Irreálisan sokat, éves szinten 30,5 millió forintot fizet az Országgyűlés Hivatala a Fidesz honlapjának üzemeltetésére, és további milliókért szerződött a párt a frakcióhonlap fejlesztésére – tudta meg a Bors.

Iparági becslések szerint egy sok felhasználóval rendelkező, sűrűn látogatott weboldal éves fenntartási költsége sem lehet több évi 12-13 millió forintnál.

A frakció a fenntartási költségen túl 12,4 millió forintos szerződést kötött a fidesz.hu aloldala, a fideszfrakcio.hu oldal karbantartására és fejlesztésére, így  a Fidesz hivatalos weboldalai összesen már 43 millió forintot vesznek ki az adófizetők zsebéből.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Tisztázzuk...nem annyiba kerül...annyit fizetnek érte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Minek szokás nevezni azt, amikor a hatalommal való visszaélés, hazai és uniós támogatásokból szárbaszökkenő, visszacsorgatott kenőpénzekből mindig ugyanazok a strómanok járnak jól? Amikor mindig a közpénzes vályú körüli röfögők ugyanazon feneketlen zsebeiben landolnak a jobb sorsra érdemes milliárdok? Maradt még valami ebben az országban, amihez nem kapcsolódik, vagy amihez a kormány neve kapcsolódik és nem bűzlik a korrupciótól?
RonaGyuri
A Deutsch mondja damit (ezzel, így, ezért,...) ennyit kell fizetni! =))
Bringás
Minden fillért megér! Akkor se lenne sok, ha a duplájába kerülne! Na ez nem Soros pénz!
Szókrakész
@magyarbakancs: Pont ettől kaptam én is hányingert.
quadrocopter
És miért az Ogy. Hivatala fizeti a pártpropagandát?
cs.n.
Azt az évi 360 milla frakciópénzt úgy b.sszák el, ahogy akarják. Törvényesen, "lepapírozva". Ha egy honlapot üzemeltetnek belőle, ami az MTI fideszkompatibilis híreit visszhangozza, még kevés is ez. Költhetnének rá 300 millát is, futná a pártpénzzé átminősülő közpénzből. Lehetne akárkinek egy rossz szava is? Dehogy, mert mindez törvényes, kinek mi köze hozzá? Az meg már végképp a legalja, (magyar sajtó tekintetében) hogy ilyenekre Bors-szintű bulvárlapoknak kell rávilágítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.