Gazdag ajándékot hozott a Miniszterelnökségen dolgozók gyermekeinek a Jézuska. Lapunk értesülését megerősítve a tárca sajtóirodája közölte, a vonatkozó egyedi utasítás rendelkezései alapján azon munkatársak, akiknek gyermekei december 7-ig nem töltötték be 14. életévüket, könyvet és csokoládét vihettek haza. Az idén december 7-ig nem nagykorúvá vált gyermekek után viszont 50 000 forintos ajándékutalványt kaptak a Miniszterelnökség dolgozói. Utóbbiból összesen 831 darabot osztottak szét 502 munkatárs részére 41 553175 forint értékben. Könyv ajándékra 1 270 149 forintot, csokira pedig 1 930 400-at költöttek. A gyermekeknek szánt karácsonyi ajándék így bruttó 44 753 704 forintba került.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
@nyanya001: 10 eFt értéküt ígértek, annyi jár, de csak 5 eFt értékű jut.
Nem szoktad meg még, hogy amit ezek mondanak annak a fele se igaz.
A ki nem osztott maradék utalványon, csokit vettek a minisztériumi dolgozok hátrányos helyzetű gyermekeinek.
nyanya001
@Yeromos: Ezek akkor is hazudnak, amikor kérdeznek !
Trógerkormány !
namihami
Na és, mi a gond? Valahova, valakiknek csak szét kellett osztani azt a kis pénzt, ha már úgy véletlenül megmaradt a miniszterelnökségi fiók sarkában. Adták volna oda a gyerekélelmezésnek vagy a kórházaknak? Azok mit csináltak volna azzal a pénzzel? Csak mindenféle betegre meg a csórók gyerekeire pocsékolták volna. Ezeknél sokkal jobb helyen van, mert végre szegény miniszterelnökségi csemetékhez is el tud jönni a Jézuska, egy kis ajándékkal a kezében. A jóságos Viktoristen elküldte hozzájuk a Megváltót, némi készpénzecskével megpakolva. Legyen már egyszer ezeknek is egy kicsivel gazdagabb karácsonyuk, nem?
nyanya001
@anka: A bábolnai csődöré lenne az igazi ezeknek :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.