A 2017-es magyarországi vizes világbajnokság honlapjának tudósítása szerint az esemény legfontosabb helyszínén, a budapesti Dagály Úszóarénában továbbra is remek ütemben haladnak a munkálatok. A nemzetközi és a hazai vizes sportszervezetek elismerését is kivívta "a hatalmas ütemben zajló munkafolyamat" - olvasható a honlapon.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""jól haladnak az uszodaaréna munkálatai...""--és vele együtt a ráfordított, mára sokszorossá lett árai is.
Némi előzetes az esetlegesen elnyert olimpiai költségek várható alakulására nézve. És az élből nagyobb startvonali összegből indulna. Akkor annak mi lesz a vége? Mármint a pénznek, mert a következménye a csőd lesz.
RonaGyuri
@namihami: igen épp a napokban kaptak újabb néhány milliárdot!
1magyar
Egy jóléti államban nem is lenne ezzel gond, de így azért igen irritáló pazarlás.
Eladott Ország
atlatszo.hu/2016/05/17/90-milliard-forintba-fog-kerulni-a-2017-es-vizes-vb-kiszamoltuk-a-kormany-helyett/
A pályázat idején bedobott összeg több mint tízszeresére rúghatnak végül a jövő évi budapesti vizes-vb rendezésével kapcsolatos kiadások.
A kormány illetékes szervei által el nem végzett összesítés különösen fontos a megpályázott, nagyságrenddel nagyobb olimpiarendezés ügyében.
Nessy
Aztán tessen mondani mivel fogják megközelíteni a belvárosból a Dagályt a nézők?? Úszva, tömött szétesőfélben lévő buszokon, méreg drága taxikkal, távgyaloglással? Már megint fenn az ernyő, nincsen kas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.