Megszokhattuk már, hogy a hithű fideszesek nem szeretik, ha valaki a pártjukat szidja. Az azonban még a mai napig meglepő, hogy az ideológiai nevelést már az iskolákban elkezdik a tanárok. Nem véletlen, hogy a kötelező erkölcstan- és hittanórák esetében olyan témákról esik szó, amelyek eltántorítják a tanulókat a gondolkodásra késztető hajlam bárminemű igényétől, esetleg a Fidesz-tanítástól távolabb eső témáktól. Így történt ez egy budapesti egyházi iskolában is, ahol egy apuka beszámolója alapján a gyermek az alábbi párbeszéddel jött haza.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Van-e ótvarabb lény a földön, mint a fideszállat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Van-e ótvarabb lény a földön, mint a fideszállat?
quadrocopter
Aki pedig a Vajna kanális nézi, az impotens lesz, vagy kifordul a méhe, összeforr a segge, a hátán is lesz melle, kiszőrösödik a nyelve, látáscsökkent és értelmi fogyatékos lesz!
Mézike
most mi baj a sátán az letaszitott angyal ...
Lepényleső
...viszont megvan a legújabb oktatási államtitkárnő.
Equus
a keresztények istene az nagyobb Rénél, Osirisnél, Zeusznál, Iuppiternél, Tetsalcoatlnál, Brahmanál. A Sátánt is ő teremtette. Nem tudja elpusztítani, ahogy a saját fiát sem tudta a kereszthaláltól megmenteni? Akkor lehet, h nem is mindenható? Mit akar akkor az RTL-től? Vagy ez a hülye picsa, de az egész egyházi egyveleg vele együtt csak egy néphülyítő baromság?
Ó, Nagy Manitu tegyél igazságot!
Nagy Mária
Itt valami nagyon sántít. Ez hittan órán hangozhatott el. Ugyanis az elnevezésük majdnem ugyanaz, van az erkölcstan és a hit-erkölcstan.
Cefi
A sátánt pedig orbánnal ijesztgetik...
Cicamama55
A tantónéni nem keresztény az már biztos! Elárulta a tájékozatlanságát, mert Istent összemosni Orbán Viktorral?! Aki nem Fidesz párti az persze mindenki más sátán ezek szerint! Gyurcsány és Soros a fősátánok! Nemde?! Édes Jóistenem! Én kérek Tőled bocsánatot az ilyen agyhalottak miatt!!!
Cefi
@lópicigáspár: Mától van még lejjebb: Gyurcsányt meg Lengyellel...
papa.49
A ,,tanító néni,, még a helyén van???Ha én lennék a főnöke pároslábbal küldeném oda amiről magyarázott, CSUHÁSOK TAKARODJATOK A GYERMEKEK KÖZELÉBŐL!!!
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Nem ALJASABBAK!!!
namihami
@Pálinkafőző Rézüst: @papa.49: Csak teljesítik az elvárást.
Hogy néha sikerül egy kicsit túltolni a biciklit? Hát, Istenem, a miniszterüknek is összejött ugyanaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.