A kormány 2500 milliárd forintos közútfejlesztési programot hagyott jóvá szerdán - jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. A tárcavezető kifejtette, 2022-ig 81 főút újulhat meg és mintegy ezer kilométer új négysávos autóút és autópálya épülhet hazai és európai uniós forrásokból, ami az infrastruktúrafejlesztése mellett a gazdasági versenyképességet is növeli majd. Az útfejlesztések pontos jegyzékét az erről szóló, hamarosan nyilvánosságra kerülő kormányhatározat tartalmazza majd. Lázár János példaként említette az M2-es gyorsforgalmi út Budapest és Vác közötti szakaszát, amelyre 57 milliárd forintot költenek, valamint a várpalotai elkerülő út befejezése 18 milliárd forintért, továbbá a megyei jogú városok összekötését az autópályákkal és minden autópálya kivezetését az országhatárig.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Mióta megszülettem ezt hazudják-AZ ÚTON VÉGIG KELL MENNI-igen ám de ha szétprivatizáltátok azt is ami FÖLD ÚT VOLT ,AKKOR VEGYEK HELIKOPTERT,mert TI IS CSAKKK ÍGÉRNI TUDTOK KÖZ UTAKAT,de addig lefele seggen csúszunk,fölfele négykézláb mászhatunk???STADION LESZ EBBŐL IS ÉS MÉSZÁROS LÖLŐNEK MÉG NÉHÁNY SZÁLLODA A BALATONFELVIDÉKEN IS,AZTÁN KERÍTÉSLUKON NÉZHETJÜK MÁR JÖVŐRE A BALATONT,MERT ÚT ODA NEM VEZET MÁR A HELYBEN LAKÓKNAK SEM KÖZ ÚT,CSAKKK A PÉNZESBUXÁKNAK .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.