A Magyar Kormány a költségvetési előirányzatok módosításának keretében 10 milliárd forintot különített el a Népliget rekonstrukciójára – írja az Index.

A futballcsapat 700 millió forintot kapott ajándékba a magyar kormánytól – így az átigazolási időszak kezdetén a botladozó csapatnak meglehet jól jön –, de az is kiderült, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium "sportlétesítmények kezelése és fejlesztése" alcímen 10 000 000 000 forintot biztosít a FTC számára, hogy nagy léptékű fejlesztésbe kezdjen népligeti edzőközpontja területén. A projekt korábban 2,5 milliárd forinttal szerepelt a költségvetésben – olvasható a portálon. 

Az első ütemben egy mobilstadiont építenek az FTC népligeti sporttelepére, felújítják a futballpályákat, illetve a most szolgáló létesítmények helyére egy multifunkcionális sportcsarnokot húznak fel, amiben helyet kap egy legalább 2 500 fős kézilabdacsarnok, valamint egy torna és egy birkózóterem is. És lenne még emellett egy szabadtéri és egy fedett uszoda.

Amúgy a Kubatov Gábor elnök vezette Ferencváros Labdarúgó Zrt. alapította meg 5 millió forintos törzstőkével a Fradiváros Zrt.-t 2011-ben, az igazgatóságba Orosz Pál, a labdarúgók vezérigazgatója is bekerült.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
A kurva anyátokat!
Most már a foci támogatásokból!
Ez a lerongyolódott nép már többet nem bír el, már csak egy csepp hiányzik a pohárból!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
A kurva anyátokat!
Most már a foci támogatásokból!
Ez a lerongyolódott nép már többet nem bír el, már csak egy csepp hiányzik a pohárból!
karma1
Akkor mar miert nem Lujzavarost epitenek? Annak legalabb patinat adott draga Bajor Imre, mint lujzavarosi szurkolo...
Ja, elfelejtettem, en hulye, hogy Bajor Imre halalhire a kozmediaban nem erdemelt meg egyetlen sort sem, de meg az MTI-ben sem,... Ezek szerint akkor Kicsihuszar nem is halt meg?
nyanya001
Ilyen aljas kormánya még nem volt ennek az országnak !
human
Most lesznek kifizetve a kopasz kutyák?
Edmond Dantes
A választásokra elkészül.Csak ki fogja átadni,mert Orbánt már ott is kifütyülik.
quadrocopter
Mocskos patkányok, haveri és familiáris luxus, az adózók pénzén!
PJProby
Ez a támogatás a milliós Fradi tábornak szól, és ők tudják értékelni..Ti pedig olyan kevesek vagytok, hogy titeket még bruttósítani sem érdemes.De ne hagyjátok abba, és készüljetek a legrosszabbra!
quadrocopter
@PJProby: Miről mesélsz bébi? Moilyen milliós táborról?

"Magyarországon a Ferencváros a legnépszerűbb labdarúgócsapat: a ferencvárosi meccseket látogatják a legtöbben (általában 6-8 ezren az elsőosztályban, fontosabb meccsen akár 12-14 ezren is), még a másodosztályban is előfordult, hogy 10 ezernél többen látogattak ki egy meccsre (például az első NB II-es mérkőzésén a Ferencvárosnak a Jászapáti ellen 14 ezer, Szolnokon idegenbe 8.000-en, Makó ellen 12 ezer, Orosháza ellen szintén. Nyíregyháza ellen szó szerint telt ház, 2007-2008-as idényben az évnyitó mérkőzésen a BKV ellen ismét 10 ezren, Kazincbarcika ellen ismét telt ház, Vác ellen is 10.000 szurkoló, Szolnokon ismét 6-7.000 fradista, majd Kecskemét elleni hazai pályán 10.000 ember)."

Szevasz! Milliós tábor!
justhpeter
@PJProby: Ezt majd akkor mondd, ha a Kubatov-galeri az első fordulóban megint kiesik a nemzetközi kupából az egyik "indultak még" csapattal szemben.
namihami
@PJProby: Az a ""milliós tábor"" még egy bajnoki rangadón (bár, mi az már a Fradi szintjén) se képes 10.000 embernél többet összecsődíteni. Egy harmadosztályú német, spanyol, stb. csapat EDZÉSÉRE többen látogatnak ki.
Hogy is van ez?
vonotok
De ki az az elmebajos 10000 aki még fizet is ezért a szarért???
Nagy Mária
S közben:
A Magyar Közlöny december 22-i tájékoztatása szerint
40 milliárdot vont el a kormány többek között a rokkantsági, rehabilitációs ellátások, a települési önkormányzatok egyes szociális, gyermekjóléti és gyermekétkeztetési feladatainak támogatása, a támogató szolgáltatások, közösségi ellátások, utcai szociális munka és a Biztos Kezdet Gyerekház működésének támogatása, szociális kiegészítő pótlék támogatása valamint a költségvetési szerveknél foglalkoztatottak 2016. évi kompenzációja cím terhére,
Clavigo
@PJProby: Milyen millios farditáborról beszélsz ?? Milyen fradiról,??,( az meg mijafaccom ))
human
@Edmond Dantes: Majd átadják, mint a német megszállás emlékművét a Szabadság téren.
human
@Nagy Mária: Ott biztos felesleg keletkezett, mert már nincsenek rászorulók az országban.
nyanya001
@Nagy Mária: A miniszterelnök úr dolgozószobájára is jutott még 3,25 milliárd (3250000000)...
Desischado
@PJProby: Bocsi, téves lájk! Neked akkor rendben van, hogy erre szórják ki a pénzt, miközben rengetegen nélkülöznek?
Erre bezzeg van pénz, de a fontos dolgokra nincs mi? Aljas férgek, egytől egyig!
bakegya
@Nagy Mária: a háromdiplomás terepautáknak nincs állása,MERT STÁTUSZ SINCS A klikkelőknél a speciális segítő alkalmazotti foglalkoztatására.AZ EGYETEMEKRŐL EGYENES ÚT A MUNKANÉLKÜLI HIVATAL,JOBB ESETBEN A ANGLI,NÉMETORSZÁG,VAGY AUSZTRIA. A költségvetési intézmények,alapítványok közmunkásokat vesznek ki a rendszerből,és éhbéren dolgoztatják a diplomás orvost ,tanárt,de még ügyvédet is-ha nincs nyolc órában bejelentett munkaviszony,a KATÁS IS ÉHEN HALHAT,MERT FÉL VÁLLALKOZÁSBAN NEM KÉPES MEGTERMELNI MÉG AZ ALAPKÖLTSÉGEIT SEM NEM HOGY AZ ÉTELRE ITALRA-ÉS LAKHATÁSRA VALÓT SEM,MERT MINDEN MÁSODIK FORINT A MÉSZÁROS-ORSOSOK,TIBORC HERCEG FASISZTÁK SZÁMLÁJÁRA KELL ÁS KELL ORBÁN VICCTOR KIRÁLY Ü MÉLTÓSÁGÁNAK.DE MI VÁLOGATÁS NÉLKÜL LEKOMMUNISTÁZOTTAK JÁRJUNK A FOCIMECCSEIKRE ÉS TAPSOLJUNK SZURKOLJUNK A BÜDÖSBOGARAKNAK!!!???
Nagy Mária
@bakegya: Teljesen ez a magyar valóság (sajnos), ahogyan leírtad.
Ez a két ellepólusos cikk az este teljesen kiütött. Játszák itt a bőkezű pénzszórást, közben elvonják a legkiszolgáltatottabbaktól. Persze, mert a fradistákból több szavazarot remélnek, mint a rokkantnyugdijasoktól. Én nem vagyok sem jobbra, sem balra elkötelezett, de ennél a gátlástalan, korrupt bagázsnál még a Kádár korban is jobb volt élni.
Reszket nálunk is az egész család, mert az egyik fiam munkahelye most került mészáros disznó tulajdonába. A másik fiam cége megtetszett matolcsinak, most kebelezi be.
Már a csókosokon kívül nincs olyan család, akiket nem érintene a görények ámokfutása.
bakegya
@PJProby: ki vagy TE...A REINKARNÁLÓDOTT HITLER...DE LEHETSZ A BALTÁS IS AKI VISSZAJÖTT A BALTÁÉRT,AMIT A KIS G ...ELFELEJTETT VISSZA ADNI?A LEGROSSZABBRA A FIDESS BIRKÁK FOGNAK ÉBREDNI!-az összes birkalegelőt ráírták,meghitelezte a felcsutkai akadémista a mészáros lölőre és a nemzet vőjére...a fradi-terrorveszedelmesei már csakkk a műfübe haraphattok!!!
bakegya
dr SÁNDOR ZSUZSA válaszlevelét megírta ORBÁN g,,,vicctorbak a KÁDÁR KORSZAK VÁLOGATÁS NÉLKÜL LEKOMMUNISTÁZOTT DOLGOZÓI NEVÉBEN.
Keressetek rá, ÉRDEMES-
Békés,áldott KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDAZON HONFITÁRSAIMNAK AKIK MEGÉRDEMLIK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.