Kivezényelték a Biokom szakembereit Pécsen, hogy távolítsák el a Kétfarkú Kutya Párt által készített útrepedés-festést a Ferencesek utcájából.

 

Mint ismert: Kovács Gergely, az MKPP vezetője és néhány társa épp repedéseket festett le Pécsen szombaton, amikor előállították őket a rendőrök és bevitték az örsre.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nincs mással mulatni az időt, feleslegesen kapargatnak, ahelyett hogy kátyúznának aminek értelme volna. Biztos valamilyen fideszes féleszű vezetőjük van, a városvezetővel együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Villon
@Pálinkafőző Rézüst: Azok a szakemberek, akik elvégezték a festéklekaparó főiskolát. Az e témakörben egyetemet végzettek, a festéklekaparó mérnökök.
Egy tudatlan háziasszony képes lenne lemosni egy hígítóba mártott ronggyal, vagy szivaccsal.
Desischado
@Szeparepa2: Nálad a pont Szepa. Könnyebb vakargatni, meg előállítani, mint kijavítani a hibát. Az pénzbe kerül, a pénzkiadástól meg irtózik orbán, feltéve ha a saját, meg a haverok zsebét kell tömködni.
kiscsillag66
Miért nem köszönik meg a Kétfarkúaknak, hogy helyettük dolgoznak! Rettenetes itt az élet!
CsipkeRózsa
@Villon: a kárt azzal tudják kimutatni, hogy a munkásoknak dolgozniuk kellett, így a rendőrség a munka értékét át tudja számítani Ft-ra. Különben még nevetségesebb lenne a nagy felháborodásuk e miatt a szép festés miatt, és még csak Ft értéke sem lenne a kárnak.
Szerintem, a festett útszakasz sokkal jobban mutatott.

Nem fejtettem ki pontosan a gondolatomat a hozzászólásomban, amire reagáltál.
Villon
@CsipkeRózsa: Legalább találtak valami fontos feladatot a cég vezetői, munkatársaiknak. Bizonyára minden mindenütt rendben van a városban. A kezelésükben lévő tárgyak rendesen karban vannak tartva, a szemétgyűjtők és környékük tiszta és elégséges, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.