Közpénzből újítanak fel, illetve építenek ortodox templomokat - derült ki Putyin budapesti látogatásával csaknem egyidőben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gondolom, Matolcsyval találtak néhány piros pöttyöt egymás seggén. Mindeközben itt van egy morálisan és gazdaságilag is lepusztult ország, aminek a korrupció az államformája, rántotthús az alakja, de közben sok embernek krumplis tészta a napi betevője és luxusnak számít, ha be tud fűteni legalább egy szobában. Én nem tudom, mindez hogyan áll össze a hívek fejében, de nekem egy dolog jut eszembe: beszarás ez az ország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
A büdös rohadt kúrva anyjukat ezeknek a szemét,mocskos tolvajoknak,ennyire jól állunk,hogy szórhatják,a Magyar adófizetők pénzét,mindenre csak éppen a Magyar Emberek megélhetésére nincs,itthon rohadhat minden! Dögöljenek meg az összes haza áruló! akik kiszipolyozzák az Országot.Gondolom a sok agy mosott,Fidesz hívőnek tetszik ez is,és szerintük minden rendben van ezzel!
nezelodo
Azannyát, mégiscsak a Viktort láttam a nyolcvanas évek közepén Moszkvában a Novogyevicsij-kolostor kápolnájában a pravoszláv misén, mert itthon nem mert a mélyen vallásos KISZ titkár templomba járni!
nevemnick
Kitől kaptak felhatalmazást ezek az illegitim suttyók, hogy jótékonykodhassanak az adófizetők pénzéből?
Most már elég volt a fosztogatásból, az ország kirablásából, lejáratásából, csődbe viteléből, és Magyarország polgárainak a sárba taposásából!
1magyar
Mi életünk jobbátételét kellene a magyar adófizetők pénzéből finanszírozni, mert csak egy életünk van és nem bocsájtjuk meg egyetlen kormánynak sem ha a mi szánkból veszi ki a falatot bármely fennmarad építményre is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.