Azért várjuk ki a végét, talán még korai pezsgőt bontani.

A szélsőségesen kormánypárti 888.hu a Facebookon is jelen van, most azonban a G. Fodor Gábor vezette hírsite ugyanis eltűnt a közösségi oldalról. A látogatókat mindössze ez fogadja:

Eltűnt a Facebookról a 888 oldala

Azt nem tudni, törölték, vagy csak felfüggesztették-e az elég kemény és sokszor rasszista/szexista nyelvezetet használó oldalt, illetve mi áll a háttérben.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Elég sokára vettem volna észre mivel még soha nem látogattam. De a híroldalakon szereplő 3x8-as címek alapján elég jól el tudnám helyezni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Elég sokára vettem volna észre mivel még soha nem látogattam. De a híroldalakon szereplő 3x8-as címek alapján elég jól el tudnám helyezni.
Eladott Ország
"Orbán Viktor és a Fidesz­kormány akaratából épült egy jobboldali médiabirodalom, amelynek élén az ország elsőszámú munkanélkülije, Habony Árpád áll. Ennek az üdítően polgári birodalomnak az egyik zászlóshajója és világítótornya az éjszakában a 888.hu nevű állami hirdetésekkel pofátlanul kitömködött portál, amelynek főkeresztényújságíróguruja G. Fodor Gábor. Akinek a stratégiai igazgatóságával fémjelzett Századvég – ha nem tudnánk esetleg – szintén millió ponton kapcsolódik a kormányhoz és a magyar adófizetők pénzéhez. Lehet azt mondani, hogy ehhez jóérzésű embernek semmi köze nem lehet, de akkor miért a magyar adófizetők pénzén támogatják az urak ezt az elképesztő szellemi és morális mélyrepülést?"
„Hüpp-hüpp-hüpp-barba-trükk” lehet a szünetelésben.
Klubtag
A bűzös rothadás láttán az ember nem tart mélyelemzést, elfordul és megpróbálja undorát legyűrni, így viseltetek én is a 888.hu és G. Fodorral kapcsolatban.
volvós
A kis gnóm, g,,,,,i gfodorkát megunta a viktorka, és kib@szta ???
Kis meleg éghajlat...
quadrocopter
Az eltűnt viccoldal a budiban megtalálható, kétszer kell megrántani a lehúzót, közben hangosan mormolni, hogy "genyó fidesz, genyó fidesz"!
tothjani
Majd elindul hiszen az élősködő Propagandisták úgysem mennek el dolgozni. :(
Manhattan
@volvós: Nem az a baj,hogy gnóm,hanem a lelkülete sérült, nyomorult!
Eladott Ország
@volvós: A sajtó, a média hatalom. Mégpedig olyan hatalom, amelyik nincs tisztában a saját erejével. Döglődik csöndesen, miközben soha nagyobb szükség nem volt rá, mint most. Feltett kézzel haldoklik, miközben a helyére beszivárognak a G. Fodor Gáborok, Stefkák, Bayerek és mindenféle takonygerincű félanalfabéták. Márpedig ezek nem újságírók és nem újságok.
3dwhite
Valaki látta a lyukas facebook zászlót? Majdnem nevetőrohamot kaptam.
Foxley
Kormánypárti? Olvastátok a disqust?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.