Az LMP úgy döntött, Majtényi Lászlót jelöli államfőnek, ám az ökopártban többen állítják: nem csak a volt ombudsman támogatása vetődött fel lehetőségként. Közben a Jobbik állítólag Török Gábor politikai elemző indítását kezdeményezte volna, ezt azonban az LMP-ben egyértelműen elvetették. A politológus a hvg.hu-nak azt mondta: ha jelölnék, vállalná, de ez idén már biztos nem következik be.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
Akkor már inkább Győzike, ez is van akkora ötlet.
RonaGyuri
@Pöpec: hát nem biztos hogy ez a név ugrott volna be, de hasonlóan gondolom a helyzetet! =))
coni
Komoly ember már nem vállalná, hogy az részt vesz ebben a látszat ellenzéki katyvaszban, Valóban mindegy, hogy Győzike, Török vagy Botka.
Az egyetlen saját jogon népszerú Kész Zoltánt (Veszprém) akarja a táncoslábú Mesterházy megfúrni, Botka segédletével. Mi lesz a többi, kormánypárti túlsúllyal rendelkező helyeken ha a biztos ellenzéki befutót is kinyírja az MSZP???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.