Mint megírtuk: Sebestyén Balázsék 7 év után ma végleg elköszöntek a hallgatóktól a Morning Show című műsorukkal.

A történések mellett Gyurcsány Ferenc sem ment el szó nélkül. A volt miniszterelnök, a DK jelenlegi elnöke ezt írja Facebookján az üggyel kapcsolatban:

Nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t. Én egyébként igen. Az se, hogy mit gondolunk a Class FM-ről. Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a Népszabadságot, hazugsággyárrá silányította a TV 2-t, miért teszi tönkre és/vagy zsarolja a legnagyobb hallgatottságú kereskedelmi rádiót és annak szókimondó reggeli műsorát.

Szerintem azért, mert paranoiásan félnek minden független hangtól, mert rettegnek a kritikától, mert nem hiszik, hogy tisztességesen is tudják vezetni az országot. Egy szóval mert gazemberek.

Lehet, hogy mint minden önkényre épülő rendszer meghosszabbíthatják regnálásukat, de a végén bukni fognak. Csúnyán. Mert az ilyenek csúnyán szoktak bukni. És nem lesz bocsánat. És ez már nem is rajtunk fog múlni.

Pokolba velük.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem vagyok se a műsor sem a Balázs rajongója, de ez már mindennek a teteje,
hogy a maffia mindenre ráteszi a mocskos pracliját és odaadja annak a genyó Vajnának !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
krumpli
Még hogy nem akar miniszterelnök lenni, ahogy mondta ! Elhiszi ezt walaki odaát !!!???
nyanya001
Nem vagyok se a műsor sem a Balázs rajongója, de ez már mindennek a teteje,
hogy a maffia mindenre ráteszi a mocskos pracliját és odaadja annak a genyó Vajnának !
Sziszifusz
@krumpli: 13:27
Ha nem figyeltél volna fel rá, ebben a cikkben nem Gyurcsány miniszterelnökségéről, hanem egy egy kedvelt rádió, népszerű műsorának megszüntetéséről van szó.
A beteges Gyurcsány fóbiádból ered a megszólalásod ? Mi lesz veled és a hozzád hasonlókkal, ha egyszer Gyurcsány eltűnik a politikából.
Szókrakész
"Pokolba velük."

Hát de Feri!!!
Te is odajutsz!!!

Vagy kell a segítség, hogy a patást is le tudjátok nyúlni?!?!?!
Szókrakész
Feri te most dolgozol és arra koncentrálsz, vagy rádiózgatsz?!?!

Mert ha azt hallgattad munka közben, akkor nem is csoda, hogy összekeversz mindent és emiatt tolod a baromságokat!!!
krumpli
@Sziszifusz: Ha nem figyeltél volna fel rá !!! Amióta kihírdette az nagy összefogásotokat !!! Csak róla szól minden / ahogy eddig is, itt is / !!! Pedig csak akkor lenne esélyetek ha őt eltakarítanátok az útból !!! De vagytok annyira hülyék, MEGINT, hogy lejárassátok vele magatokat... Emlékezz : 2010 CSAK NE GYURCSÁNY.. és az MSZP . Azóta az ő 'sara' miatt szoptok...
Szókrakész
@Sziszifusz: "Mi lesz veled és a hozzád hasonlókkal, ha egyszer Gyurcsány eltűnik a politikából."

Kánaán!
Orgazmus!
Hetedik mennyország!
Abszolűút jólét.

Ataraxia!!!
krumpli
@Sziszifusz: UI : Utálom Qrbánt is, de az biztos ! Ha gyurcsótány neve valahol is felmerűl oda nem szavazok !
krumpli
@Szókrakész: Talán lenne ellenzék ! Hehe ! :D :D :D
A viccpártok meg senkik... :P
Szókrakész
"Gyurcsány nagyon kiakadt, hogy megszüntették Balázsék műsorát"

Én biztos nem akadnék ki, ha megszüntetnék Gyurcsányék pártját!!!
Sziszifusz
@krumpli: 14:06
Szerintem Gyucsány is és Orbán is a múlt embere. Gyurcsányt az iránta érzett gyűlölet tartja a hozzászólások központjában.
Amíg Gyurcsány miatt utálkoznak a beírók, addig mellékessé válik a lényeg, az indító cikk tartalma.
Attól, hogy valakit utálnak, az esetleg jogosan, attól még nyilatkozhat valós problémáról.
Ott tartunk, hogy sokszor nem az a lényeg, hogy valaki mit mond, hanem az hogy ki mondja.
Sajnos indulatból döntenek az emberek, hiányzik a higgadt mérlegelés.
krumpli
@Sziszifusz: Hmm... Végre egy objektív hozzászólás tőled.
Béla333
Ha jól emlékszem, 2009-ben még az MSZP meghatározó arca volt Gyurcsány. Nem emlékszem, hogy e miatt a disznóság miatt egyszer is felszólalt volna.:

hvg.hu/itthon/20120405_magyarorszag_slager_danubius
"Magyarországot perli a Danubius és a Sláger tulajdonosa

A felperesek azt állítják, hogy a 2009-es pályázat idején ellenzékben lévő Fidesz, valamint az éppen kormányzó MSZP képviselői megkeresték a két rádióállomás befektetőit, hogy állapodjanak meg a poltikai pártokkal, hogy "esélyük legyen" meghosszabbítani az engedélyeket, amelyeket a két adó végül elvesztett.
Az Accession Mezzanine Capital, a Danubius Rádió tulajdonosa és működtetője azt állítja, Fideszhez közel álló személyek sürgették, hogy állapodjon meg velük, így például Fellegi Tamás, jelenlegi tárca nélküli miniszter, valamint Nyerges Zsolt, Fidesz-közeli üzletember, akik végül létrehoztak egy saját vállalkozást, amely elnyerte a Danubius frekvenciáját.
Az Emmis, a Sláger Rádió üzemeltetője a bírósági dokumentumok szerint Lendvai Ildikótól, az MSZP akkori elnökétől, valamint Puch László pártigazgatótól kapott megkereséseket,…"

Pedig milyen jó kis közös mutyi volt...
Szókrakész
@Béla333: De Gyurcsány a saját szavazóbázisát, a kis agytérfogatúakat, ebből adódóan rövid memóriájúakat veszi alapul.
Ezek a qrcsányimádók már rég elfelejtették a gyurcsányi mszp-szdsz lopásait, visszaéléseit.

De vannak ők és vannak a normál memóriával, logikus gondolkodással,...rendelkezők tábora.
Béla333
@Horizont: 17.42
Már bocs hogy én válaszolok, de:
1./ Ne keverd össze a gyűlölködést, a fröcsögést és azt, hogy a soha el nem hangzott bocsánatkérés miatt is nem hagyjuk, hogy csak úgy elmúljon egy sokszáz/ezer milliárdos bűncselekmény!
2./ Igazad van: "...egy megtisztult, egyenes, gerinces,hazugságmentes, korrupciómentes HAZÁRA vágynak! "
Én is mások is, sokan vagyunk így! Ezért nem szabad egy már korrumpálódott csapatnak újra és újra bizalmat szavazni!
3./ Az nem büntetés, hogy egy (sok) köztörvényes bűncselekmény, korrupció, lopás, sikkasztás esetén senkit nem ültetnek le. OK, hogy választásokat elveszítenek, de ez politikai következmény egy köztörvényes bűncselekmény elkövetése után. Ez így semmi! Gondolj bele, ha mondjuk Józsi bácsi vagy Mari néni egy milliárdos sikkasztási bűncselekmény esetén csak ennyi büntetést kapna, amennyit te elfogadhatónak vélsz a sáros politikusok esetén! Mi lenne itt?
4./ Természetesen a lopás az lopás oldaltól, politikusi párttól, elkövetőtől függetlenül. Ez így kellene hogy legyen!
Szerintem!
nemfideszes
@Horizont: "És ti büntetitek -e a jobboldalt azért ami itt megy évek óta? "

Ahhoz gerinc is kéne, az meg ugye sose volt nekik.
Peller Anikó
@sóskrumplibéla: az ilyen szerencsétlen átmosott agyú gyökerek miatt van a nyakunkon a vajda. Miattatok és a hozzátok hasonló átbaszott tömegek miatt élősködik rajtunk a bán mert belétek ültette, hogy a Gyurcsány egy patás. Elhittétek és néhány baromagyú még ma is ezt hajtogatja, büszkén a saját hülyeségét.

A cibán karakteres, tenni akaró politikus (a saját személyes érdekei mentén), a Gyurcsány nem ilyen. Lassúbb, naivabb, mondhatni béna a vajdához képest, sőt.

De soha nem épített volna ilyen diktatúrát és nem gazdagodott meg a politikából. Az emeszpé olyan amilyen, megélhetési politikusok tömege de súlytalanná is váltak.
patyuka
@krumpli: Ceterum censeo... avagy a 'gyúcsányahibás'-féle együgyűség szülte beteges assziciáció?!
koszpeko
@krumpli: Foglalkozz azzal,hogy kedvenc pártod mit adott ki sajtónyilatkozatot a Népszabadság megszüntetéséről.
krumpli
@patyuka: @koszpeko: Ti tényleg azt hiszitek hogy Gyurcsótány Hazaáruló Soros Bérenc, Brüsszel Nyalival ebben az országban eltudtok adni valamit ???!!!... Létezik másik dimenzió, de most ebben éltek ! Idióták.
Béla333
@Peller Anikó: 18.28
A jelek szerint te vagy teljesen becsavarodva a Gyurcsánytól! Hiszen ha a régebbi időszak MSZP disznóságairól írok, akkor azonnal azzal vádolsz hogy Gyurcsányozok.
De könyörgöm: hogy lehet másként írni az MSZP-SZDSZ-Fidesz közös mutyikrók akkor, ha ebben az időben éppen Gyurcsány volt az MSZP párt vezetője és egyben miniszterelnök is?
Az ebben az időszakban elkövetett korrupciós bűncselekményekről nem lehet úgy beszélni, hogy abban az összes MSZP-s sáros, kivéve a párt első embere!
Úgyhogy a helyett, hogy másokat vádolsz Gyurcsány fóbiával, talán közöld itt mindenkivel, hogy hogyan lehet szerinted a korábbi MSZP-SZDSZ-Fidesz közös lopkodásokról úgy írni, hogy ne fóbiának tekintsd!
Hát ki tehet arról, hogy a kritikus időszakban éppen ő volt a vezető? Nélküle nem lehet beszélni a mutyizásokról!
Vagy szerinted Gyurcsány is olyan vezető volt, mint annakidején Sztálin elvtárs?
Aki jó elvtárs, csak azok a rosszak, akik őt körülvették?
Borsodi
Aki nem a fideszt isteníti az ellenség,hazaáruló korrupt kommunista.esetleg meleg .Morning showból lesz Mészáros show redezte Orbán.
nemfideszes
@Béla333: Ahogy@Horizont is írta a politikában rendszerváltás óta megy a hazudozás, és a különböző mutyi, kezdve például az olajszőkítéssel, amiben szinte minden párt vastagon benne volt. Gyurcsány a 2006-os választást követően úgy gondolta, hogy rendelkezik azzal a támogatottsággal, és hatalommal, hogy ezzel a politikai kultúrával egyszer és mindenkorra szakítson. Először a saját pártján belül. Tévedett. Ugyanis a valódi hatalom mindig is azon "háttér" emberek kezében volt, akik a hazudozásban és a mutyikban voltak érdekeltek, mind a szociknál, mind pedig a fidesznél. Ezek az emberek aztán kapva kaptak az Öszödi beszéden, és azt Gyurcsány ellen fordították, csakhogy tovább mehessen a mutyi. Lásd az általad felhozott rádiós megkereséseket. Már rég nem Gyurcsány mozgatta a szálakat a párton belül... Ráadásul a szociknál a hatalom soha nem is koncentrálódott úgy egy személy kezében (illetve egy szűk körben) mint a fideszben.
Ha Gyurcsánytól elvárod a bocsánatkérést, akkor a többi politikustól miért is nem? Csak mert egyedüliként ki merte mondani azt amit amúgy mindenki tudott a politikai berkeken belül? Esetleg ő kérjen bocsánatot azok nevében is akik kicsinálták csak, hogy tovább folytatódhasson a hazugságokon alapuló politika?!

"sokszáz/ezer milliárdos bűncselekmény"
Konkrétan? Hidd el, ha Gyurcsány ellen bármiféle bizonyítékuk is lenne, a csuti már rég a sittre vágatta volna a mumusát. Mivel nincs, marad a karaktergyilkosság... amire a Gyurcsány fóbiában szenvedők mindig is ugranak...

"Az nem büntetés, hogy egy (sok) köztörvényes bűncselekmény, korrupció, lopás, sikkasztás esetén senkit nem ültetnek le."
Azért nem ültettek le senkit, mert mindkét oldalnak megvoltak az ilyen ügyei, és arról kölcsönösen tudtak is. Gyakran, ahogy Te is utaltál rá, közösen ment a mutyi. A népnek parasztvakítás gyanánt, pedig bedobták Kellert az egyik, Budait a másik oldalon.
nemfideszes
@Béla333: De a lopás az egy dolog. Most már sokkal többről van szó. Mégpedig a demokrácia leépítéséről, a jogállamiság megszüntetéséről. Ennek megakadályozása pedig sokkal fontosabb lenne, mint azon vitatkozni, hogy ki hazudott nagyobbat, vagy ki lopott többet.
100%-ban hazugságoktól és korrupciótól mentes politika amúgy is utópia. Főleg egy olyan országban ahol a társadalom egy igen jelentős része nem érett meg az őszinte beszédre, és morálisan sem áll magasabb szinten a vezetőinél. Már a rendszerváltás előtt is „ügyes” és nem „bűnöző” jelzővel illette a köznyelv azokat, akik a kiskapukat megkerülve loptak, csaltak ahol csak tudtak… és ez azóta sem változott….. sajnos.
nemfideszes
@krumpli: "Hazaáruló Soros Bérenc, Brüsszel Nyalival "

Mindezt egy szétbotoxolt fejű Putyin képpel a nickneved mellett!
Akkor te most mi vagy? Hazaáruló Putyin bérenc, Moszkva nyalival?!
Béla333
@nemfideszes: 19.58
Sok dologban egyet tudok érteni.
Lehet hogy nem is jól fejeztem ki magam: Gyurcsánytól nem igazán bocsánatkérésre lenne szükség, bár az ország ellen elkövetett bűncselekmények miatt a háttér dolgoktól függetlenül erre szükség lenne! Sokkal inkább azt hiányolom, hogy ha olyan mértékű disznóságot tapasztalt, annak az elhárítására, a probléma megoldására miért nem fordult hozzánk, a választókhoz? Miért nem borított, ha azt látta, hogy egyébként nem tudja a politika megtisztítását elérni?
Elég gyenge hivatkozás az, hogy mint az MSZP elnöke és mint miniszterelnök nem látta a helyzetet? Hogy úgy történtek a dolgok, hogy arról semmit sem tudott? Gyenge indok az, hogy nem tudott semmit sem tenni szerintem!
A korrupció mentes politikát senki nem gondolja elérhetőnek, de azért máshol legalább küzdenek ezért. Másutt politikusok, miniszterek kerülnek börtönbe korrupciós bűncselekmények miatt. Nálunk?
Nálunk úgy szippantották ki az országból az államadósságunk több mint kétszeresét, hogy ezért senki ellen nem indítottak vizsgálatot, pláne nem ítéltek el senkit sem.
Az őszinte beszédre szükség van és nem akkor, amikor majd a politikusaink úgy gondolják, hanem ez kellene hogy legyen az alap!
Szerintem!
prime777
@nemfideszes: Hiába!
Béla nem fogja megérteni,illetve nem akarja.
Ő a szentéletű LMP-t favorizálja.
Én nem mondom ,hogy a Bélának nincsen igaza,de hát ha úgy gondolkodunk mint ő,akkor örökre ez a rablóbanda marad rajtunk.
Mert az LMP egyedül soha nem fog választást nyerni akármennyire tisztességes is.
Egyébként pedig szerintem már nem sok mindent lehet ellopni.
Feltehetően már az egész ország jórészt fideszes oligarchák kezében van.
Ez egy hatalmas rendszer ahol mindenki egy kis fogaskerék.
A baj pedig az,hogy ez óriási hatalmat és előnyöket ad ennek a társaságnak a kezébe.
És ha egyszer az unióból kilépünk és megyünk putyinhoz - na akkor lesz itt olyan világ mint Észak-Korea.
És ez nagyon gyorsan eljöhet.
Na akkor Béla sem írogat majd ide be,meg már akkor LMP sem lesz,meg választások sem.
Ennyit a Béla-féle gondolkodásról amivel egyébként semmi baj,csak nem racionális,hanem egy álomvilágra épül ,ahol az emóciók dominálnak.
Korrupció mentes politika?
Na hagyjuk már egymást!
További jó Gyurcsányozást a Bélának!
Ezek kifingatnak bennünket meg az országot, de hát sok ember nem látja a fától az erdőt.
Béla333
@prime777: 20.40
1./ Nem szentéletű az LMP, nem mondtam ezt sohasem! Remélni tudom, hogy ha náluk kiderül egy tagjuk korrupciója, akkor nem zárnak mögötte össze, hanem éppen ellenkezőleg: kizárják maguk közül! Ha nem így lenne, nagyot csalódnék bennük!
2./ Az ország arra megy, amerre mi - választók - tereljük! Ha nekünk a korrupt, tolvaj politikusok kellenek, ha rájuk szavazunk újra és újra, akkor minden folytatódik az elmúlt évtizedek folyamata szerint! Nem lehet a Fideszt azzal legyőzni, hogy mi is korruptak vagyunk, mi is lopunk, össze is játszunk a hátatok mögött a Fidesszel, de azért mi kevesebbet lopunk! Sz@rok az ilyen indokra!
3./ Hogy az ország Putyin ölébe kerül, az nem az LMP felelőssége, hanem elsősorban a Fidesznek és másodsorban a hátunk mögött velük összejátszó, egymást 1994 óta kormányon váltogató MSZP/Gyurcsánynak! Nekik "köszönhetjük" a jelenlegi helyzetünket! Az LMP ez ellen küzd!
4./ Nem Gyurcsányozok, csak mivel ő volt abban az időszakban a párt első embere és egyben miniszterelnök, amikor a milliárdos lenyúlások folytatódtak, a személye megkerülhetetlen!
5./ Korrupció mentes politika valóban nem létezik, csak amíg nálunk ez az első számú magukat kimentő indok az érintett politikusok részéről, addig máshol ezt üldözik. Lecsukják akár a miniszterelnököt is, ha rá tudják bizonyítani a korrupciót. Nálunk olyan a helyzet, hogy csak korrupciós bűncselekmények vannak, az országot szétlopták és lopják a korrupt pártok, de elkövető nincs egy szál sem. Pláne akit az államadósság több mint kétszeresének az országból való kiszivattyúzásáért elítéltek volna!
nemfideszes
@Béla333: "ország ellen elkövetett bűncselekmények"
Nem kötözködés képen de pontosan mire is gondolsz?

"a probléma megoldására miért nem fordult hozzánk, a választókhoz?"
És pontosan kikhez is? Akik kimentek az utcára hisztizni a 300 forintos vizitdíj miatt, de semmi gondjuk nem volt a fidesz 3000 milliárdos megszorításával? Közte az egészségügyi járulék megemelésével, ami ugye még minimálbér esetén is több, mint 300 forint, és fizeted minden hónapban, ha mész orvoshoz ha nem. Ráadásul a vizitdíj helyben maradt, a járulék pedig elfolyik a rendszerben. Azoktól, akik ilyen egyszerű dolgokat is képtelenek átlátni mégis mit vársz?! Mi itt csak a felszínt karcolgatjuk, a mocsok mely átjárja az egész közéletet sokkal mélyebbre nyúlik. Túl sintér sanya több évtizedre titkosított olajügyeinél, Clodonál, vagy éppen a 90-es évek robbantgatásainál. Gyurcsány pedig ehhez mindig is kevés volt. Az emberek többsége pedig buta és tájékozatlan, vagy éppen teljesen közönyös. Amíg őt személy szerint nem érinti, lesz@rja. Sajnos ez is egy tipikus magyar mentalitás.
Szóval Gyurcsány ha látta is a helyzetet vajmi keveset tehetett volna ellene. Biztos volt olyan, amiről tudott, de a lényeg szerintem előtte is rejtve maradt. Mert egy dolog miniszterelnöknek lenni és egészen más azokat az embereket irányítani, akik kormányoktól függetlenül mindig is ott voltak a háttérben, mind az alvilágban, mind a rendőrségnél, vagy éppen a nemzetbiztonsági szolgálatoknál. Nem véletlen ugye az sem, hogy a fidesz megtehette volna, hogy kinyittatja az ügynök aktákat... még sem tette.
Olajügyek, félre állított nyomozók, Portik, Vizoviczki, Clodo, Welsz, T. Csaba, Sz Ferenc, offshore cégek garmada… és ez csak amiket felvetett a szenny, de mennyi lehet még a mélyben amiről nem tudunk...
Milyen módszerekkel szereztek például infót Simon svájci számlájáról. És ezzel nem Simont védem, de mindenki tudja, hogy a svájci bankok soha nem fecsegnek, főleg maguktól.
nemfideszes
@Béla333: Gyurcsány ehhez kispályás volt, akit hagytak játszani a homokozójában, de ahogy ki akart törni belőle rögtön kicsinálták. Persze az is lehet, hogy nyakig benne volt dolgokban, de akkor az Orbán-Gyurcsány párharc a világ legnagyobb színjátéka lenne, amit azért kétlek…….
„Másutt politikusok, miniszterek kerülnek börtönbe korrupciós bűncselekmények miatt.„
Ez két esetben fordul elő. Ahol működik a demokrácia a sokat emlegetett fékek és ellensúlyok rendszerével, a mienkénél morálisan magasabb szinten lévő társadalommal, illetve ahol erőszakos úton történik a hatalomátvétel. Előbbitől messze vagyunk, utóbbit pedig senki nem szeretné…. marad a sz@r dagonyázása…..
Béla333
@nemfideszes: 21.25
1./ "Nem kötözködés képen de pontosan mire is gondolsz?"
Erre:
"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

2./ "És pontosan kikhez is?"
Nem külön ezen oldal szimpatizánsaihoz, hanem úgy a választókhoz, komplett!
Ha a Kétfarkú Kutya párt röpke idő alatt egy jó elképzeléssel komoly anyagi és politikai támogatást tudott elérni, úgy nehogy már én magyarázzam el, hogy hogyan lehet a választókat megszólítani! Ha ezt nem tudják, akkor minek mentek politikusnak?
Béla333
@nemfideszes: 21.25
3./ A 300 Ft-os vizitdíjjal is nem nyavalyogni kellett volna, hanem értelmesen elmagyarázni és bevezetni! Nem látod, hogy a Fidesz milyen irracionális indokkal milyen népnyúzó intézkedéseket képes volt bevezetni?
4./ A Fideszt csak a nyilvánossággal, a korrektséggel, a becsületességgel lehet legyőzni, vagy még így sem. De úgy biztosan nem lehet, ha nyavalygunk, vakaródzunk, pláne nem, ha velük együtt lopunk és korrumpálódunk, így nem lehet!
dolfi57
hála a jó istennek hogy elzavarták őket a b picsába.
Béla333
@nemfideszes: 21.25
Még egy: Nem kell a politikusok korrupciós bűncselekményét úgy beállítani, mintha az egy természetes, a nép által elfogadott valami lenne.
Ha a románok képesek voltak egy korrupció ellenes ügyészséget felállítani és ők bizony minisztereket ültettek le, akkor mi miért ne tudnánk itt rendet tenni, ha akarnánk?
A horvátok leültették a volt miniszterelnöküket a MOL korrupciós ügyért, ez miért lenne kivételes dolog szerinted?
A francia, német ügyeket most ne is emlegessük. Ha egyébként a politikusok tudják, hogy jó eséllyel lebuknak korrupciós bűncselekmények esetén, akkor jó eséllyel meg sem próbálják szerintem! Pláne ha a büntetési tétel kétszeres lenne akkor, ha politikus a közpénzünkkel kapcsolatban követ el lopást vagy sikkasztást!
Hidd el, nem olyan ördöngősség ez, csak akarni kell(ene)!
vadsanca
Az igaz amit a Balázsék műsorával kapcsolatban írtam, de (újra) eljön az az idő amikor megszabják mit hallgathatsz és nézhetsz. Ez a szólásszabadság!?
egyvandor
@prime777: Az lmp is összekoszolta már eléggé magát ahhoz, hogy nevet változtasson.
Peller Anikó
@Béla: csak kettőt emelnék ki az utóbbi tíz nagyon jó hozzászólásaiból, kérlek,

@nemfideszes: 19.59, nagyon fontos, hogy megértsd, most már sokkal többről van szó és
@prime777: 20.40, az LMP egyedül soha nem fog választást nyerni.

Kérlek.
Béla333
@Peller Anikó: tegnap 22.56
1./ Abban ne legyen kétséged: 2018-ban inkább letöröm a kezem, de a Fideszre nem szavazok!
2./ Az összeborulók miért nem olyan elkötelezettek mint te? Miért nem látom náluk, hogy mindent (MINDENT) megtesznek a minél nagyobb választói bizalom megszerzéséért?
Nem tudom mit csinálnak ott,a Gyurcsány mit kever-kavar, de tegnap az ATV-ben már az hangzott el, hogy a Fodor beperli őket, a PM meg felfüggeszti a kínlódást!
Akkor úgy gondolod, hogy engem kell meggyőzni az összefogás fontosságáról, szükségességéről? Egyenlőre annak örülök, hogy a nekem szimpatikus LMP kimaradt ebből a cigány komédiából. Talán itt az idő a politikusokat meggyőzni, hogy nekik is van felelősségük, mégpedig igen nagy a helyzet rendezésében!
Béla333
@egyvandor: tegnap 22.21
Én semmiféle koszt nem látok rajtuk, te milyen koszra gondolsz?
Lopnak, csalnak, korrumpálódnak, mint egy valamirevaló politikus?
Nem hinném!
Bringás
Ha Gyurcsány fel van háborodva, csak nemzeti érdekről lehet szó!
tothjani
2010-ben a slágerrádió is megszűnt hiszen egyik versenytárs magasabb összeg befizetését vállalta.
És nem is fizetett semmit!!!
aremy
@Bringás: a nemzetesek azok tikvagytok!!!
Bringás
@aremy: Tényleg kis libsifüles? Épp benneteket hajtanak el mindenhonnan, mert a nemzet ellen küzdve minden mocskot és devianciát támogattok! Egy valaki nem számít libsiéknél, az a többség!
prime777
@Bringás: Tegyél már ki magadról egy képet légyszike!
Úgy megnéznélek ki vagy.
Ha igazi magyar vagy és nemzeti elkötelezett akkor nem "bujkálsz"!
Szóval várom a képedet az avatarodon!
Hellcat
@Bringás: Te figyelj már...szerinted a nagy hazaszerető nemzeti érzelmű banda akiket most kapcsolatak le...tudod egyikük megölt egy rendőrt is...na szóval ők szerinted mit akarhattak azzal a kibaszott sok fegyverrel? Vagy nektek ez lett a "nemzeti"? RPG-t tartani a garászban? Ezek a nagy hazaszerető nemzeti nacionalisták akik fejbelövik a rendőrt? A királyodék tudtak erről már évek óta mégsem tettek semmit. Egyre több emberáldozata van a fidesz intézkedéseinek. Te meg tapsikolsz hozzá. Menj nyald szépen tovább a cigánykirály valagát...meg ha már ott vagy ugorj odébb és a Pharaonnak is benyalhatsz...mára ez a divat a fideszben, hogy terroristákat támogatnak.
Bringás
@prime777: Engem meg nem érdekel, hogy mit vársz! Méghozzá nagyon nem!
Bringás
@Hellcat: Te viszont nyald azt, amit nem szeretnél, ha már itt tartunk!
Mivel nem vagyok a lekapcsolt szervezet tagja, nem tudom mit akartak a fegyverekkel. Nem közölték velem! Honnan az a biztos információ, hogy tudtak a ténykedésükről? Megmondta a TEK neked személyesen? Vagy csak megint vagdalkozol, mint általában!
Itt lop a Fidesz! (sikoltás, hörgés) Bizonyíték nulla! Gratulálok!
Hatalmas a korrupció! (sikoltás, hörgés) Honnan tudja az átlagpolgár? Hát a libsi sajtóból, akik ebből állnak ki. Bizonyíték ismét nulla!

Erre ez a bubi szervezet megállapítja, hogy nőtt a korrupció, mert a liberális hazudozók ezt plántálták a köztudatba!
Bringás
@Horizont: Erre egy makákó is képes! Örülök, hogy ilyen fejlett vagy!
aremy
@prime777: azt nem fogjuk látni lehet hogy azért mert a nemzeteseknek nincs képük csak pofájuk de az nagy.
Bringás
@Horizont: Hiába vakogsz, nincs esélyetek, de eszetek se, hogy ezt észre vegyétek. A következő taslit a választáson kapjátok, Ennyit a komolyságodról! A "demokratikus" oldal. Már a megnevezéstől röhög mindenki!
nemfideszes
@Béla333: "Egyenlőre annak örülök, hogy a nekem szimpatikus LMP kimaradt ebből a cigány komédiából."

Lehet, hogy csak azért mert ők másokkal akarnak "komédiázni"?
index.hu/belfold/2016/11/17/megallapodott_a_fidesz_es_az_lmp_az_alkotmanybirokrol/
Béla333
Előrebocsájtom, nem ismerem a kiválasztás történetét, a személyekről sem tudok semmit!

"... a jelöltekről tavaly decemberben még Schiffer András korábbi társelnök részvételével kezdődtek egyeztetések, februárra kialakult egy négyfős jelölti lista, de a tárgyalások “megszűntek”. Hozzátette: ezen a héten jelezte a Fidesz-frakció az LMP-nek, hogy elfogadják a jelöltjeiket.
Hadházy Ákos hangsúlyozta, az alkotmánybíró-jelöltek kiválasztásakor fontos szempontjuk volt, hogy nem zsákmányszerzésre törekedtek, támogatásukért nem kértek pozíciót.
A jelöltek kiválasztásának szempontjai között a függetlenség mellett a környezetvédelmet és azt említette, hogy legyen női jelölt.
Közölte, nem volt a feltételeik között és nem is vizsgálták a jelöltek vallásosságát.
Kérdésre válaszolva beszélt arról, hogy az LMP 15 jelöltet tudott volna elfogadni, de nem kívánta közölni, ki volt az, akit mindenképpen szerettek volna jelöltként látni. Mind a négy jelöltet elfogadhatónak, nagytekintélyű szakembernek tartják – közölte."
lehetmas.hu/hirek/216561/hadhazy-kormanytol-fuggetlenul-birok-kerulhetnek-testuletbe/

Csak úgy naivan kérdezem: gond az, hogy 4 olyan alkotmánybírót választanak be, amelyik végülis nem a Fidesz jelöltje?:
" Schiffer szerint számukra az volt a lényeg, hogy az összes alkotmánybíró elfogadható legyen. Tehát az LMP nem akart belemenni egy olyan felállásba, hogy mindenki külön jelöl, aztán megszavazzák egymás jelöltjeit. "
index.hu/belfold/2016/11/17/megallapodott_a_fidesz_es_az_lmp_az_alkotmanybirokrol/
volvós
@Horizont: tegnap 18:34
Hát édesem, nem igy nevelték Emökét erdélyben
a szöröstalpu cselédlányt...Nem kell észrevenni
kis 3,14-chát !!
volvós
@Horizont: 1640

Irod :
" ...Orbán seggét és le is kophatsz..."
Nos ebböl látszik, hogy NÖvagy, mert ha ffi lennél,
valószinü a K betü helyett Sz betüt irnál...
Bár gondolom, az ilyen féregnek mind1 !!

Nyugi...nyugi...nyugi !!
volvós
@Horizont:18:10
Helyes !! Simán átnézni rajta, és ha priviben sérteget, azonnal jelenteni a szerkesztönek !!
bosszants
Nem a szívem csücske Gyurcsány, de ettől még lehet igaza neki.
Béla333
@Horizont: 18.02
" De mit keres ott Schiffer? "
Ő kezdte el annak idején az egyeztetést, ő vitte végig!

"Schiffer András azt mondta az Indexnek, hogy tavaly decemberben már tárgyaltak a parlamenti frakciók az új alkotmánybírákról, és
februárban majdnem meg is született az egyezség – ugyanerről a négyesről.
Ám a Fidesz végül nem bólintott rá, feltehetően azt gondolták, hogy a jobbikosokkal jobb kompromisszumot köthetnek.
Májusban szintén volt egy tárgyalási kör, ám akkor sem sikerült megegyezni, míg végül most ősszel a Fidesz rábólintott az LMP feltételeire. Schiffer szerint számukra az volt a lényeg, hogy az összes alkotmánybíró elfogadható legyen. Tehát az LMP nem akart belemenni egy olyan felállásba, hogy mindenki külön jelöl, aztán megszavazzák egymás jelöltjeit. "
index.hu/belfold/2016/11/17/megallapodott_a_fidesz_es_az_lmp_az_alkotmanybirokrol/
koszpeko
@Béla333: Egyedüli ellenzéki pártként,ki is támogatta a fityfaszt az Alkotmány bírák választásán?
Tán csak nem az LMP?
koszpeko
@krumpli: Mondtam már mivel foglalkozz?
Mondtam.
Azzal foglalkozol?
Nem.
Te még mindig a Gyurcsányozásnál tartasz?
Hahó ébresztő!!!

De egyébként neked sincs több agyad mint küllősnek vagy vergődőnek.
Ugyan úgy kimosták a tiedet is mint az övékét.
Ugyan úgy nyalod a valagát a fityfasznak mint ők.
Ennyi vagy és nem több.

Te úgy szimpatizálsz a jobbikkal mint én LMP-vel.
Szar narancshuszár vagy semmi több.
Putyin faszát szopod.
Béla333
@koszpeko: 17.13
Úgy általánosságban ugye milyen jó szuttyogni egy kicsit!
De most annyit magyarázz meg légyszíves, hogy ha ez a 4 bíró jelölt nem kormánypárti, akkor mi is a gond a megválasztásukkal?
koszpeko
@Béla333: Persze.
A fityfasz engedi,hogy ne kormánypárti Alkotmány bírák legyenek ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.