Egyetértés volt a szerdai ötpárti egyeztetésen arról, hogy szükséges a kistelepülési polgármesterek bérét rendezni – közölte Boldog István fideszes parlamenti képviselő a tanácskozás után tartott budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus emlékeztetett, hogy a legutóbbi önkormányzati választás után csökkent az 1500-nál kevesebb lakosú települések polgármestereinek bére.

Szerinte méltatlan, hogy akár 50-100 ezer forinttal is kevesebbet keressenek az érintett településvezetők, mint korábban.

Most azonban kialakulóban van a bérrendezésről egy megállapodás, amelyet mind az öt párt képviselője aláírhat – mondta Boldog István, aki reméli, hogy január 1-jével megoldódhat a kérdés.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"hogy akár 50-100 ezer forinttal is kevesebbet keressenek"

Ja, több ezren meg 50-100 ezret keresnek!
5 párti egyeztetés (egyezés), ha a saját javadalmuk (nyájuk) javadalma a tét, kiba..ott nagy az egyezség!!!Hogy dőlne rátok az országház!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Szart se csinálnak a saját vagyongyarapításon kívül!!!KORRUPT orbán csicska a legtöbb.
1magyar
Szerintem 300 ezer bruttó nem kevés ami tennivaló van egy kis faluban.
nevemnick
@1magyar: azért akad egy száz fős faluban is dolog, mert a bolgármester nem csak az utcán dirigál, a rengeteg papírmunka és egyéb szociális meló mellet.
Borsodi
Sajnálnunk kéne szegény polgármestereket,igaz az egyes a fideszesekre vonatkozik,a ketteseket viszont le kell váltani.Azok a polgár mesterek akik Egy milliónál többet keresnek és több,helyről vesznek fel pénzt, még a városnak van két alpolgármestere,akik fejenként egy millát keresnek, azokkal mi lesz?
bakegya
@Borsodi: azok kapnak még két millát és balatoni telket campinggel,sportteleppel-és még néhány ha állami szőlővel, esetleg pálinka házzal...mert ŐK IS MEGÉRDEMLIK HETEDIZIGLEN MINT RÜHELLKE,TIBORCKA ÉS A MÉSZÁROS ZSENI A mindenmagyarok reménysége!!!
kukac50
Az nem méltatlan,hogy a legkisebb öregségi nyugdíj 28500 forint?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.