A szolidaritás legfőbb fokmérője az Európai Unió szabályainak maradéktalan betartása – jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő Brüsszelben nemzetközi sajtótájékoztatóján hétfőn.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, Magyarország közel két éve képviselt álláspontjával – a határok szigorú védelmével – mára a legtöbb uniós tagország egyetért.

Kijelentette:

"Magyarország nem szereti a kerítéseket", de ez az egyetlen módja az ország határainak ellenőrzésére.

Ezzel kapcsolatban úgy vélekedett, Magyarország nem hagy egyedül egyetlen bajban lévő uniós tagállamot sem, hiszen magyar katonák és rendőrök több helyszínen is részt vettek és részt vesznek más tagállamok, vagy szövetséges országok határvédelmében.

A kormányszóvivő leszögezte, Magyarország betartja az uniós szabályokat, ugyanakkor a migránsok kötelező kvóták szerinti elosztásának tervét – különösen visszamenőleges hatállyal – Budapest továbbra is elutasítja.

Magyarország szorosan az Európai Unió, egy erős Európa mellett áll és hisz abban, hogy Európa ereje a tagállamok erejében rejlik

- fogalmazott Kovács Zoltán.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Kovács Zoltán: Magyarország nem szereti a kerítéseket.

Megint nyomdahiba. Helyesen:

Magyarország nem szereti a korlátolt kovács zoltánokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Kovács Zoltán csak a gazdaállat instrukcióit követi: járja a pávatáncot!! Amúgy érdekes lenne tudni, hogy kik voltak kíváncsiak "eme nemes elme(?)" szavaira! Kellett-e valakit "helyhiány miatt" kizárni?
cs.n.
Engem nem a rizsája érdekel. Kijelent, leszögez, hangsúlyoz, aláhúz, blabla. Ki nem szarja le? Inkább az, hogy jött létre ez a sajtótájékoztató? Csak úgy kiruccant Brüsszelbe nemzetközileg észt osztani? Volt rá kíváncsi valaki az MTI-n kívül is? :)
justhpeter
Legalább következetesen volna ostoba. De nem az.
papa.49
@justhpeter: Ahhoz kellene valami ami neki NINCS, ÉSZ, enélkül nehezen tudna következetes lenni!!!
nyanya001
Ne aggódj, a többség titeket sem szeret, sőt !
Utál !
Eladott Ország
"Meg lehet sértődni azon, hogy Magyarországot nem tekintik plurális demokráciának, de
valójában az? Ott, ahol Erdogan és Putyin barátságától bűzlik a magyar kormány, ahol olyan
kérdéseket bocsátanak népszavazásra, mint amilyeneket, ahol újságíró nem mehet be a
népszavazási győzelmet ünneplő sajtótájékoztatóra, ahol a kormányfő évek óta mindenféle vita alól kivonja magát, ahol a népszavazás kurdarcának estéjén bejelentik, hogy az érvénytelen népszavazás alkotmánymódosításra jogosítja fel őket és coki, ott vajon meg kell sértődni ezeken a minősítéseken?: A 98 százalékos eredmény nem születik plurális demokráciákban, ez teljesen abszurd. 1945­-ben még Tito sem kapott többet 90%-­nál. A magyar kormány elsöprő sikerét úgy értelmezte Nemsikerült Zoltán ,hogy akik nem értettek egyet a kormánnyal, azok otthonmaradásra és érvénytelen szavazásra biztatták az embereket, és 60 százalék így is tett. Meddig lehet még fullba nyomni ezt a kretén játékot, hogy kivétel nélkül mindenki szembe jön velünk az autópályán, és csak Nemsikerült Zoltán, vagy éppen az aktuális megmondóember a helikopter?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.