Az orosz érdekszférához sodródunk, vagy Európában maradunk – ez Orbán népszavazásának valódi tétje a DK elnöke szerint. Gyurcsány Ferenc a Facebookon közzétett legújabb videójában arra buzdítja a magyarokat: ne vegyenek részt a Fidesz októberi színjátékában.

Nincsen sok választásunk: Európa vagy Moszkva. Orbán Viktor Putyin mellett döntött, most viszont Te dönthetsz. Ha számodra fontos Magyarország EU-tagsága, akkor október másodikán maradj távol az EU-ellenes álnépszavazástól!

- írja a volt miniszterelnök.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Megbukott Fecó úgy vádaskodik, mintha nem Ő fogadta volna a lakásán Putyint.
szocdem
Milyen ótvaros neolibsi szemét hazudozás ez a video??

Ez a hazudós Gyurcsány mér történelmet is hamisít, mint Orbán ??
Azt hazudja itt hogy nem az ukrán neonácik rontottak a törvényes kormányukra hanem az oroszok. Putyin? diplomás ez egyáltalán vagy csak egy ügynök??

A Gyurcsány filmben elhangzott háborús prpagandahazugságokkal szemben:
A kijevi náci puccsot az USA támogatta, a filmben szereplő repülőgépet az ukrán nácik lőtték le, hogy háborút provokáljanak Oroszországgal, a Krímet meg a saját, helyi lakossága "csatolta le" a náci Ukrajnáról, és bosszúból OTT MA IS CIVILEKET - NŐKET GYEREKEKET GYILKOLNAK GYURCSÁNY VÉDELMEZETT ÉS ITT FAVORIZÁLT NÁCI BARÁTAI!!!

Nem hányjátok össze magatokat ettől a náci háborús propagandától?? És "liberálisok" vagytok??
Na ezt már ne...
Rockxy
Jajj hát ez annyira drámai.
Ettől nem is lehet drámaibb.
Ha drámaibb volna, akkor már sminkelni kéne. :D
Eriksson
@szocdem: A puccs másnapjának éjszakáján már ment is az ukrán aranytartalék Amerikába.
Csizmás Kond
Hogy akar valaki úgy vezetni egy országot, hogy előtte hazudik, félremagyarázza a szavazást, hülyíti az embereket ???
Törölt felhasználó
Kiváncsi vagyok hányan voltak Oroszországban és vagy csak moszkvában... akik annyira odavannak putyinért és azért a rendszerért, ami ott van.
Sosem értettem azt a felfogást, hogy egy tökéletlen demokrácia helyett miért jobb egy totális diktatúra.. Ezt általában azok szeretik hangoztatni, akik mindig mást hibáztatnak.
Csizmás Kond
@ziziplanet: Nem tudom ki van oda Putyinért viszont az a tény, hogy Oroszország egy nagyhatalom és jobb vele barátságba lenni mint ellenségként. Úgy az unió mint ámerika fenntart mindenféle kapcsolatot az oroszokkal, csak nálunk harsogja néhány ballibbent hogy az oroszok a halálos ellenségeink és nem szabad velük szóba állni.
Bringás
Ez a hiteltelen paprikajancsi Fletó ugat még itt? Miért nincs már börtönben?
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond: ez nem szimpla gazdasági érdek, amit itthon csinálunk. Személy szerint imádom az orosz népet, de az a rendszer ami ott van, arról fogalma nincs az emberek 99%-akik meg vakon mindenféle összesküvés elméletben hisznek, de az oroszok viszont az igazság lovagjai. Én négyszer voltam ott hosszabb időre zenélni szerényebb körökben, tehát nem egy elém rakott képet láttam. Aki ezt akarja az meg is érdemli, aki meg nem tudja mit akar, de akarja az is:)
Bringás
Minden fajta háborút Ukrajnában Amerika robbantott ki! Soros pénzen hozza ide a vadakat és Amerika folyamatosan uszít Oroszország ellen, pedig ő az agresszor!
silber13
@Bringás: Hú, de hüle tecc vanni!:-))) Bunkócska, a tudásod a nullánál kisebb!
Bringás
@silber13: Olvasva téged, nem kell szégyenkeznem!
tutajos
@Bringás: Tudtad? (te anyád majma)
Fletó nincs még börtönben!
És nem is lesz!
Pedig a Mélymagyar Nagy Nemzeti (ÁL)keresztény Illibsi falka gazdaállatának már kitüremkedett a sérve az erőlködéstől, de Fletón még mindez ideig nem talált fogást!
"Na,ugye!"
"Nix ugribugri!"
Szókrakész
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szókrakész
@tutajos: Mert nem akartak , te nix ugribugri, szellemi sérves, (te anyád majma)sic te!!!
verőce21
@Horizont: (18:04) Szerencsére Fletó már nem is lesz "tényező a magyar politikában".

"Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.
Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este."
teuton
@verőce21: Gyurcsany öszinte es egyenes volt, bevallotta. Orbanrol mindenki tudja, 1 mondaton belül hazudtolja meg magat, de tagadja. Melyik a jobb???
Borsodi
Egyik kutya másik eb,isten mentsen meg tőlük,de most igaza van Fletónak.Orbánnak aki egy szavát is elhiszi elmezavärodott!
Desischado
Hű de beindultak a trollok, szinte habzik a szájuk? Vajon miért? Mert Gyurcsánynak igaza van?
kemeati
@Szókrakész: Vigyázz agyvérzést kapsz hisz az év hazugsági szaros ovidhoz fűződik hisz februárban aláírta titokban brüsszelben a migráns beengedést most szavazást akar,ki a nagy szar???
Bringás
@tutajos: Nincs börtönben, mert a Dunában lesz!
silber13
@Bringás: Ilyesmiben már rutinod van, igaz Szunyi?
verőce21
@teuton: (23:29) Melyik a jobb? Hülye kérdés. Amelyik nem fogadja be pl. az álmenekülteket.
Rossz belegondolni, mi lenne itt, ha most Fecófélék és bandájuk lenne kormányon, tele lenne az ország minden parkja, közterülete betolakodott arabokkal, négerekkel.
Az lenne mint Németországban pl.
Pöpec
@Eriksson: Add a linket, hogyan ment az ukrán aranytartalék az usá-ba!
Pöpec
@szocdem tegnap 16:40:
Te tősgyökeres idióta vagy. Gondolod, hogy Ukrajna úgy vélte, győzni fog Oroszország ellen, amikor még az éves gázfogyasztást is képtelen kifizetni? És gondolod, hogy az ukránok a Krímet le akarták választatni magukról?
Ne igyál annyi kannást, haver! És főleg ne szedj mellette gyógyszert! (Ez utóbbi kannás nélkül, rendben van csak nem tudom, miért engednek az ápolók géphez.)
Pöpec
@verőce21 09:10: Fenét, már mind lelécelt volna nyugatra, követve a millió dobbantó magyart.
A menekültek jóval kisebb probléma, mint putyin annak ellenére, hogy Putyinból egy van, menekültből meg sok. Sőt, orbán viktorból is csak egy van és mégis mekkora probléma.
Putyin mondta: Magyarok? Atomot nekik. - És megtalálta orbánt.
kemeati
@Szókrakész: Te még a 2014-s választásnál!Hány migráns igért ovi?Hány szavazót lopott?
Pöpec
Ni csak, mit találtam a fidesztrolloknak:
fideszfigyelo.blog.hu/2014/02/22/viszlat_viktor

Van benne egy aranyos videó, hogyan viszonyul orbán a titkosításhoz. Ilyenkor ez a zember hogy nem köpi szemen magát (Paks)?
teuton
@verőce21: Na mar megint kevered a lekvart! Mas az, ha egy MO-ra latogato külföldi vezetöt fogsad valaki, es megint mas, ha odamegy hozza gazsulalni!!!
teuton
@szocdem: Hanyd mar össze te magad! Mifele nacikrol beszelsz? Ukrajnaban haboru van, az iukranok harcolnak Ukrajna területen az oroszokkal! Europa öket tamogatja, mifele USA-ta,ogatasrol beszelsz? Ja, a kurucinfo hazugsagai...
Aztan mifele ukranok löttek le a gepet? BIZONYITOTT TENY, hogy oroszok voltak, a BUK-raketa kilövö teherautot is videoztak a tersegben nehany oraval a löves elött...
www.sueddeutsche.de/politik/ukraine-flug-mh-weiteres-video-zeigt-offenbar-transport-der-buk-rakete-1.2991819
Persze tenyek titeket nem erdekelnek, azt hiszitek, eleg a hazugsagot eleg hangosan többször kiabalni es akkor elhiszik a zemberek. Hat nem mindenki birka, hogy a hangosabb kolomp utan menjen!!!
teuton
@Csizmás Kond: Ezt kerdem en is, de miert nem Orbancod kerdezed a szavazassal valo hazudozasairol???
teuton
@Szókrakész: Szep nyelvre tanitott edesanyad, remelhetöleg vele es a csaladod többi tagjaval is ilyen kulturaltan diskuralgatsz otthon. Vagy csak a net nevtelensegeben mersz alpari modon masokat mocskolni? Ja, elfelejtettem, te mast nem is tudsz...
sokanvagyunk
A kis kommunistából lett burzsujnak nem tetszik Putyin? - bezzeg nem oly rég Brezsnyev Szovjetuniója, az volt a vezércsillagja!
teuton
@Csizmás Kond: Na latod primitivkem, EZ a diplomacia, nem amit Szoszaro csinal, hogy mindenkit lehazugos es kocsmai kötekedökent a fel vilaggal összerugja a port! A diplomaciaban a diktatorokkal -alsobb szinten- targyalnak, söt gazdasagi kapcsolatokat is fenntartanak velük a lakosssag csak reszben büntetve, mellette szankcionalnak (Kina, Eszak-Korea, Oroszorszag, stb.). Van meg mit tanulnod...
teuton
@Bringás: Drotszamar! Se Gyurcsanyra, se Bajnaira, se sok mas korabbi vezetöre nem sikerült 10 ev utan sem rabizonyitani semmit a fideszbiraknak es Maffia-Sanyanak! Eddig nem csak öket, hanem tucatnyi ,as korabbi vezetöt mentettek fel a vadak alol! Nem tudom, milyen hireket olvasol, ezeket nem közli a kiralyi media? Legutobb Gyurcsany belügyeret mentettek fel. Namost akkor szerinted:
- Ki fizeti a a felmerült 100millios költsegeket?
- Ki fizeti a karteriteseket?
- Mi lesz 10 evvel azutan, ha az Orbanrezsim a hatalmat elveszti, hol lesznek a vezetök?
A kerékpáros bekaphatja
@Bringás: "Miért nincs már börtönben?"
"Nincs börtönben, mert a Dunában lesz!"

Tudod, Ő még tanult illemet.
Előre engedi a Gazdáidat és velük együtt anyád gyengeelméjű fiát!
silber13
@szocdem: Félelmetes a tudatlansággal párosult hülyeségeid halmaza!
silber13
@Bringás: Jó sok meleg van a kedvenc helyeden a KKK-ban?:-))) Ne tégyúgy, mintha nem járnál oda! Na, épp odavaló vagy!
szocdem
@tutajos: Azt eléggé nehezményezné a fél ország ha nem Gyurcsány lenne Orbán sakkpartnere a sopronkőhidai fegyházban.. úgy 30 évig.. (ez a legkevesebb amit megérdemel mind a kettő)
A kerékpáros bekaphatja
@Bringás: Nekem aztán mindegy milyen tempóval kapsz a szerre, csak ne fogazz!
Eriksson
@Pöpec: szabadriport.wordpress.com/2014/03/09/az-usa-ellopta-ukrajna-aranytartalekat/
De írd be bátran a keresőbe, hogy Ukrajna aranytartaléka, kapsz még néhány találatot.
Eriksson
@Pöpec: Nincs abban semmi különös, ha egy ország első embere közös hangot keres egy másik ország első emberével. S az sem volt probléma, amikor Gy. ugyanezt tette Me. korában.
A probléma ott van, hogy Gy. olyasmi példával akar O.V fölé kerekedni, amit ő maga szintén elkövetett. Nem tisztem O-t védeni, de amit Gy csinál az ilyen és hasonló propagandával, az egyszerűen szánalom és gyalázat.
Bringás
@A kerékpáros bekaphatja: Annnnnyira primitív majom vagy, hogy az már fájdalmas!
A kerékpáros bekaphatja
@Bringás: A majom legalább emberszabású!
De veled kegyetlenül elbánhatott az evolúció, hogy ennyi idő elteltével egy ekkora féreg lett belőled!
Bringás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
A kerékpáros bekaphatja
@Bringás: Na, cumit a szádba, aztán lehet csendesen nézgelődni!
tutajos
Tudta?
A helyzet úgy áll, hogy Fletónak minden szava igaz!
Amikor majd ezek a szervilis Illibsi barmok is rájönnek erre, akkor már késő lesz!
Ennek a felismerésnek az ideje nagyon közel van!
"Nix ugribugri!"
Bringás
@A kerékpáros bekaphatja: Mi is volt Kulkával? Ti nagyon hasonlóak vagytok libbantkám! :-))))))))))))))))
A kerékpáros bekaphatja
@Bringás: Megint kiesett a cumi a szádból, azért zokogsz ennyire? Na várj csak, mindjárt visszakapod, aztán dudlizhatsz tovább bájosan cuppogva!
Csizmás Kond
@Horizont: Persze hogy nem tényező...ezért se említi senki.
Csizmás Kond
@Horizont: Biztos sokkal többen mint akik emlegetitek...és az sem nekünk a szégyen.
Csizmás Kond
@Horizont: ...persze az nem mániákum ha te Orbánozol...vagy csak nem érzed annak...klinikai eset...:)))
Csizmás Kond
@Horizont: nabaszki...nem csak Orbánozni szeretsz hanem még beszélni is róla ?...:)))
Csizmás Kond
@Horizont: ..idegesít ?...hát az kudarc a számodra...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.