A házelnök öt képviselő tiszteletdíjának csökkentéséről terjesztett elő javaslatot. Három LMP-s kollégáját százezer forinttal rövidítené meg, mert Szél Bernadett, Ilkoty István és Sallai R. Benedek az Országgyűlés március 6-i ülésén az ellenzéki politikusok az “Önök szerint lehet zöld felület nélkül élni” című interpelláció alatt egy-egy képekkel, szöveggel ellátott plakátot emeltek a magasba. 

A plakátokon ezek a kétségkívül megbotránkoztató feliratok szerepeltek:

Kövér László pénzbírsággal sújtja a "rendzavaró" ellenzéki képviselőket

50 ezer forintot vonnak le a Jobbik két képviselőjétől. Kulcsár Gergelyt és Egyed Zsolt bűne az volt, hogy egy életnagyságú, Mészáros Lőrincet ábrázoló papírszobrot vittek be a parlamentbe, kezében "stróman" feliratú táblával.

Kövér László pénzbírsággal sújtja a "rendzavaró" ellenzéki képviselőket

(24.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ennek a baromarcú kövérnek ilyen joga nincs. Főleg a nép által megválasztott képviselőkkel szemben!!! Mi ez!!! Mit gondol ez a tetves fidesz-kdnp csőcselék!!! El kell zavarni és a magját is kiírtani!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Ennek a baromarcú kövérnek ilyen joga nincs. Főleg a nép által megválasztott képviselőkkel szemben!!! Mi ez!!! Mit gondol ez a tetves fidesz-kdnp csőcselék!!! El kell zavarni és a magját is kiírtani!!!
DR Eric CARTMEN
Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába.
quadrocopter
Ugyan már, Strasbourg ismét küld egy méretes szopcsit ennek az überparasztnak, oszt' jó napot!
Sunyi bunkó.
bakegya
FideSS DIKTÁTOR ESZE EZ A KÖVÉR-állítólag-de hát ez egy agg vénember dresszúrája amit megenged magának ez a vén dög!Deák,Kossuth helyén ilyen agresszorok is ülhetnek-SZÉGYEN!!!
papa.49
Ha megbuknak gondolom örömmel foglalja el az őt megillető helyet a disznó falka mögött, ott könnyebb dolga lesz ha lesz vele egy ..értelmiség is,, a puli))))))))))))))))))))
Nessy
Ha nincsenek érvek, jön retorzió, a büntetés! Ehhez ért!
Az nem zavarja, hogy a milliós fizetésért alkalmazott miniszterek, államtitkárok, nem tudnak érdemeben válaszolni egy kérdésre sem, csak ha előre leírják nekik, és akkor is három mondatot tudnak ismételgetni. Ha hirtelen valaki rákérdezne, hogy esett e az eső, mikor reggel idejött, arra is a leírt szöveget olvasná fel, mert önállóan még erre sem tudna / merne válaszolni.
namihami
Vajon mennyibe fog ez kerülni nekünk, adófizetőknek?
Jön Strassbourg, a kassza csenget és mi, jóhülyék ismét odaállunk a kifizetőhelyhez. Miattuk.
karma1
Te szemetlada, ha te lennel most ellenzekben, mar egne a Parlament...
eugen4402
Tegnap is össze kellett vonnia a szemöldökét, mert néhány nebuló hangoskodott. Ebből az alkalomból valóságos szónoki műremekkel lepte meg hallgatóságát, néhányan levegőért kapkodtak. Villámló szemekkel kiáltotta:
- " Ez az önök véleménye!!! Mások meg azt mondják, hogy maguk hazudnak!!!" - ...Pár szóban is bámulatos vaslogikával tudta bizonyítani, hogy a hangoskodó ellenzéki képviselők helytelen álláspontot képviselnek, amikor kételkedésüknek adnak hangot. Néhányan meg is tapsolták. A többieket megbüntette...
desiro
A fideSS bandáját miért nem bünteti amikor hiányoznak az ülésről.
Csak a leszavazáskor vannak bent.
Ludmilla
nem szalonképes az a házelnök,aki a nép által választott képviselőknek " ne óbégasson"- t vet oda,a disznók közé való az ilyen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.