Programot hirdetett Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. A vagyonadó belengetését, az elmúlt 25 évben meggazdagodók megsarcolásának ötletét csönd fogadta a teremben, Gyurcsány ekézését viszont értékelte a hallgatóság. Bár volt vendég, aki megjegyezte, hogy azért Gyurcsány karizmatikusabb figura Botkánál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@papa.49: Gyurcsány személye sajnos nagyon megosztó, és ehhez nincsen köze a képességeinek. Szerintem is Ő az egyik legfelkészültebb regnáló politikus. Ezzel együtt nem lehet véletlen, hogy mindenkinek Ő bassza a csőrét. A jobboldalon is, meg a baloldalon is. Sajnos túl jól sikerült a fidesz karaktergyilkossága.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 11:19
Ez , sajnos így igaz.
Viszont van egy tömeg - a választók - akiknek kívánságai igényei vannak, kevés konkrét tény ismeretében.
Van egy elit réteg, akinek a feladata a tömegek igényeinek kielégítése!
Az ellentmondás feloldásához van szükség a SZAKEMBERRE, aki a legkisebb konfliktussal, a legnagyobb sikerrel tudja az tudja a helyzetet kezelni!
Én még emlékszem Antall József ezirányú eszmefuttatására a mártíromságról. Bár én nem értettem sok mindenben egyet vele, ebben igaza volt.
Lehet, hogy a betegsége tudatában volt bölcs?
Annak is hasonlóan bölcsnek kell(ene) lenni, aki ma vállalja!
JAJMÁR
@bencemacska: Egyetértek!
Csak hát nem nagyon van már időnk, mert 2014 volt a 24. óra! '18 a 24 óra utolsó másodperce!
coni
Én nem tartom Botkát olyan butának, hogy ne tudná rengeteg szavazót veszít az ellenzék azzal, hogy megpuccsolta az előválasztást. Azért nem akar előválasztást mert a MOMA, PM, Együtt és DK támogatottsága együtt sokkal magasabb mint az MSZP-é és így képviselői helyeket veszítenek.
Ezt bizonyítja, hogy Bokros saját pénzéből az aluljárókban majdnem annyi (főpolgármesteri) szavazatot begyűjtött mint Tarlós milliárdos hátszéllel. Az is mellettük szól, hogy Botka programja tele van megvalósíthatatlan demagógiával, amíg Bokros már bizonyította, hogy be meri vállalni a halaszthatatlan reformokkal járó népszerűtlenséget is.
papa.49
@nusika: Igaz szerintem neki is ,,nagy ez a kabát,,!!!
gulyasgyula
@coni: ...Ebben egyet értünk ..Bokros a bátor reform dolgában friss vállalkozóként tapasztaltam 1994-1998 között ...Bokros még a hajléktalan munkanélkülit is megadóztatja ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.