Az Index szúrta ki, hogy Sipeki Zsolt, a Pest megyei Dánszentmiklós polgármestere a Facebookon őrjöng.

Vasárnap este fél 8 körül azt írta, akik nem vettek részt a kvótaszavazáson, azok

"felelőtlen, a közösség dolgaival nem törődő, önző jellemek, akik jelen állapotukban a statisztikai adat szerepét töltik be".

A népszavazás idején Sipeki úgy saccolt, hogy az igenek száma nem lesz kiugró,

"mivel az elmeháborodottak száma elhanyagolható a településen".

Elmeháborodottnak nevezte a másképp szavazókat a fideszes polgármester

A levezetés végén odáig jut, hogy a kvótanépszavazás érvénytelensége "a nihil, a felelőtlenség és öncélú okoskodás" eredménye, és lényegében hazaárulás.

Sipeki elismerte, hogy ő írta a kérdéses bejegyzéseket.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@krumpli: Tényleg igaz! "Elhanyagolható az elmeháborodottak száma a településen"...a polgármester az egyedüli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ő meg a bandája nyilván normális, hiszen még azt sem tudják megállapítani, hogy egy népszavazás érvényes vagy érvénytelen!
Ráadásul még a NVI elnöke a szájukba is rágja, hiszen este bejelentette, hogy ÉRVÉNYTELEN a népszavazás, de a jelek szerint sem a pár vezetője, sem a tagság nem képes ezt felfogni!
Akkor ahogy az LGT számban is hallhatjuk: "Ha én vagyok én, te vagy te, ki a hülye, én vagy te?"
Kutyuska
Inog a polgármesteri szék, tele van a gatya
coni
A diliházban az ápoltak is úgy hiszik, hogy az ápolók a betegek.Ráadásul ő a nem szavazatok után kapja simi-simit vagy az ejnye bejnyét. Természetesen kp.-ben.
eszegfu
@krumpli: Tényleg igaz! "Elhanyagolható az elmeháborodottak száma a településen"...a polgármester az egyedüli.
kissé felnőttem
Senkiházi röviden!!!
kikérem magamnak.
Sem elmeháborodott - nak sem hazaárulónak ne nevezzen senki. Van USA vizumhoz jogosultságom.
A lexikonos dekoráció meg nem megy a fejébe. Ja tán hallott a Lipcsei tölcsérről Úgy öntetné az észt a fejébe . hivatal az került
ész meg inteligencia az vész messzire.Olvasatra ajánlanám a századvég tanulmányt pl. Egészségügyről részét. Aztán Kuvajtig meg sem állna a tervezett és kommunikálandók összevetése után. avagy 2014 év értékelését amit Kövér nevezetű Házelnök irt. Érdemes aztán valós dolgokat leírva látná mire vittük hogy lettünk hitehagyottak és miért .Majd ha a NÉP jecseréli kenyere sem lesz. Nyugtával dicsérjük a napot, még korán van.Én sokat voltam éhes de a jóvilág nem örökölhető. Irja meg nekem ha éhezik vizet viszek.
nem tibi
Aki nem ment el az hazaáruló . Nem hinném .
Aki nemmel szavazott az rasszista , ez jobban hihető !
Bringás
Teljesen egyetértek vele! Minden szava igazság!
sziha
@Bringás: majd ezt akkor mondd, miutan a parlament nekiall Brusszel bajszat rangatni (mint ahogy mar elkezdtek), es Mo.-t kib@sszak az EU-bol. Mert nem a kormanyt fogjak, hanem az orszagot. Es akkor mibol lesz eltartva a kiralyi tompor, te elmebeteg?
alterego56
Szerintem meg van ott jó néhány elmeháborodott ha ilyen polgármestert választottak.
Ludas Matyi
@nem tibi: Rassista, gyere ki Duisburgba es szopjal az összes illegalis bevandorlonak, terroristanak, mig a fejed a nyakadon van. Buta, lusta, köpönyeg forgato ßarhazi nep vagytok, mert amikor a hazatok hatarait kellett volna megvedeni otthon lerantottatok egyet. En illegalis hataratlepes miatt 3 ev hat honapot kaptam. Ugy ahogy vagy leküldenelek a Magyar hatarra es a meztelen seggeddel irany szerbia kikötnelek a barbarok kielegitesere!
papa.49
Erre udnák rövid választ adni ennek a takonynak, de inkább hosszabban írom le!!!
Az az elmeháborodott ahol kibújtál a világra, mondjuk kár volt érted még a gatyát is letolni!!!
silber13
@eszegfu: A "potyográfiája" és a szövegei alapján méltán lehetne Benedek István " Aranketrec " című nagysikerű könyvének egyik főszereplője!
nem tibi
@Ludas Matyi: Katona voltam úgyhogy nem lehet megfélemlíteni . Jöhet arab ,jöhet bárki bármelyik földrészről pontosan tudom mi a dolgom ,ha betelepítik utána is tudjuk a dolgunkat .
Ez a nagy ábra !
qxy
Csak egy pár szót szeretnék az ilyen abortusz maradékokkal beszélgetni.
vagy súg nekik valaki mert ilyen buta nem lehet egy ember . Vagy igen?
eugen4402
@krumpli: Véletlenül nem Mr. Donald Krump Lee kampányához akartál hozzászólni...?
juttka
@Ludas Matyi: Mit zagyválsz itt össze? Értelme semmi, inkább maradj csöndben Duigsburgban és csináld, amit nem Tibinek írtál, arra talán jó vagy!
Borsodi
Nem kell csodálkozni hiszen Fideszes polgármester mindegyik próbál Orbán lenni!Csak ők ott uralkodnak ahol megválasztották.Ugyanúgy fenyegetőznek,nekik is meg van a strómanjuk,lényegében Orbán majmoló talpnyalók.Bármit megtehetnek azt hiszik.mert a fidesz van hatalmon.Az az elmeháborodott aki egy felmérésre milliárdokat költött,mert ennek a szavazásnak már nem volt semmi értelme.Inkább azzal kéne foglalkozni mért akar a kormányunk 160000 Afrikait behozni,Ukránokat?Lakást adni nekik a Magyartól meg elveszi.Erről pofázzatok,meg a közmunkásként dolgozó kőművesről, villanyszerelőről mert van itt szakmunkás de csak akkor veszik fel ha azt írja alá ,hogy 8 osztálya van.Borsodban így működik.
Desischado
Röviden írom. A jó c..va édes...anyu...ád, az az elmeháborodott! És ti vagytok hazaárulók, mert ezerrel raboljátok ki és teszitek tönkre az országot és a népet! Nekem egy ilyen patkány ne ugasson!
kamazuka
Bakker!
A szabad véleménnyílvánítás állejtólag alapjog!
Ezért megszólni bárkit is hülyeség.
Tény vannak e hazában sokan,kik szerint más értékrend kell ide!
Lehet hogy nem elvetend gondollat.

Momentán ez volt földi pályafutásom utolsó voksolása,Magyarországon!
Warlord
Így ránézésre a 888-g.fodor szeretője. 2.-a óta nem megy a szex, nincs seggbekuki. Persze hogy ideges.
eszegfu
@silber13: 16:55 Azt gondolom: nem csupán feltételezhetjük, ki is jelenthetjük!
Ludas Matyi
@juttka: hianyerzeted van? Menj le a keriteshez!
solidedge
Azok se tiszták akik polgármesternek választották.
herczeg0210
Így van! Akinek más a véleménye mint neki az elmeháborodott. Más a véleménye mint az enyém, tehát elmeháborodott ez a Sipeki...
kiscsillag66
Azt hiszem, csak egy elmeháborodott van. Aki mondja!
Lackó50
Ennek a sok értelmes embernek köszönhetően én már "nem vagyok magyar állampolgár, Idióta vagyok, aljas patkány, hazaáruló" ... stb. Egyre több dolgot tudok meg magamról. Ideje lenne már keresnem egy tükröt, hogy megnézzem már milyen is vagyok. De most mint megtudtam - a választásoknak köszönhetően - mi vagyunk többségben! Szegény kisebbségnek meg küzdeni kell a sok hazaáruló ellen, mert így nem tudnak egy normális országban élni, ahol ez a sok patkány nehezen tűri, hogy naponta meglopják és ledegradálják, mert ugye nem ember, aki nem engedi meg, hogy kisöpörjék a padlását. (Rákosi Elvtársnak 45-56-ig 11 év adatott meg.)
evacica
Hát igen ez a fidesz!Ha más a véleményed, akkor nem is vagy ember! Ezt tanítja Orbán! Mi lenne, ha nekünk is ez lenne a véleményünk róluk? ha nem tudná ez a szerencsétlen, z emberek sokfélék, és sokféle -képen gondolkodnak, és ez a jó. És hogy ki az elmeháborodott?Nézzen a tükörbe, és azok is akik egy ilyen beteg embert polgármesternek választanak!
justhpeter
Valamikor, még az átkosban, az óperenciás tengeren túl volt egy falu, Dánszentmiklós, ahol tisztességes, becsületes parasztok éltek és a Micsurin téeszben szuper minőségű frigo eperpalántákat állítottak elő, amit szívesen el is adtak annak, aki jót akart enni később. Ebben az időben sem tolvaj, sem más fideSSbeteg nem volt a faluban. Megirigyelték ezt az agyhalottak és betelepültek a faluba a rokonaikkal és mára annyian lettek, hogy polgármestert is választottak maguknak.Az agyhalottak eldobták a régi Istenüket is és egy szellemi toprongyot választottak maguknak istennek, aki szemben az őslakosokkal, egy napot sem dolgozott életében. Ma pedig már osztják az észt is.
papa.49
@justhpeter: Igaz amit leírtál jól ismerek néhány ős dánosit, valamikor Csévharaszton a Monori Állami Gazdaságban együtt dolgoztam jó néhánnyal!!!
justhpeter
@papa.49: Hosszú ideig onnan rendeltem az eperpalántát. Precízen és pontosan szállítottak.
kissé felnőttem
@justhpeter: na lám ez a fajta tud a munkáról beszélni ! igaz ki amihez nem ért azt magyarázza. 45 évet keményen ledolgoztam MAX. nem
tudok hegedülni,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.