A nyár folyamán a közösségi oldalakon tapasztalt lelkesedést (Orbán Viktor lapjától a Milláig) megpróbáltam egy olyan kérdés tisztázására felhasználni, mely régóta furdalja sokak kíváncsiságát: melyik párt a hazudósabb. Így hát felkerestem ezeket a csoportokat, és hirdettem a lehetőséget: aki ismer hazugságot a politikában, írja meg, bővítse a gyűjteményt, amelyet közzé teszek. És akkor: ki is a hazudósabb? Az emberek többsége talán azt a választ várja, hogy az MSZP, mert “hazudtunk reggel, éjjel meg este”. Másodiknak pedig talán az ember a Fideszt gondolná, hiszen néhány évente cserélik az elveiket: a szegények szociális biztonságát féltő, a Tibet függetlenségéért tüntető ellenzékből a vagyonosokat gazdagító, a Kína-ellenes tüntetéseket beszüntető kormánypárt lett.

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@quadrocopter: Nézd meg, mikor íródott a cikk. És hogy azóta mi történt? A google összes háttértárolója is kevés lenne, ha felsorolnánk a fideszállatok ámokfutását.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Ha csakkk hazudtak volna orsosék-de loptak csaltak-minden eddigieken is túltettek,CSAKKK SAJÁT ZSEBRE DOLGOZNAK-de elviselhetetlen erőszakkal, lőni is fognak,pontosabban lövetni a NÉP KÖZÉ (mint ahogy menekülőkre kutyákat engednek KÍSÉRETNEK!!!)KÁDÁR MAGYARORSZÁGÁBÓL
NACIONALISTA RENDŐRÁLLAMOT CSINÁLT A FIDESS MAFFIA .
Felcsutka a focializmus fővárosa-MAGYARORSZÁG "MÉSZÁROSA"-orbán vicctor ÁLRUHÁBAN... egyenlőre...de ma- holnap már MEZTELEN- ESZTELENÜL IS!-AMILYEN ÜTEMBEN TRAPPOLTAT KI MINKET AZ EURÓPAI NÉPEK UNIÓJÁBÓL!
quadrocopter
Ennél azért többet is hazudott a horda!

- Rogán-kötvény- nincs nemzetbiztonsági kockázat.
- Magyar vízum osztogatása ismeretlen oroszoknak.
- Többszázezres megtakarítás évente a rezsimese.
- Az unió leálltotta a házak szigetelési kedvezményét ( Lézer-Luxus-Piszkos)
- A Nemzethy Drótfonat betölti szerepét - továbbra is özönlenek a menekültek.
- SIM-ellenőzéssel a terrorizmus ellen, valójában a kinél, milyen kapcsolási számok vannak és még csak titkos nyomozás sem kell hozzá, mert annak nem lenne jogalapja.
- Közpénz elveszti közpénz jellegét, ne lehessen ellenőrizni a sunyi pénzmozgásokat.
- Az Mszp 1442 bűncselekménye - hova lettek ezek?
- "Magyarország erősödik" - eltűnt az MNB aranytartalékának a fele, mert "nincs rá szükség"!
- "Nem tűröm a korrupciót" - semmi nem változott, Tiborcz kesegyerek felfutóban!

Van még bőven, a Fidesz hazugságok nélkül nem létezhetne egy demokráciában!
bakegya
A KIGYŰJTÖTT TARTALOM -korrekt ,de sajnos koránt sem teljes-bőven elég viszont ahhoz hogy a választók szembesüljenek a valósággal-ha egyáltalán igényük van rá-és az értő olvasást is képesek gyakorolni-kétséges.A kriminális közállapotok mellett mondhatni,tudatos közönnyel,népszokásból megy el a magyar.ELŐBB "ESZI MEG "A SZOMSZÉDJÁT,MINT AHOGY DEMOKRATIKUS GONDLOLATAI TÁMADNÁNAK !!!
Cefi
@quadrocopter: Nézd meg, mikor íródott a cikk. És hogy azóta mi történt? A google összes háttértárolója is kevés lenne, ha felsorolnánk a fideszállatok ámokfutását.
lampa laz
"Orbán Viktor (2006. október 24.) “Nem hazudtam soha az embereknek, mert egy politikus számára ez jelenti az egyetlen alapot ahhoz, hogy a közéletben maradhasson. A választók, illetve a közvélemény félrevezetése olyan dolog, amit soha nem lehet elfelejteni.”
Orbán Viktor (2008. június 26.) “Arra a kérdésre, hogy hányszor lehet ugyanazzal a hazugsággal megvezetni egy országot, a politikatudomány nem ismeri a választ. A Fidesz ragaszkodik az egyenes beszédhez.”
Orbán Viktor még abban is hazudott, hogy nem hazudott. Talány csak ennyivel gerinctelenebb Gyurcsánynál."

Na ezt nem ismeri fel ez a sok idióta fidesz szavazó pedig ha kihúznák a fejüket orbán valagából, akkor talán észrevennék a külöbséget a valóságban.
papa.49
Már csak egy kérdés van ,,mikor akasztjuk őket,,???
Cefi
@papa.49: Ha gondolod, most ráérek. Hol, hánykor? A kötelet hozom.
papa.49
@Cefi: Én is hiszen nyögdíjas vagyok...
nyanya001
A Quaestor-brókerbotrányhoz hasonló történet nyomaira bukkant az MNO.hu a letelepedési állampapírok esetében, miután a gyanú szerint 1671 külföldi úgy kaphatott letelepedési engedélyt a programon keresztül, hogy valójában nem vásároltak állampapírt.
Az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint a program 2013-as kezdete óta tavaly év végéig 4702 magyar letelepedési államkötvényt jegyeztek le azok a vállalkozások, amelyek engedélyt kaptak a papírok megvásárlására. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH) azonban ezektől eltérő számokat közölt, amelyek szerint 6373 személy kapott államkötvényjegyzés címén – tehát nem családegyesítésre hivatkozva – letelepedési engedélyt Magyarországon. Az eltérés azért vet fel súlyos kérdéseket, mert amíg az ÁKK a valós állampapírjegyzéseket tartja számon, a BMH csupán a többségében offshore helyszínen bejegyzett vállalkozások által nyújtott tájékoztatásra hagyatkozik.
pestibulvar.hu/2017/02/11/az-akk-nyilvanossagra-hozta-1671-darab-fiktiv-allampapir-nyomja-roganek-vallat/

@papa.49: Lehet kezdeni.
papa.49
@nyanya001: Kezdeném de egyedül kevés vagyok mint a nyugdíj...
Peller Anikó
@quadrocopter: ne haragudj meg, de két orbitális tévedés van a felsorolásodban.

- A Nemzethy Drótfonat betölti szerepét. Igen, betölti. Naponta 15 ezren tódultak át a határon amíg nem volt a kerítés. Most egy két százat horgásznak össze egy hétvégén. Csak.

- Magyarország erősködik - eltűnt az MNB aranytartalékának a fele.

Nem, sajnos az egészet ellopták. Azért kellett eladni a teljes aranykészletet, mert 3 600 kg aranyat nem egyszerű aktatáskában kilopni a trezorból. Így, hogy a legrosszabb árfolyamon átváltották mozgatható pénzre, most már otthon a fotelból átutalhatták maguknak a bahamákra.
quadrocopter
@Peller Anikó: Semmiért nem haragszom, jogodbvan áll másként látni.

Ez a helyzet a menekülthullámmal:kontra dróttal:

-Németh Zsolt: Nincs menekülthullám Mandiner
m.mandiner.hu/cikk/20140303_nemeth_zsolt_nincs_menekulthullam

-A menekülthullám határzárakkal megállíthatatlan 24.hu
24.hu/kulfold/2016/04/18/a-menekulthullam-hatarzarakkal-megallithatatlan/

-Alábbhagyott a menekülthullám? - Tőzsdefórum
www.tozsdeforum.hu/uzlet/gazdasag/alabbhagyott-a-menekulthullam-68191.html

Aranytartalék:

2010. évi adatok

A kelet-közép-európai államok közül Magyarországnak kirívóan kevés az aranytartaléka, az új uniós tagállamokhoz képest az eltérés hozzávetõlegesen négyszeres - derül ki a Nemzetközi Valutaalap (IMF) áprilisi statisztikáiból. Hazánk aranytartaléka, a régió országaihoz képest csaknem negyvenszer kevesebb.

Az IMF rangsorában mindössze a 82. helyen állunk a 100 országot tömörítõ listán, utánunk jórészt már csak kisebb fejlődő országok következnek. Térségünkben a legtöbb arany a román és a lengyel jegybankban van, országonként 103 tonnányi készlettel, a középmezõnyben pedig Szlovákia és Bulgária áll 31.8-39.9 tonnával.

Az Arany Világtanács (WGC) adatai szerint ez év június végén az aranytartalék 30.462,8 tonna volt. Ez 0,9 százalékkal haladta meg a március végi 30.190,1 tonnát.

Továbbra is az Egyesült Államok állt az első helyen, az országok hivatalos aranytartalékának 26,7 százalékával rendelkezett. (www.ujszeged.hu/index.php?page=cikkek&cikk=6)
quadrocopter
Még az aranytartalékhoz, bár közvetlenül azt hazudnak, amit akarnak:

"November végén még 110 millió euró (34 milliárd forint) volt az aranytartalék értéke, ez december cégére nullára esett vissza. Ráadásul az eladás idején 10 havi mélyponton, 1150 dollár körül járt az árfolyam -írja a portfolio.hu.

A ma közzétett, december végi adatok szerint 24,384 milliárd euróra estek Magyarország nemzetközi tartalékai, ez 767 millió eurós esés és nagyon alaxcsonynak számít, mert alig több, int szeptemberben volt és az volt a 7 éves mélypont.

Az arany mellett a devizatartalékok is apadtak: 508 millió euróval. Az egyéb tartalékeszközök is 147 millió euróval estek."
(www.blikk.hu/aktualis/penz/eltunt-magyarorszag-teljes-aranytartaleka/br3mte6)
papa.49
@nyanya001: A mellékelt ábra szerint NEM NAGYON KELL HÜLYÉNEK LENNI)))))))
magyarbakancs
Fidesz = hányás.
Fidesz= lopás.
Fidesz = korrupció.
papa.49
@nyanya001: Az orvos őt dobhatta volna ki a placenta helyett))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.