Kétgyermekes család képe mosolyog ránk vissza arról a plakátról, amelyen azt hirdetik, Magyarország erősödik, az adókedvezmények nőnek.

Csakhogy a reklámban látható férfi bútorkereskedéssel foglalkozó cégén 11 végrehajtás van, az APEH megyei igazgatósága pedig elrendelte a tartozás behajtását – tudta meg a 444.hu.

Több tízmilliós adóhátraléka van a kormány reklámemberének

A lap felhívta a vállalkozót, aki megerősítette, hogy ő van a fotókon. Azt is ellmondta, hogy jelentkezett a reklámlehetőségre, és őt választották ki. Nem titkolta, hogy cége valóban bedőlt a körbetartozások miatt, de kijelentette, hogy ő nem csaló, már másik vállalkozást indított, amit tisztességesen vezet.

A cég 2015-ös mérlegében bevétel már nincs feltüntetve, ugyanakkor a korábbi 19 milliós tartozás 31 millióra nőtt. Annak nincs nyoma, hogy a céget felszámolták volna.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
"Nő a családi adókedvezmény",főleg azoknak,akik basznak adót fizetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerekkocka
Egy szarházi csaló! de ilyenek reklámozzák a szarházi csalókat.
justhpeter
Tele van a fideSS raktár hiteltelen emberkékkel. Csak egy kérdés maradt: a munkából szegénywen, de tisztességesen élő fideSS-hívek meddig tűrik ?
wpym
A netto jovedelemnek kellene noni es ujra be kellene vezetni a tobbsavos szja-t.
Desischado
Meglátszik, mennyire hihetőek a reklámok: csupa "hiteles" emberke a reklámon. A csalás magasiskolája!
kiscsillag66
Így könnyű lesz kifizetnie az adóhátralékot. Egy-két plakáton reklámarc lenni és máris megvan a pénz! Ügyes!
eszegfu
Ez az ember nem lehet egy "becsületes" vállalkozó! 31 milliós köztartozását "otthagyva" mégis mi a jó csudából csinált egy uj vállalkozást, amit "tisztességesen vezet"... ha ez utóbbira volt/lett pénze, akkor miért nem rendezte az első cégét, miért kellett egy másikat alapitania?! Vélhetően a készleten lévő butorokat "átmentette"...azt meg nagyon nehezen lehet bizonyitani, hogy ezzel gazdasági büncselekményt követett el. Azt viszont elhiszem, hogy reklámarcnak nem egy NAV-os "O"-ás igazolással választották!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.