az erőviszonyok így is egyértelműek voltak, az öt sportoló gyerek megbirkózott volna a nyolc támadóval. Ezt azonban azok is felmérték, és az ott álló autójukból baseballütőket, feszítővasakat vettek elő, azokkal indultak a fiúk ellen. A tragédiát csak az akadályozta meg, hogy a söröző tulajdonosa, aki szemmel láthatóan ismerte a bandát, kijött, és elzavarta a csapatot.

Bayer talán pont az elmúlt hetek eseményei miatt hozzáteszi: És a félreértések elkerülése végett: nem „a” cigányokról beszélek, hanem erről a nyolc gyáva féregről. És az ő teljesen felesleges, semmit sem érő életükről.

Bár azt mindenképpen bele kellett írnia, hogy cigányok is voltak az elkövetők között...

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Olyan megható ez Zsóti... Migráncs nem volt közte? Kommunista? Ballib? Netán Soros? Vagy Gyurcsányi? Sajnos nem téged tettek helyre, de ami késik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Kellett annyit kurvaanyaznod. Inkabb teged kellett volna megverni a fiad helyett.
vadnarancs
Olyan megható ez Zsóti... Migráncs nem volt közte? Kommunista? Ballib? Netán Soros? Vagy Gyurcsányi? Sajnos nem téged tettek helyre, de ami késik...
vonotok
Remélem te mocsok, téged is egyszer elkapnak. És egy életre elveszik a kedved az a gyűlöletkeltés és az uszító írásodtól.
human
@Yoda69: Az esetnek nem volt köze wc szájú Bayer munkásságához. Ezt Bayer is elismeri.
Szókrakész
"Összeverték Bayer Zsolt fiát"

Nem a gyümölcsöt, a fát kellett volna megkarózni.
Aki Én
Kijött az öt sportoló, majd a nyolctagú csapat türelmet kért, és elsiettek autóikhoz fegyverekért.
fura...
Mobil123
És akkor mi van ??? szólj pintér elvtársnak aki azt mondta rend van az országban b+!! (hány embert agyonvernek és nem történik semmi!! leszarjátok ti nagyhatalommal bíró szarok!!)
Törölt felhasználó
A történet szerintem addig igaz, hogy valakik összeverekedtek valakikkel
karma1
Hat meg ha tudtak vo'na azok a verekedok, hogy kinek a fiat pufolik eppen, hat nem sok jot josoltam volna szegeny sracnak... (Ketszeresen is sajnalom: eccer, meg megvertek, masodszor, hogy a zsoti a faterja...)
eszegfu
Kissé homályos... az unokatestvér visszaszaladva a sörözőbe, miért nem először a tulajnak szólt, hogy hivjon rendőrt?! Esetleg arra gondolt, hogy a sporttársak jól "leápolják" a támadókat?! Persze ebből az irásból nem lehet tudni, valóban igy történt, vagy sem.
Yoda69
@human: ebben nem lennek annyira biztos. Fel is berelhettek oket. Eleve kiszurtak a fiu kocsijat, baseballutoket is veittek a biztonsag kedveert, es nem vertek meg annyira hogy nagy ugy legyen belole. Inkabb uzenetnek szantak.
Manhattan
Gondolom, nagy arca volt, amit kicsit átrendeztek... )
Apatszerek
Hogy hogy nem tudják, egyértelműsítve DK- s jogvédők voltak! Nekik joguk van verekedni, lopni, csalni, hazudni. Akinek nem tetszik az egy fasiszta , rasszista fajgyűlölő!
nemzeti_nyugdíjas
Kár, hogy nem azt a nyegle Zsótit ápolták le a kokerók.
justhpeter
@I.raptor: Valóban beérett a gyűlöletkampány, a puska visszalőtt, de ettől még a rendőrség érdeklődhetne utánuk, ha már a kocsma tulajdonosa ismerte őket. Apuka baromságától függetlenül ezt azért ne vezessük be, Másik érdekesség a gyűlöletkampányhoz: ezek sem migránsok voltak !
I.raptor
@justhpeter: Természetesen nem örülök a történteknek, csak azt próbáltam jelezni, h beérett Zsóti cigánygyűlölete!
Pont azok adták vissza, (sajnos nem neki) akiket eddig ócsárolt, semmibe vett, kiírtásukra bíztatott!
Ő érdemelte volna a verést!
hetöndöe
"Ezt azonban azok is felmérték, és az ott álló autójukból baseballütőket, feszítővasakat vettek elő, azokkal indultak a fiúk ellen. A tragédiát csak az akadályozta meg, hogy a söröző tulajdonosa, aki szemmel láthatóan ismerte a bandát, kijött, és elzavarta a csapatot."

Ez a rész tetszik a legjobban.Ki jött a söröző tulajdonosa és kigyúrt,felfegyverzett kötekedők elszeleltek.Komolyan Kurvaanyád Zsóti?
Szerintem csak arcoskodott egy kicsit a gyerök,ahogy te szoktál,oszt helyrették a náci pofáját egy kicsit.
wagabund
Nagyobb összegben fogadnék, hogy a rendőrség példás gyorsasággal már holnap átadja az ügyészségnek a befejezett nyomozást, akik azonnal vádat emelnek, és nagyhírtelen el is ítélik az elkövetőket...
...a vád oldalakon át fogja sorolni az elkövetők bűneit, a bíró a kiszabott példás büntetés indoklását is órákig olvassa. fejenként tizenöt év fegyház...legalább..

arra is nagy összegbe fogadnék, hogy az állami gondozott gyerekeket erőszakoló, kihasználó tetteseket szabadon hagyják, a gyerekek meg nem is fognak emlékezni semmire...a felelős hatóságok mindent rendben találnak...

az egyenlők között is vannak egyenlőbbek...
Béla333
"A két cigány leverte a gyereket a földre, és a földön fekvő fiunk mellkasát, arcát rugdosta."
Írja Bayer (hazudozó) mester, míg a mai napi hír szerint meg:

"A rendőrség pénteki közleményében azt írja, hogy az eset csütörtök hajnali fél kettőkor történt, a szóváltás egy négyfős társaság és a sértett között történt, de csak egy ember ütötte meg Bayer fiát, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. "
index.hu/belfold/2016/09/09/bayer_fia_verekedes_elfogas/

Akkor most ki hazudik? A rendőrség, vagy Bayer?
csa-csa
@Szeparepa2: pártatlanság nélkül mondom, - sors ne adja - ha a Te fiad vernék szarrá kíváncsi vagyok mit mondanál! és most ne kezd, hogy a Te fiad nem adna erre okot, mert az ilyen tetves erőszakos csűrhe baseball ütőkkel, feszítővassal felszerelve az erősebb jogán azt támad meg akihez csak kedve van!
nemfideszes
@Béla333: Most még csak a Zsótika. De hamarosan leszólnak majd fentről, és kiadnak majd egy újabb közleményt, akkor már a rendőrség is.
kemeati
Itt látszik milyen hülye Zsótika,mit gondolt nem húzza ki a gyúfát?Azért 5 verekedő nem tudta lenyomni szegény cigányokat?Milyen sportolók???Kár hogy életbemaradt!
Desischado
@hetöndöe: Na, ez az, ami nekem is szemet szúrt, többek között. És az unokatestvér beszalad a sörözőbe, addig meg előkerülnek a verő eszközök? És a tulaj egymaga! megfutamítja a bandát? Sántít itt valami ebben a történetben.
papa.49
@Desischado: Nem esti, hanem hajnali mese, gondolom nagyarc volt a ,,gyermek,, oszt. kicsit kisebbre szabták!!! De mondjuk lehetett figyelmeztetés is az ötöskének, olyan első figyelmeztetés, a következőnél őt verik el mint buzi a szerszámát, aztán egy lófej mered rá reggel az ágyban!!!
Na mondjuk akkor már komolyra fordul a dolog!!!
Nil
Hogy is van a Bibliában? - apák bűne- hetediziglen - ...
magyarbakancs
Nem tudták az apát ormányon kormányozni megették a fiával.
Bástya Béla Elvtárs
Mit ártott az a szerencsétlen kis komcsi ivadék?
Fradigege
bayeré az 5-ös számú szidesz pártkönyv. Szóljon a pintér kapitánynak, hogy azonnal mozgósítsa a készenlétiseket. Ha ez nem így történt, akkor kamu van. Sumákol.
varirmag
Ejnye nahh , hát nem kell ahhoz B Zs fiának lenni ! Akik " baseballütőket, feszítővasakat "
hordanak magukkal alapfelszerelésként , azok vertek már sportolókat ( jó nagy kuss van róla ) és másokat is. Lehet köpködni , lehet utálni B ZS.-t, de bizony sokszor ( M Cozma, Szögi Lajos, idősek sorozat gyilkosai stb,stb,stb ) esetében csak azt mondja ki amit a nagy többség gondol. A "vélemény formálók" meg a "jogvédőknek" nevezett szarhabosítók meg remélem testközelből megismerik védenceiket
bakegya
@varirmag: van olyan,amikor az igazság elhanyagolandó és az időzítés a mértékadó-már a KŐTÁBLÁK ÍRÓI IS ÍRÁSBA VÉSTÉK-erről egy okos értelmiséginek illik tudni a NACIONÁLÉJA SZERETETÉNEK TUDATÁBAN ,MINDENKÉPPEN-és mostanság erre nagy szükség lenne,ha lenne,nincs.
csa-csa
@Szeparepa2: akkor a Te írásod is értelmetlen, mert "ilyen patkány féreg szégyenmagyar"
van még egy pár!
huKKK
Azért én megnézném az eredeti videót és hanganyagot is.
Obama szemei biztosan láttak mindent...
mariaberta
Szegény gyerek... miért nem drága édes papát kalapálták el? A gyerek nem tehet arról, hogy apikája -finoman fogalmazva- kissé eszement, pocsék szájú nem egészen normális kurafi?
nemsemmi2
Kedves Zsolt!
Még mindig jobban járt a fiad, mint ha egy cigány autóval van és nem fékez amikor a fiad elékerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.