Világszínvonalú szakmai munkát végeznek a hazai ügyészek, ennek egyik elengedhetetlen feltétele, hogy a kiváló infrastrukturális háttér rendelkezésre álljon - mondta a legfőbb ügyész csütörtökön Mosonmagyaróváron, a járási ügyészség 205 millió forintból felújított és bővített épületének átadóján.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/30/a-rinocerosz-sirva-fakad-amikor-az-elszabotalasugyi-partkader-pofadat-meglatja/
Sokkal jobban járnánk, te szégyenfoltja a szakmának, ha az ügyészség alapvető célkitűzése nem a kiváló technikai háttér megteremtésére korlátozódna, hanem mondjuk az összes szabadlábon garázdálkodó köztörvényes bűnöző elítésén izzadnál ekkora kitörő lelkesedéssel. Miközben te Szerbiában osztod a korrupt eszedet, és mondvacsinált indokokra hivatkozva nem vagy hajlandó nyilvánvaló disznóságok kapcsán elindítani a nyomozást, a megbízóid széthordják a közöst és hetente beleröhögnek a pofánkba. Miközben évről évre egyre kevesebb politikai korrupciós ügy jut el a vádemelésig, miközben a politikai megrendelésre elsikált, visszadobott ügyek száma egyre nő, neked még mindig van annyira vastag a bőr a pofádon, hogy az átadott ügyészségi épületek számában mérd az általad irányított intézmény színvonalát. Hát öcsém, a rinocérosz sírva fakad, amikor az elszabotálásügyi pártkáder pofádat meglátja. Igen, amennyiben az orosz, azeri, Fülöp­szigeteki, török, kazah, fehérorosz vagy üzbég ügyészség. Igen, amennyiben az orosz, azeri, Fülöp­szigeteki, török, kazah, fehérorosz vagy üzbég ügyészség teljesítménye a mérce, akkor valóban világszínvonalon nyomod. Ha a mérce az elkent, elsumákolt ügyek és a szabadlábon urizáló Rogánok és Farkas Flóriánok száma, akkor tényleg minden okod megvan arra, hogy megveregesd a saját válladat. Hát tényleg megcsókolhatod a seggét annak a világszínvonalú magyar kőművesnek, aki olyan remek plafont rittyentett a mosonmagyaróvári járási ügyészség épületébe, ami nem omlott a fejedre ezután a megszólalás után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.