A Közbeszerzési Döntőbizottság meghozta döntését az M4-es autópálya hosszabb szakaszának kivitelezési tendere ügyében. A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. korábban már nyertest hirdetett, eszerint a Hódút Kft., a Duna Aszfalt Kft. és az A-Híd Zrt. közös ajánlattevőként nyerte el a munkát nettó 83 milliárd forintért 26 kilométer autópálya szakaszt kell megépíteniük. A szerződést azonban mindeddig nem tudták aláírni, az egyik vesztes ugyanis megtámadta a döntést.

Forrás: dehir.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Lefordítom érthető nyelvre. Miután Lajosomnak már nem kell tejelnie a g nap után,, nyugodtan adhatott 25 milliárd forionttal molcsóbb ajánlatot. Miután a fijjugg ebből nem láttak volna semmit sem, így Pénztáros Lölőnek kellett mindenképpen nyernie.
Az egybites 300 forintos budiforradalmároknak szeretném megemlíteni, hogy az Alföldön, csaknem 4 milliárdért fog 1 kilométer épülni. Most tessék szépen a tükör elé állni és köpni arra, aki a zemúttnyóccév túlárazott autópálya építés miatt hörgött.
lusta
Ha van esze, na az van Lajosunknak, bíróságon támadja meg a döntést és nagy valószínűséggel nyerni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.