A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két hatvani férfi és egy nő ellen indított nyomozást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt.

A gyanúsítottak április 6-án 21 óra körül egy helyi egészségügyi intézményben szóváltásba keveredtek egy orvossal, majd bántalmazták őt. Az orvos nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A bejelentés után a rendőrök a helyszínen elfogták a 62 éves B. Lajost, a 25 éves B. Andrást és a 62 éves Sz. Máriát. Ezután előállítottak, őrizetbe vették majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ezen kívül előterjesztették előzetes letartóztatásukat.

Brutálisan összevertek egy orvost Hatvanban

A heol.hu információi szerint a család azt nehezményezte a kórházban, hogy nem látták el őket azonnal, hanem ki kellett várniuk a sorukat.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Már csak az kell, hogy azt mondják, hogy munkéba siettek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Már csak az kell, hogy azt mondják, hogy munkéba siettek.
aremy
@szép új világ: a bugázás is munka igaz a kukorica még nem virágzik.
Apatszerek
Ezek lettek Magyarország terroristái, nem az első eset az orvos támadása!
nezelodo
A saját háziorvosomnál én is láttam ilyent. A rendelés du. négyig tart, fél hatkor még tele a rendelő, és érkezik a dakota család, beállnak a sor elejére, hosszasan várakoznak, vagy fél percet, és elkezdik ököllel verni az ajtót, és ordítoznak. A mocskolódást inkább nem idézem, és láss csodát, a mindennek elmondott doki beengedte a munkában megroggyant családot, hiszen ők a rejtett erőforrás, és biztos nem szerette volna ha azt a rejtett erőt rajta mutatják be.
Equus
redvás, patkány cigányok... életükben egy Ft-ot arra az asztalra nem tettek, ahonnan folyamatosan elvesznek.
Gyerünk, jogvédők, találjátok ki, h csak jogos önvédelemből verték meg a dokit! Ja, és találjátok ki az imát, ami megvéd attól, h velem is találkozzon az egyébként nyilván tiszteletre méltó társaság... Csaxólok, lehet, h nálam bicska is lesz, de ijesztgetésre!
human
Bűnöztek, elfogták. Helyes. Bár minden bűncselekmény esetén ilyen olajozottan mennének a dolgok.
farkas
@human: Talán kapnak felfüggesztettet.
ila51
@nezelodo: ...ül két percet , majd mikor látja , hogy nyílik a másik doki ajtaja , már megy is be ...
lampa laz
Jogos igényük van a soron kívüli ellátásra, hiszen befizetjük helyettük a járulékot, mert nekik csak jogaik vannak, kötelességük nincs.
papa.49
Remélem a fogda mosdójában többször elesnek a csúszós kövön!!!
eugen4402
Farkas Flóri valóságos titkos belső megbízott tanácsos! Olvasd a fenti kommenteket!!! Te tetted ezt király, eddig se voltatok túl népszerűek, de Te a lehetőségét is elűzted a feneketlen "gyűjtőszenvedélyeddel", és a szent- és sérthetetlen státuszoddal.
lópicigáspár
Felénk ilyen nincs, pedig a zöm cigány. Egy két sietős előfordul, de azt általában lerendezik egymás közt. Bicikli lopás is csak akkor fordul elő, ha berúg a drága kocsmában és összekeveri a sajátjával, vagy nincs kedve gyalogolni hazáig. Másnapra szinte mindig visszakerül a gazdájához. :))
magyarbakancs
@papa.49: ezeket a nem idén barnultaknak segítenék az el csúszásban.
Elég sokszor szappanos lenne a gumi bot is.
Equus
@farkas: igen... felfüggesztést kellene nekik kapni. A többi utána elgondolkodna, ha látná, h nem ér le a lábuk a földig...
papa.49
@Equus: ,,Talpuk alatt fütyül a szél,,...
szaboria1
Sajna a tapasztalatom is az, hogy egyesek azt hiszik nekik mindent lehet. Nem tudnak várakozni a rendelőben de a kocsma előtt akár órákig ott vannak.
division
@Horizont: Én csak azt nem értem miért nem lehet a nevüket az ilyen tetveknek rendesen kiírni, sőt én még a képüket is odatenném, lássa őket mindenki.
papa.49
Akkor kapaszkodjatok ma délután kiengedték őket mind a hármat, a bíró úgy ítélte meg ,,nem veszélyesek,,!!!
Cefi
@papa.49: Mert egy család orbánnal, farkasflórival, gáspárgyözővel. Pigmentcsalád.
division
@papa.49: Valóban, végtére is nem ölték meg az orvost, majd legközelebb...
emerencia
Természetesen elítélem az orvos verést és remélem, hogy meg fogják érte kapni a törvényes büntetésüket! Sajnos viszont tény, hogy az orbáni illiberális munkaállami rendszerben jogkövető állampolgárként sem számíthatnának hosszú életre. Ha bennszülött magyarként egész életükben tisztességesen tanultak, dolgoztak, ha zárt munkaerőpiaci munkanélküliként a hatósággal együttműködve vegetáltak volna fillérekből, ha minden megkeresett forint után befizették életük folyamán az összes adót és járulékot vajon hozzájutnának-e méltó módon az egészségügyi ellátáshoz akár idősen, betegen, közben az elsődleges munkaerőpiacon szándékosan nehezített munkát végezve?

Gondolkozzatok el azon is, hogy vajon tisztességes, jogkövető magatartás-e orvosokat lefizetni vagy protekcióval vizsgálathoz, ellátáshoz jutni míg mások életük kockáztatásával dolgoznak az egészséges emberek számára is testi épségre, egészségre veszélyes munkahelyen hónapokat várva arra, hogy egy orvos megvizsgálja és legalább felállítsa a diagnózist???
papa.49
@emerencia: Igazad van de itt az volt a helyzet, hogy a sürgősségin nem vették előre a gyereket, gondolom voltak előttük páran, de hát az etnikum sietett volna vissza a krimóba, vagy a játékterembe...
papa.49
@division: Tudod az ilyenek meg se érdemlik hogy egyáltalán gyógyítsák őket, nem hogy örülne a tetves, hogy ingyen gyógyítják, mert gondolom melózni legfeljebb a játékterembe jár!!! Még verekszik is a másik a 8 napon túl gyógyuló sérülés vélhetően törés, akkor az már súlyos testi sértés miért is engedték ki őket???
Eladott Ország
Lehet, hogy TAJ kártyájuk sem volt, jogaik viszont dögivel vannak. A fotó alapján etnikumnak tünnek. A "B" kezdőbetű Buri, vagy Beri névre utalhat.
r2d2
@Eladott Ország: Borsos Lajos, Borsos András? Szalay Mária???
Eladott Ország
@r2d2: Lehet. Én csak a gyakoribb cigány névre utaltam. A fotó alapján cigánynak tünnek.
KisGenyo2
@papa.49: mert ahhoz az etnikumhoz tartoznak, akikkel minket fel akarnak számoltatni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.