Az egykori főpolgármester ezt kivetítős előadáson bizonygatta hétfő este a Budai Liberális Klubban. Szerinte őt sem politikai, sem erkölcsi felelősség az ég világon semmiért nem terheli a metróbotrányban. Alternatív valóság a köbön.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Bátran beleáll Demszky.
De mielőtt elszámolna a 4-es metró elsikkasztott pénzeivel, először (amúgy bemelegítésképpen) jó lenne ha elmagyarázná, hogy a Margit-híd felújítása miért történt aranyárban, hogy lett kiválasztva a Fideszhez köthető Simicskás KÖZGÉP fővállalkozónak?!
Rögtön utána jöhet a 4-es metró! (Amíg el nem tűnik az adriai nyaralójában!)
Béla333
A 4-es metróhoz semmi köze, na ja!
Ő is a fogához verte a garast, biztos úgy kapargatta össze az adriai vityillóját!:

www.blikk.hu/aktualis/szazmilliot-is-erhet-demszky-nyaraloja/2vcvhrr

Elképesztő ez a cinizmus!
Eladott Ország
www.blikk.hu/aktualis/szazmilliot-is-erhet-demszky-nyaraloja/2vcvhrr
Csak azt nem magyarázta még el Demszky, hogy mitől megalapozatlan az OLAF jelentés. Az OLAF-nak egyáltalán nem érdeke, hogy melyik párt tud többet lopni. Százmilliót is érhet Demszky nyaralója. Mindezt a havi 671 ezer forintos bruttó fizetéséből szorította ki. Ennek a szarházi mocsoknak talán azért megalapozatlan az OLAF jelentés, mert nem ők fizették ki a horvátországi nyaralóját? Elmehet ó a jó k*rva anyjába! Nem az OLAF-jelentés egyoldalú és megalapozatlan, "DEmszky", hanem ti nézitek a demokratikus polgárokat hülyének. Sajnos mind a "két oldal" keményen lopta a közpénzeket, így befoghatjátok a szemtelen hazug pofátokat, szarháziak.
Eladott Ország
@Béla333: Mindegy ennek demokrata "DE guanó" szarnak, hogy honnan jön pénz, lényeg hogy dőljön.
coni
Ilyen az, amikor Mr 50% szívatja Mr 10%-ot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.