A Fidesz szerint a szocialisták kormányzásuk alatt sorozatos adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották, tönkretették a dolgozó, bérből és fizetésből élő középosztályt. A nagyobbik kormánypárt ezt Hiller István, az MSZP választmány elnöke, országgyűlési képviselő szombaton a testület ülése után elhangzott szavaira reagálva közölte az MTI-vel. A baloldali politikus az MTI-nek arról beszélt, hogy a választmány legfontosabb célnak a középosztály újrateremtését jelölte meg. A Fidesz reagálásában azt írta, az MSZP-s kormányok elvették a középosztálytól a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, megduplázták a munkanélküliséget. A fizetéseket magas adókkal terhelték, a béreket befagyasztották, a devizahitelekkel több mint egymillió család otthonát sodorták veszélybe. Hozzátették: a szocialisták ma sem támogatják az adócsökkentéseket, ha rajtuk múlna, ismét több mint duplájára emelnék a személyi jövedelmi adót és elvennék a családi adókedvezményt, eltörölnék az...

Forrás: lokal.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
2010-től ki a Jóisten vezeti az országot. Nem volt elég a visszamutogatásból. Ti mit csináltatok ha még szarabb lett?
www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/2...
Íme néhány adat a fidesz nagypofájához, lelohasztás gyanánt.
Bérekben a szomszédos "versenytársak" leelőztek.
Hét éve még 25 százalékkal többet vitt haza egy magyar alkalmazott, mint egy szlovák. Ma már a magyarok irigykedhetnek, mert a szlovákok nemcsak beérték őket, de 10 százalékkal többet is keresnek. A kétezres évek elején a cseheknél is jobban éltünk, a lengyelek pedig messze mögöttük kullogtak, de mostanra sereghajtók lettünk a négycsapatos versenyben. A kilátások pedig egyáltalán nem biztatók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
@quadrocopter: Nagyon jó ötlet, én benne vagyok, hogy próbáljuk meg így pontokba szedve terjeszteni. Csak valaki szerkessze össze az összeset.
@bakcsubakka: "Ritka hitvány banda ez! Nagyon ritka!" Igaz, de ha annyira ritka, miért pont mi fogtuk ki őket? :)
cikicakk55
@bakcsubakka: Ez nem is rossz ötlet.Ezt még mi nyugdíjasok is megtudjuk tenni. Sajnos mi már a tüntetéseken a lassúságunk a gyenge erőnlétünk miatt nem vagyunk alkalmasak részt venni,de itthonról a számítógépeinkről az ismerőseinknek akár emailben,akár skypon, akár a facebookon persze privátba meg lehet írni. Nyilvánosan nem érdemes,mert törlik,ráadásul ha túl aktív valaki arra felfigyelnek és tudnak ártani. quadrocopter egy nagyon jó listát állított össze.remélem a sok vakhitű birkának végre leesik a hályog a szeméről.Nem értem az embereket.Aki gazdag és jól jár azzal,hogy a fidesz valagát nyalja,azt még valamennyire megértem.De látom a neten,hogy komoly pénzügyi problémákkal,szociális gondokkal küszködő emberek még így is a Fideszt éltetik.Elhiszik, a szárnyalást, a Magyarország jobban teljesít,hogy kevesebb a munkanélküli,hogy emelkedtek a fizetések,stb. Hiába nem élnek semmivel sem jobban,mint 7 éve,még is valamiért nekik hisznek.Én az MSZP-t sem díjaztam,mert Ők is loptak,csaltak,használták a kiskapukat,de igyekeztek nem feltűnően csinálni.A Fidesz az egész törvénykönyvet átírta,így már bár mit tesznek törvényes és röhögnek a pofánkba.Nekem most 20 éves a fiam.Ameddig kaptuk a családi pótlékot egyetlen egyszer volt emelés,500 ft. Már hosszú évek óta egyetlen kormánynak sem jutott eszébe,hogy a családi pótlékon emeljen."2010-ben mivel az én epilepsziámra és a többi betegségemre,majd 25.000/hó volt a gyógyszerkiadásunk,így kaptam közgyógy igazolványt. 3 havonként 17.000 ft-ot.2010-től ez az összeg egy évig,az az 2011-ig lement 7200 ft-ra,majd 2012-ben teljesen megszűnt.A férjem parkinson elleni gyógyszerei is havi 35.000/hó ennyibe kerülnek.Hiába megy a férjem az önkormányzathoz,azt mondják,hogy azért nem jár támogatás,mert ugyan azzal a hatóanyaggal van sokkal olcsóbb gyógyszer is.A párom neurológiai főorvosa, és a gyógyszertár is igazolta,hogy nincs olcsóbb gyógyszer.Semmi olyan nincs,ami olcsóbb lenne és jó a parkinsonos betegeknek.Még sem kap semmi segélyt. A...
Nessy
@cikicakk55: nem vagytok egyedűl. Nekem is kélt szomszédomnak is megvonták a közgyőgyát. Mikor meghalt Életempárja, ( 5 éve) naívan felhívtam az önkormányzatot, létezik e még temetési segély. Mondták, ha 60 ezer köröl van a nyugdíjam adjak be kérvényt. Nem adtam! 41 évi kerületi eü intézetben való munka után azért még ennél magasabb valamivel a nyugdíjam. A rezsicsökkentés is mese! Anno 1200 m3- éves fogyasztásig komoly szociális kedvezmény volt, csak a fölött volt magasabb a díj. Az 1300 - 1350 m3 így nem volt drágább, mint most.
Szerencsére a nyugdíjas szomszédaim egyik sem demens, így könnyen szót értünk. A lista már kinyomtatva, holnap egy kávé mellett meg is beszéljük. Köszönet érte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.