Tíz éve látott napvilágot az elmúlt 25 év legnagyobb hatású politikai beszéde, az őszödi. Gyurcsány zártkörű beszédének első értelmezését elvégezte a fideszes vágóasztal. A 25 perces szövegből néhány kiragadott részletet ismételt a média orrvérzésig. Azt a pár, szándékosan túlzó és trágár mondatot, amellyel ki tudták provokálni a képmutató társadalom műfelháborodását, hiszen ez utóbbinál semmit nem imád jobban a magyar. Azt a 3 félmondatot szajkózza az őszödi beszédből azóta is a fideszes papagájkommandó, a magukat függetlennek lódító megmondóemberek, és mindenki, aki gyávaságból, fantáziátlanságból kényszeresen behódolt a közhangulatnak. Akik szándékosan egy mukkot nem akarnak felfogni a 25 perces beszéd üzenetéből. Akik önérzetesen játsszák a hülyét, és még büszkék is rá. Gyurcsány beszéde arról szólt, hogy itt vagyunk 2006-ban egy megnyert választás után, és történelmi lehetőségünk van rá, hogy kirángassuk az országot a gyáva semmittevés és a mocskos korrupció posványából, ami addig...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
"Kutatások vannak róla, hogy 2006 őszén a lakosság többsége még a rendőrökkel szimpatizált és a törő-zúzó csőcseléket ítélte el. Hiszen látta a képsorokat, ahol az önmagukból kivetkőzött zavargók autókat gyújtogattak, Molotov-koktélokat hajigáltak, és az élet kioltására alkalmas vascsövekkel, betondarabokkal, utcakövekkel dobálták a rendőröket.

Azóta erről egy büdös szó nem esik, viszont köszönhetően a fideszes papagájkommandónak, kiegészülve a Morvai-Schiffer-segédcsapattal, már mindenki „szemkilövető” Gyurcsányról óbégat."

"Pedig a kettő között nem történt semmi, csak lezajlott a narratívák háborúja. A Fidesz kíméletlen erőszakossággal végigverte a saját hazug értelmezését az országon. Identitást és legendát épített abból, hogy a „diktátor” Gyurcsány „megverette” a saját népét, kilövette a szemüket.

És itt nem számít, hogy gumilövedékkel nem lehet távolra célzott lövést leadni; nem számít, hogy a rendőrségnek nyugaton is joga van nem csak gumilövedéket, de akár éles lőszert is használni a zavargások megfékezésére.

Nem számít az sem, hogy semmilyen bizonyíték nincs (mert nem is lehet) arra, hogy Gyurcsány szemek kilövését kérte volna a rendőrségtől. Micsoda őrült feltételezés, majd pont ez hiányzott neki, nem volt elég baja enélkül is.

De a pszichózisban nem számítanak a tények: csak az, hogy kinek erősebb az elbeszélése. Idővel a legblődebb mese is valósággá nemesedik, ha sokszor és kellő átéléssel ismételgetik."

Szőrös talp,küllő agy,verőce,krumpli és a többiek, vagyis fityisz seggnyaló bértrollok jelentkezzetek!
Lehet jönni és hangot adni a Gyurcsány fóbiátoknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
I.raptor
@Béla333: Ezért mondom, ha rajtam múlna, még ma!
Minnyá írok Ferinek! :-)
I.raptor
@Béla333: "Tisztelt Miniszterelnök Úr, Kedves Feri! Azt kérdezném tisztelettel, hogy miért nem lehet nyilvánosságra hozni a 2006-os zavargások felelőseinek nevét a dokumentumokkal együtt? Azért, mert államtitok? Ha a postaládámba befújná a szél én megtenném! :-)"
Így jó? :-)
Már elküldtem!
Béla333
@I.raptor: 17.04
Azt is kérdezd meg, hogy 2006 ősz és 2010 tavasz között készült-e titkosszolgálati jelentés, ha igen az titkosítva van-e, ki titkosította, ha nem készült titkosszolgálati jelentés erről az államellenes cselekményről, akkor miért nem készült, tett-e bármit is a Fidesz érintettségét felismerve, ha nem miért nem?
Mond meg neki azt is, hogy nagyon unja már a népe ezt a sz@rrágást, jó lenne 10 év után valami konkrétumot is felmutatni! Mond meg neki, hogy azt üzenem, azt sem bánom, ha ő és Orbán kéz a kézben bevonulnának végre a kaptárba és a további öszödi autópálya felülszámlázási és egyéb vitájukat a nyilvánosság kizárásával bent játszanák le!
Ezzel kiegészítve jó lesz!
Szerintem!
I.raptor
@Béla333: Várjuk meg a választ!
Eccer már válaszolt! :-)
Béla333
@I.raptor: 17.14-re
Csak nehogy annyit kelljen várni a válaszra, hogy addig az első Mars expedíció utasai is visszaérjenek a Földre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.