A híradó.hu riportere a XXI. Csángó bálon járt szombat este a fővárosban, ahol Kövér Lászlóval beszélgetett a csángó magyarokról, az identitásról, szabadságról, geopolitikai helyzetről, arról, hogy az idegen erők betörnek és elfoglalják Európát, szóval csak a szokásos. Az identitás olyan, mint a szabadság, senkinek nem lesz több belőle, ha elveszi a másét – bölcselkedett az Országgyülés elnöke. A beszélgetés nagyjából a kormánypropaganda további elrizsázásáról szól, de van benne egy teljesen értelmetlen és emiatt elég vicces részlet, amikor Kövér László megpróbálja valahogy mondatba foglalni a "nemi identitás" kifejezést.„Azért éri például célzatos támadás napjainkban az európai emberek – németek és franciák, olaszok és svédek, románok és magyarok – nemzeti önazonosságát, próbálják gyengíteni vallási kapaszkodóikat, próbálják szétzilálni a családi kötődéseiket, feszegetik manapság már a nemi identitásuk határait is, mert a XXI. századi nagy geopolitikai küzdelmekben Európa célponttá...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Én meg a családom jövőjét féltem tőletek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat, akinek a koverre faj a foga, nem banom, dugja meg, de konyorgom, legalabb huzzon egy zacskot a fejire, mert nem birom latni a bajuszat!

A nemi identitasat meg senkitol se kell feltenie, talan csak o szeretne magat kivanatossa tenni a janyok koreben, hogy neki ilyenje is van... Vegyen Viagrat meg egy Ferrarit, azzal tobb sikert er el...
(A csangok mit keresnek XXI-szer Budapesten???)
CsipkeRózsa
Kövértől nem lehet várni értelmes szöveget.
Clavigo
Azt hittem már ez is ufokkal találkozoztt,,,,,
nyanya001
Én meg a családom jövőjét féltem tőletek !
RonaGyuri
miért Köteles elvtársnak van bármiféléje, ami identitásnak nevezhető???
Veleda
A csángók köszönik szépen , de egészen jól elvannak a Kövér nélkül is. Ők mindent megtesznek az identitásuk megtartásáért. Kövér nélkül is.
Romániában is van éppen elég zavaros fejű politikus, nem kérik a magyarokét sem
bencemacska
Biztos "migráncsok" támadták meg és vágták le a bajuszát!!!
Ezt nemi erőszaknak élte meg!!!
Pálinkafőző Rézüst
ő maga az idegen erő... a patakival jöttek... :))
Nessy
Drága Kövér úr!
nekem latensen manifesztál az identitás tudatom! Ez is van olyan értelmes, mint az ön mondata!
A kereszténységről meg önöknek van a legkevesebb joguk beszélni!
Pártunkat és kormányunkat korbáccsal zavarná el Krisztus, ha most élne!
eugen4402
@Clavigo: Jól sejted... Nem akar úgy járni, mint az Edda Attila, aki addig hagyta elrabolni magát az ufonauták által, ameddig sürgős ánusz-műtéttel lehetett csak megmenteni. :-)))
Pálinkafőző Rézüst
@eugen4402: viszont az adósságait rendezték!!! Hogyan is???
eugen4402
@Pálinkafőző Rézüst: Valami kimaradt nekem, bocsi. Kinek, Patakinak? Vészes info-hiányban szenvedek...
Csizmás Kond
...nem kell túlzásokba esni...szerintem ezt csakis azokra értette akiknek van...mármint identitásuk.
Eladott Ország
www.kronika.ro/erdelyi-hirek/elhalkul-a-magyar-ima-a-csangofoldon/print
..."nemi identitáson" kívül vannak súlyosabb problémák is csángógöldön bölcselkedő Kövér elvtárs, te lánctalpas tahóság, szellemi világító tornya !
Elhalkul a magyar ima a Csángóföldön. Nyisztor Tinka az elmúlt huszonöt évben számos módon próbálta kiharcolni a magyar misék engedélyezését. „Nyolc évig hetente tartottam a kapcsolatot a bukaresti nunciatúrával, és a nuncius segített” – mesélte. 2006-ban a Vatikánban is járt a magyar misék engedélyezése ügyében. „Ott úgy tettek, mintha nem is értenék, miért nem hallgathatunk misét magyarul. Azzal az ígérettel jöttünk haza, hogy olyan papokat küldenek misézni Pusztinába, akik tudnak magyarul. Azóta is ugyanaz a plébánosunk, és azóta sem miséznek magyarul” – számolt be Nyisztor Tinka.
nyanya001
Csak nem bepróbálkozott egy migráncs a Kövérnél ?
A franc a gusztusát !
karma1
@eugen4402: 14.40-re: Sulyos aranyer-mutete volt, es meg onnan irta a "Liberotak" cimu orokertekujet, a korhazbol, mutet utan...:o)))))
eugen4402
@karma1: Azt akárki mondhatja, hogy "halihó, az aranyér..." Hentergett azokkal a kicsi zöld ufonautákkal, és meglett az eredménye... A műtét után, még hatott az altató, szegény írt egy halhatatlan opuszt. Jobban járt, mint én, mert én kiugrottam az ágyból és elterültem a kórterem padlóján, és ott aludtam tovább.
Órák múlva kérdezték, miért keltem fel, mondtam, hogy a resztelt májat akartam megkeverni, nehogy leégjen a tűzhelyen. Műtét közben azt álmodtam, hogy májat készítek a konyhában. :-)
karma1
@eugen4402: Megmosolyogtattal, pedig tudom, hogy milyen egy altatasbol ebredni,... (Vagy eppen nem felebredni, Ebben is volt boven reszem...(Ugy eppen 8-szor... Egyszer viszont a laza orokletbe altattak, meg 21 eves koromban... Elottem egy 190-es csajt mutottek, aztan engem a 150 centimmel. Es mivel az elozo holgy mutet kozben felebredt, gondoltak, hogy nem kockaztatnak, rendesen megkuldtek altatoval. Igy aztan a vakbelmutetbe - amit tudvalevoen mar egy portas is el tud vegezni egy korhazban, annyira rutinmutet - en szepen ataludtam magam a klinikai halalba. Viszont nem ertettem, hogy miert kiabalnak korulottem, amikor en olyan kurvajol ereztem magam...De visszahoztak, ezutan viszont leszedaltak (a mai napig nem tom mer?) aztan egy hetig aludtam, amikor viszont felebredtem, mindenkit lehanytam. Valoszinu boldogabb volt nover-orvos mindenki, ha en aludtam...:o)))))
Nessy
Ezek szerint nálam nem sikerült olyan jól a narkózis, mint Patakinál. Én felébredve rántott csirkét akartam enni egy hasműtét után, nem örökbecsű szöveget írni.
eugen4402
@karma1: Jesszusom, ami Veled történt, az egy műhiba-horror...:-(((
Látszik, hogy több Isten is vigyázott az életedre, és szerencsére ők győztek az orvos-team elleni örökké tartó meccs százezredik "félidejében". Mert amíg ember él a Földön, addig mindannyiunk élete ennek a meccsnek a pillanatnyi állásától függ...
karma1
@eugen4402: Akkor fel sem fogtam - ma mar biztosan maskepp elnem meg...Balheznek, hogy miert voltak olyan hulyek, miert nem figyeltek jobban - de akkor nem volt bennem ilyen...Nehany horror valoban tortent velem, de azt hiszem, nekem meg dolgom van a Foldon, mint ahogy Neked is,...:o))) Ezert vagy itt (is), meg otthon is, a csaladod oromere,... Hat ne okozz Nekik csalodast,...:o))) Vigyazz Magadra, ...:o)))
eugen4402
@karma1: Köszönöm a buzdítást, résen vagyok... Jó hosszú praxisom van már nekem is exitus-kategóriában, eddig megóvtak az égiek...
dr. prédikátor
Köteles lancelot!!! Csak nem cserépedény lettél???medugtak a migráncsok???
Eladott Ország
@dr. prédikátor: Kövér megvéd minket a migránsoktól. Ő lesz a Miska kancsó, a tábori köcsög szerepét bevállalja. Megvédi nemi identitásunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.