http://kapcsolathekker.cafeblog.hu/2017/02/02/bantalmazottan-a-nyilvanossag-elott/http://kapcsolathekker.cafeblog.hu/2017/02/02/bantalmazottan-a-nyilvanossag-elott/Úgy gondoltam, megelégszem annyival, amennyit az előző rövid postban írtam a témáról, de nem tudom megtenni. Melyek azok a jelek, melyeket kívülről...

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nekem van olyan ismerosom itt, aki vegigment ugyanezeken a stadiumokon: nagyon nehezen tudott elvalni a control freak ferjetol - borzaszto vegignezni az ilyet kivulallokent is. Melania igenis bantalmazva van, ha nem is fizikailag - valoszinu a kozos gyermek miatt -, de trump szarba sem veszi a feleseget...trump uj poziciojaban meg tobb verbalis megalazast kell majd elszenvednie, mert o lesz a "biztonsagi szelep" (lasd levai aniko napszemuvege)
Onallosag, sajat vagyon nelkul nem is fog tudni szabadulni: ha valaha vege lesz ennek a kapcsolatnak, akkor a szakito lepest trump fogja megtenni.
karma1
@Szeparepa2: Mar elsore is tudtam, hogy mit irsz, Kedves, ...:o)))))
karma1
@Szeparepa2: A testbeszed RENGETEGET jelent. (Ha valaki kemnek all, akkor az elso leckek kozott van a poker-arc es a tudatalatti testbeszed kontrollalasa. Na meg az illeto orszag nyelven megtanulni szamolni. Ez a legnehezebb...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.