Három MSZP-s képviselő is feltette ugyanazokat a kérdéseket Pintér Sándor belügyminiszternek a szaúdi állampolgárságú Ghaith Pharaon magyarországi tartózkodásával kapcsolatban – írja a 444.hu.

Azt próbálták megtudni többek közt, hogy a több országban is körözött férfitől (akivel a jelek szerint találkozott több fideszközeli ember is) miért nem vettek ujjlenyomatot. Erre jött a tuti válasz Pintér Sándor belügyminisztertől:

a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal 2015- március 2-án megpróbáltak ujjlenyomatot venni Pharaontól, de a férfi ujjain a barázdák annyira sérültek voltak, hogy a levett ujjlenyomat nem volt alkalmas azonosításra.

Az persze nem derül ki, hogy miért 2015 márciusában akartak ujjlenyomatot venni Pharaontól, mikor ő már 2014 februárjában kapott magyar tartózkodási engedélyt, ahhoz meg ugye kellene az ujjlenyomatvétel is. Pintér elmondta még, hogy Pharaon regisztráltan ötször lépett Magyarország területére, és mind az öt alkalommal Ferihegyen keresztül érkezett,

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Elmesz ragyas te a jo budos francba, a "pont az ujjbegyein serult ujjlenyomatu" kocsoggel egyutt... lazarnak sincs ujjlenyomata, es a szaguldo Magyarorszagra meg ne erkezett el az iriszdiagnosztika, ugye? Mert mar minden toplak repuloteren iriszdiagnosztikaval azonositjak be az utasokat.
Csak nem akarod azt mondani, hogy vak is, es az uvegszemet nem tudjak leolvasni???

Nezd hulyenek a pocakos fonokodet, az talan meg hisz neked...
Kulonben a ket het letelt mar?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
korell
Juj, ez már-már rémisztően alatta világian hat.
nevemnick
Ezek még nem hallottak arról, hogy egyes helyeken ilyen esetben tenyérlenyomatot vesznek?
Na ugye.
volvós
Az ujjlenyomat akkor is a sérült, torz nyomatot fogja adni...ekkora baromságot
csak egy olajszökitö pártkatona mondhat...és ezzel el van intézve a kérdés,
sanyabááááá ??
Béla333
"Pharaon ujjbegyein sérültek a barázdák, ezért nem sikerült ujjlenyomatot venni"

Meg a nénikéd térde kalácsát! B@rom!
papa.49
Véna szkennel, tenyér lenyomat, íriszkép, volna még lehetőség, de a ,,nem akarásnak, nyögés a vége,, ugye FOSŐR???
karma1
Elmesz ragyas te a jo budos francba, a "pont az ujjbegyein serult ujjlenyomatu" kocsoggel egyutt... lazarnak sincs ujjlenyomata, es a szaguldo Magyarorszagra meg ne erkezett el az iriszdiagnosztika, ugye? Mert mar minden toplak repuloteren iriszdiagnosztikaval azonositjak be az utasokat.
Csak nem akarod azt mondani, hogy vak is, es az uvegszemet nem tudjak leolvasni???

Nezd hulyenek a pocakos fonokodet, az talan meg hisz neked...
Kulonben a ket het letelt mar?
nezelodo
Oka van annak, hogy egy ilyen hírhedt embernek nincs új lenyomata, lehet vaj bőven a füle mögött ennek a gengszternek! Tényleg a Lázárnak miért nincs?
karma1
@nezelodo: Mer o mondta... Meg hogy ezert neki minden evben kell egy uj utlevelet csinaltatnia... Szegenyke,... Neki sincs irisze,... Amerikaba mar 6 eve csak ugy lehet belepni a reptereken...
kisrigó
Hát megáll az eszem és egyebem is! Mi a fészkes fekete fene ette meg mind a tíz újját, hogy nincs barázda egyen sem? Ez már olyan fokú hülyének nézés, hogy nincsenek, (illetve lennének!!) szavak.
nezelodo
@kisrigó: 15:42. Téglát hordott az eddigi életében az építkezéseken, kesztyű nélkül és lekopott...
Eriksson
@kisrigó: flex-szel igazítottak rajta...
Eladott Ország
Pintér Sándor fél kézzel megszüntette a korrupciót, másik kezével pedig a forró vasalóval Pharaon ujjbegyein a barázdákat. Így nincs újjlenyomat.
Mindez csak arról jutott eszembe, hogy Pintér Sándor olajozottan működő miniszter szerint
minden nagyon rendben van és a törvényeknek megfelelően figyelnek meg, hallgatnak le és
gyakorlatilag csinálnak, amit csak akarnak. Eddig is, ezután is. Közben néha bizottságosat
játszanak, hogy úgy tűnjön, itt még nyomokban demokráciát és jogállamiságot tartalmazó ország van.
Pedig nem.
kisrigó
@nezelodo: Hol és milyen körökben volt (van?) divat az ujjlenyomat eltüntetése?
sziha
Sanyinak meg az agysejtjei helye serult. Nem csoda, ha az ember apa nelkul fogan, es csak kesobb talal ra az istenere...
CsipkeRózsa
@kisrigó: a bűnözők és a maffia tagok között, akik komolyabb bűnöket követnek el: bankrablás, gyilkosság.
quadrocopter
Hazudik a bűnöző! Miért nem vettek le tenyérlenyomatot? Egy szarházi, mocskos tróger Magyarország belügyminisztere, ez a patkány felügyeli a titkosszolgálatokat is! El lehet klézelni a makultálan törvényességet, a titikosszolgák és eszközeik törvélnyes felhasználási módjét, célját!
Olajszőke Pintér!
gulyasgyula
Én már unom ezt a sehova nem vezető Pharaonozást az MSZP-sek üljenek be a parlamentbe mint a Lengyelek és addig maradjanak ott amig Pintér le nem mond ,csak hogy már valami haszon is legyen.. Naponta sokkal több az ország anyagi helyzetét érintő ügyet találni de azokkal nem foglalkozik senki ..Megennék egy lovat az MSZP még mindig a faszán rágódna .Miért nem állítanak fel egy árnyék kormányt ahol minden fontos ügyet szimulálnak és azt mutaják a szavazóknak ..Még saját párt társukkal aki esélyes lehetne Orbánnal szembe se tudnak normálisan megegyezni ..Ilyenek miatt a 2018-as választás csak bukta lehet ..
Desischado
Persze, én meg a hottentották királya vagyok! Süket hazug duma!
Grafix69
Sándor bácsi neked meg nem volt sérült az ujjlenyomatod az olajos kamionokon ezért kellett titkosítani 80 évre a szarodat?
Eladott Ország
@kisrigó: Nincs barázdája az újbegyen a rókavigyorú, tótum-faktum, elmagyarázásügyi kormányoszlopnak sem. Neki is volt kéz és herevasalása.
gulyasgyula
@Grafix69: ..Úgy látom Te is emlékszel az olajos ügyekben felmerült nevekre ...Hiába a politikusoknak a mentelmi jog sokat ér ..Kellemes Karácsonyt kívánok ..
namihami
@karma1: És ha szegény embernek még az írisze is sérült volt? Holnap kiderül, hogy a Kósának pedig az írisze sérült. Valahogy csak közösséget kell vállalni a Gazdával. Ez is egy módja a családba tartozásnak.
karma1
@bakcsubakka: Na, ezt jol osszefoglaltad...:o))))
karma1
@gulyasgyula: Gyulus, kellemes karacsonyt es boldogabb ujevet kivanok Neked is...;o))))
grincss
@karma1: Drága!
Megkaptad már Erzsébetet?
Jóvanna! :-))
karma1
@grincss: Kistunderem! Meg 2 kokemeny evem van a nyugdijig, viszont az otthon ervenyes 28 munkaevem utan egy loalkatreszt kapok, nem nyugdijat, remelem, azert az altalam befizetett nyugdijjarulekot szetosztjak az otthoni nyugdijasok kozott, es nem a Karmelita kolostoron elkovetett eroszak folytan epitett erkely koltsegebe irjak azt bele...:o((( Szomoru lennek, ha egyetlen arva filler is ennek a zsirdisznonak a vagyonat, uralmat novelne...:o((
Egyebkent igy utolag Neked is bekes boldog karacsonyt, es sokkal boldogabb ujevet kivanok, sok szeretettel...:o)) Tudod, "jovore Veled ugyanitt..."...:o))))
grincss
@karma1: Hasonló jókat kívánok Neked és szeretteidnek!
Ígérem, én (is) itt leszek! :-))
kukac50
Annyi hazugságot hallottunk már,hogy az jut eszembe,hogy a Pintér és a politikusaink agya sérült!
hetöndöe
Már megint hülyének vagyunk nézvel,oszt annyi.:-)
bencemacska
Ez a tény bizonyíték a bűnöző életmódra.
Más: A világon nagyon kevés embernek van sérült(?) ujja. Ez is azonosítási lehetőség. Persze nem számítógépes adatbázis segítségével, hanem régi jó detektív módszerrel.
Ja, ilyen szakember már nincs M.o-n!!!
gulyasgyula
@Szeparepa2: ..Nem akarlak megsérteni de egyet írjál már ide ..Kinek az érdeke lett volna ez ?? Mi haszna van --lett volna az országnak ebből ?? Mit ártott ez az ürge nekünk ?? Ez téma csak az ellenzék az ==M S Z P == kutya csontja , még az USA-át se érdekli ..
kkalman
B+ olajszőke hercegem! Te vagy ennyire hülye, vagy csak egy országot nézel annak? Egy ember azonosításának többféle módja van, nem csak az ujjlenyomat vétel. Egyébként is csak a maffia köreiben divat az ujjlenyomatok vételére alkalmas bőrfelület megsemmisítése. Mesélj, az olajmaffiánál hogy ment ez?
bakegya
Ennél az okvetlen okfejtésnél jobban tette -vette volna a tiborc panaszkodós istennyilája -HA EGY OLAJOS RONGYOT AKASZTOTTAK VOLNA KI VALAMELYIK PHARAON ÁLTAL BERUHÁZOTT KASTÁLYÁRA-az a kapca se lett volna ilyen büdös mint ez a szánalmas PINTÉR belügyes miniszter által levágott MAGYARÁZKODÁS!!!
gulyasgyula
@Szeparepa2: ..Azzal a jó édes vérbajos kurva anyáddal beszélj így aki szemedbe fingotta a pudert és rászoktatott a tejre .Te kis buzi 50kg fasszopó geci ..Ha csak ilyen alpári hangott szereted akkor jobb ha halgatsz ..
gulyasgyula
@Szeparepa2: ...Csak a vérbajos kurvák mint az anyád azok szarnak a világra ilyen szellemi toprongyot , igaz már nagyanyád is bárcás kurva volt ez üt vissza több generáción ..Az ilyen 50 kg kissebrendü komplexusba szenvedő kis geci szopók próbálják szellemi hiányosságaikat pótolni ilyen szöveggel ..
hetöndöe
@Szeparepa2: Gyuszi bácsiból kiesett a keresztény-konzervatív kultúra.:-)
Grafix69
Megérkezett Pharaon az ujjbegy nélküli ,személyazonosság nélküli pókember . Aztán érdekes módon mindenki találkozott vele aki akart ugye , na jól van hát Sintér Sanya éppen nem találkozott vele mert akkor azonnal nekiszegezte volna a kérdést : Te Pharaon remélem még törökben levágtad az ujjbegyeidet me megmondtam Lölövics addig nem üzletel veled még tudja ,hogy ki a picsa vagy.:)))))
Grafix69
@Szeparepa2: Te tényleg 50 kiló vagy?:)))))))))))))))))))))
gulyasgyula
@Szeparepa2: Na kis geci még nem alszol ..Jár a fejed a vérbajos ringyó anyád miatt meg tripperes apád miatt aki az udvaron verte a farkát mert azt hitte téged a nap is kikelt.de a vén zakkan ringyó felnyalta így nem derült ki mi lett volna ha embernek születsz és úgy is beszélsz ..NEM ÉN KEZDTEM A SZEMÉLYESKEDÉST majd legközelebb megválogatod a szavaidat ..
gulyasgyula
@Szeparepa2: ..Még mindig itt baszod a jó kurva vérbajos anyádat Te kis 50 kg faszopó aki elbujik egy beazonosíthatatlan név mögé és a lomizáskor utcáról bevitt ócska gurulós székből osztod az észt ..De ha az utcán egy macska eltüszenti magát már rendőrét kiáltasz .Miért nem álsz ki bátran névvel ?? Mert félsz kis szar ..Inkább a szoba sarkában vagy bátor okos fotel forradalmár ..A fogaidat a kezedbe vinnéd haza az ilyen dumáért jobb helyen...Lapuj mert ha valaki beazonosít a beled a nyakadra tekerem ..
not me
Akkor leveszem a fuckikng ujjlenyomatát sérült barázdákkal.
Ilyenről még nem hallott a magyar rendőrség?
A sérült barázdák is egyediek.

Mész a picsába te csaló minden kimagyarázó geci!
gulyasgyula
@Szeparepa2: Na mi van te vérbajos kurva vérbajos csemetéje mit HA-házol torkodon akadt apád tripperes pöcse ?,Van vén ringyó nagyanyád jutott eszedbe ő okozta hogy az egész család ilyen gyengeelméjü lett veled az élen ..Midig igéred hogy nem olvasod el pedig alig várod hogy olvashas és tanulj tiszteletet ..Kis faszopó 50kg geci ..
gulyasgyula
@Szeparepa2: Hol vagy kisbuzi . már megíjedtem hogy elvesztél vagy valami bajod van . Látom már fudokolsz az apád faszától de annyi eszed nincs hogy kiköpd ..Miért nem a vén ringyó vérbajos anyáddal szopatod ..Megérne annyit mit egy vélemény külömbségért anyázni ..Tudod ez olyan lavina el kezdted de nincs megállás ..Menj nyalogasd , szopogasd a vérbajos családod ..PÁ-pá buzika ..Remélem röhögsz .Várom a válaszod ..
gulyasgyula
@Szeparepa2: ..Tudtam hogy nem birod ki Te kis vérbajos kotonszökevény , bele is halnál ha nem olvashatnád a családi jelemzésemet rólad a vérbajos ribanc anyádról , tripperes apádról meg vén kurva nagyanyádról ..Ugye szereted olvasni emelkedet írásomat , meg tudlak érteni nekem is tetszenek ..Írj mennél gyorsabban ..Várom írásod buzika ..A "" ha "" helyett valmi változatossabat nem tudsz írni ..Na mindegy így is jó.Már megszoktam tőlled ennyire telik .A szellemi fogyatékosok ilyenek.,. A vérbajnak ilyenek a tünetei .ÍRRRJJ :::..
gulyasgyula
@Szeparepa2: ...Na buzika meg vagy ribanc anyád mit csinál , nagyon lebénította az agyadat ezt már sebességbe se tudod rakni ..Csak cincoksz mit egy vak egér ..CSAK RÖHÖGÖK RAJTAD MERT AZT CSINÁLOD AMIT MONDOK ..Most sietek de Te azért cincogj ha mondom ..Mert én azt mondom ..Lassan már csak HA-Házni tudsz ..Várom a cincogásod ne váras meg ..
gulyasgyula
@Szeparepa2: ..Ez jó mert most már leírom egy interent kávézóban már fogadást kötötünk hogy nem fogsz válaszolni ..Abban maradtunk hogy egy "HA" válasznak minősül ..Eddig 4 kört nyertem 12800 ft ..Többen nem értenek de elmagyaráztam a vérbajosok szellemileg leépült emberek és szófogadók olyan mint egy kutya .Mindent végre hajtanak ..EGY EGYSZERŰ KÉRDÉST TETTEM FEL ..ÚGY KEZDTEM ""NEM AKARLAK MEGBÁNTANI ""ERRE TE ELKEZDTÉL ANYÁZNI ..Itt az eredmény ..Meg érte ?? Na ha-ház még kis ringyó csemete pedig már ""Foxley "" is adott egy tanácsot de Te nem érted úgy látszik , Nekem meg jól jön a makacsságod ..Na buzikám olvasni se kell csak nyomj egy ha-hát ..Téged a tesóid apunak szólítanak ??? Írj !!!
gulyasgyula
@Szeparepa2: . Hurrá .megint nyertem egy kanyart ..Írt a vérbajos banda buzi gyereke ...Ha nem lennél ilyen undormány , gyengeelméjű , pöcsszopó még hasznos tagja is lehetnél társadalmunknak ..Így csak egy 50 kg kissebrendüségben szenvedő , fasz szopó buzi vagy ..Na írj még minél előbb mert a reggeli nyereményemet megyek behajtani a kávézóban ..Így egyszerre két kanyart nyerek ..Az 6400- fr lesz .Vigasztalódj a vébajos szülők gyereke mind szellemi vissza maradott ..ÍRJ !! ÍRJ !! legyél szófogadó ..Jutalomból leszophatod apádat ..
gulyasgyula
@Szeparepa2: Nagyszerű buzika ..Szeretem a szófogadó cselédeket ..Az engedetlenség olyan mint a vérbaj ..Rossz vért szül ..Csak így tovább ...Várom a ha-há-kat ..Igyekez ez már három kör lesz reggel ...ÍRJ HA MONDOM ..!!
gulyasgyula
@Szeparepa2: ,,..JÖHET A KÖVETKEZŐ "" HA " BUZIKA .CSAK ÍGY TOVÁBB ..NE KÉSLEKEDJ ...Ja anyád hogy van néha rólluk is írjál mert még elfeljtjük miről is szól ez az egész ..
eugen4402
Köszönöm Miniszter úr az emlékeztetőt. Még soha nem volt ennyire időszerű Ady Endre: Magyar jakobinusok dala... Emlékszik ugye..?
"Ujjunk begyéből vér serken ki,
Mikor téged tapogatunk,
Te álmos, szegény Magyarország,
Vajon vagy-e, s mink vagyunk?"
gulyasgyula
@Szeparepa2: Húzzál bele buzika , év vége van megjavíthatod a rekordod ..Ha jól dolgozol utánna mehetsz szopni ..Irj !!!vagy HA-HÁz !!
gulyasgyula
@Szeparepa2: ...Van itt 120 hozzászólás ebből 90-100 idegen az mind rajtad röhög ..Jobb ha megváltoztatod a a NEVED mert ez után bárhol írsz rudják ja ez a BUZI ..
gulyasgyula
@Szeparepa2: ..Na buzika nem jött meg az eszed , felőlem folytathatjuk akár egész nyáron is .Olvasd el még egyszer mit és hogyan kérdeztem .."nem akarlak megsérteni ""így kezdtem , a válaszod anyázás volt , én kinyomtattam hogy senki ne modja hogy bunkó vagyok ..Most úgy néz ki még te vagy megsértődve hátha neked ez kell ..Bazd szájba a vérbajos kurva anyádat aki szemedbe finggotta a pudert és rászoktatott a tejre ..Innen folytatjuk ..
papa.49
A fosőr meg agyhiányos, ha azt hiszi, hogy ezt megesszük!!!
quadrocopter
Sőt, most derült ki, hogy mindkét kézfején csak tenyerek vannak, az ujjbegyeken meg körmök!
gulyasgyula
@Szeparepa2: ..Alszol meddig várjak buzi ..Írj !!!
mariaberta
@Szeparepa2: véleményedet legalább nem volt nehéz végig olvasni. Köszönöm a kimerítő és tanulságos írásodat.
mariaberta
Sérültek? maguktól? Vagy direkte készült a mű? Természetesen azért, hogy még véletlenül sem lehessen lenyomatot venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok