Botka László bejelentkezett miniszterelnöknek. Orbán Viktor pedig elment hozzá Szegedre. Látszólag a mosolydiplomácia jegyében. A hivatalos verzió szerint a „Modern városok” program soron következő állomására érkezve. Holott sokkal valószínűbb, hogy alapvetően egy kommunikációs trükk van a látogatás mögött. Vagy nem is annyira trükk. Maradjunk egy pillanatra a hivatalos verziónál. De tényleg csak egy pillanatra, mert a hivatalos verziót az hitelesíti, illetve hitelteleníti, hogy Orbán Viktor hány várost látogatott meg személyesen a „Modern városok” program keretében. Ha sokat, akkor erősíti. Ha más is úgy emlékezne rá, hogy nem annyira sokat, akkor gyengíti. A többi néma körmondat a kommunikáció ezen térfelén. Miközben az informális kommunikáció terén nem is annyira gyenge húzás volt ez a látogatás a kormányfőtől. Akár egy karaktergyilkossággal is felérő árnyalattal tarkítva. Mert lehet olyan csillagállás, amikor Orbán mosolya pont annyira gyilkos, mint Piszkos Fred barátsága...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@GeoCravker: Szegeden az újságíró rákérdezett, nagyjából így: Akkor lesz miniszterelnök-jelölti vita, vagy sem? Mire Nyúl kolléga azt felelte: Majd akkor meglátjuk... Ami azt illeti, félelem nélkül rabolta ki az országot, szemrebbenés nélkül hazudozik, de tény, curvára fél az esetleges szembesítéstől. Emlékszem, amikor OV a függönyök mögé bújt, és nem mert előjönni, akkor ennyit a bátorságáról!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@Manhattan: Kis túlzással a Botka hóna alatt is elfér, és ez csak a fizikai megjelenési nagysága, mert a szellemit mérni se lehet legfeljebb mikronokban!!!
verőce21
Nékem tetszik ez a "károlyróberti" uralkodói gesztus.

Egyébként Botka terve nem volt rossz.
Megérezte mit kéne. Belpesti értelmiséget eltolni, vidékre nagy erőkkel felvonulni, mert lassan teljesen eltűnnek. fletót is elrakni.
Ehhez képest mindennek a fordítottja van.
Az annyira szükséges vidékre támadás helyett egy tipikus belpesti értelmiségi gyülekezet nyomul előre, pontosan az, melynek nem szabadna.
Így Botka elképzelései nem jönnek be, hála istennek. Remélem a Momentum még kitart egy ideig, hogy totális zavart keltsen azon az oldalon.
Mert nem ismerik az országot ahol élnek. :)
Manhattan
@GeoCravker: Szegeden az újságíró rákérdezett, nagyjából így: Akkor lesz miniszterelnök-jelölti vita, vagy sem? Mire Nyúl kolléga azt felelte: Majd akkor meglátjuk... Ami azt illeti, félelem nélkül rabolta ki az országot, szemrebbenés nélkül hazudozik, de tény, curvára fél az esetleges szembesítéstől. Emlékszem, amikor OV a függönyök mögé bújt, és nem mert előjönni, akkor ennyit a bátorságáról!
GeoCravker
@Manhattan: Gyakorlatilag semmilyen személyes felelősséget nem vállal soha, ha megfigyeled. Amióta Gyurcsánnyal vitázott, azóta a véleményét sem vállalja.
GeoCravker
@verőce21: Víalóban nem ismerik az országot. Azt hiszik, hoyg a többség autonóm személyiségekből áll. Holott egy cáératyuskát csillogó szemmel seggbenyaló szellemi rabszolgahad. Akinek Orbán azt mondja, kezet készíts, nyelvet melegits és akkor tapsikálva kinyalják őfelségének. (pontosan úgy, ahogy mindig keresetta tömeg egy feneket by Hofi)
verőce21
@GeoCravker: (23:01) Félreértetted. Én a "belpesti értelmiségi gyülekezet"-ről írtam, hogy nem ismerik az országot!
GeoCravker
@verőce21: nem értettem félre ezek szerint. az értelmiség az, aki autonóm embereknek kezeli még Orbán cáratyudkaváró talpnyalóit is. Ez pedig tényleg hiba.
verőce21
@GeoCravker: Ez kicsit erősnek tűnik. Te nem vagy autonóm ezek szerint, sőt nyájszellemű.
Mire gondoltál itt konkrétabban?
GeoCravker
@verőce21: Arra, hogy a hitalapú politikai nyájszellem dominál. Elég láthatóan.
verőce21
@GeoCravker: (09:31) Ezek szerint Te "ateista" vagy?
GeoCravker
@verőce21: Akkor sem voltam párttag, amikor ez előnyt jelentett volna. Öreg vagyok újra kezdeni :-)
De nyilván nekem is van szimpatikusabb, és kevésbé szimpi politikai irányzat, ahogy sokaknak. De igyekszem nem zsigerből kezelni a baromságokat.
verőce21
@GeoCravker: (09:37) Tehát Te is "autonóm emberek" közé tartozol!
Akkor ellentmondásban vagy önmagaddal, a fentebbi hozzászólásoddal.
"az értelmiség az, aki autonóm embereknek kezeli...Ez pedig tényleg hiba."
Manhattan
Orbán ördögi terve Botka lejáratására. Pénzt fog tolni Szegedre, azt a látszatot keltve, hogy alkut kötöttek. Így elbizonytalanítja a szavazókat!
JAJMÁR
@Manhattan: nyilván ez a terve. Botka pedig mosolyogva és " politikailag korrekt módon" a kevezményeket elfogadja. A "mosolya pedig pont annyira gyilkos, mint Piszkos Fred barátsága".
:)))
GeoCravker
@verőce21: Nem, mert a hithű orbanista sem nem autonóm, sem nem érdeklik a tények. Ahogy Rákosipajti hitbizományosait sem. Vagy Dolfi üvöltőkorusát
GeoCravker
@Manhattan: Pontosan. Orbán hírba hozza Botkát. Akár akarja, akár nem. Mármint Botka.
verőce21
@GeoCravker: Rólad egy pszichológus már komoly tanulmányt írhatna. :)
qxy
ez már valami. Ja, de hát egy tüzet fújnak.és jól jön egy olyan barát akit szeretnek az emberek nem,Ja, Kádár sose volt Szegeden.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/30/orban-beteg-torz-vilagaban-igy-merik-az-ertekeket/
Az sem meglepő, hogy a miniszterek elnöke alaposan fényezte önmagát és minden második
mondatban kidomborította, hogy a kormány erre is ad pénzt és a kormány azt is fizeti. Az fel
sem merült abban a zavaros fejében, hogy a kormánynak egy huncut fillérje sincs, mint ahogy
egyetlen ország egyetlen kormányának sincs. Pénze az országnak, az ország polgárainak van. A befizetett adók a költségvetésbe kerülnek ugyan, de ez még ettől sem lesz a kormány pénze. Még akkor sem, ha a kormány dönthet annak felhasználásáról.
Tehát túl mindezeken volt még valami, amit én most ki szeretnék emelni az ígéretek tengeréből, a sumákolások és félrebeszélések kusza kupacából. Ez pedig egy olyan újságírói kérdés volt, ami szemmel láthatólag meglepte a pávákkal táncolót és nem tudott mit kezdeni vele. A kérdés pedig az volt: ő, Orbán Viktor, az emberi ostobaság jóvoltából Magyarország jelenlegi miniszterelnöke hazaárulónak tartja ­e azokat a magyar állampolgárokat, akik aláírják az olimpia megrendezéséről népszavazást kezdeményező indítványt. Ezen a ponton Orbán úgy reagált, ahogy soha, semmilyen körülmények között nem reagálhat egy ország miniszterelnöke.
papa.49
@Eladott Ország: Végül semmi se valósult meg a rengeteg ígéretéből, se Szolnokon, se Kecskeméten, se Veszprémben!!!
Eladott Ország
@papa.49: nepszava.hu/cikk/1119378-orban-viktor-bakancslistaja
Orbán Viktor "bakancslistáján" a 23 megyei jogú városból már csak négy volt hátra egészen hétfőig. Ebbe a "maradékba" került bele a két szocialista vezetésű település, Szeged és Salgótarján is. Igér fűt fát uszodát, völgyhidat, meg az anyja 3,14csáját.
Eladott Ország
@qxy: Miskolcon is csak egyszer volt Kádár, akkor váltotta le Bodnár Ferencet, a BAZ megyei pártbizottság első titkárát mert Miskolc-Tapocán nyaralót épített magának. Ez a mai értelemben csak kulipintyó Szíjjártó, Rogán, Boldvai, és a többi ingyenélő politikus házához.
papa.49
@Eladott Ország: Nézzél körül mi valósult meg az ígéretekből, semmi!!!
bencemacska
@Manhattan: január 31. 09:52
Nálad az igazság. Ov nagy mestere a megosztási taktikának!!!
Egyik oldal az, hogy megvette Botkát, másik, hogy "elismeri" őt a többi ellenzéki erővel szemben!
Botkának mindkettő árt!
qxy
@Eladott Ország: Szegedre meg azért nem jött mert aki lehúzatta a tíz körmét, Igen nagy kutya volt Szegeden a párt rendszerben is és kijelentette Kádár,.- Amíg ő él addig Szegedre nem megy . Ez van . Nem is jött soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.