Ön húsz évvel ezelőtt lett kormányfő, tizenegy évet töltött hatalomban, vagy annak a közelében. Nem volt elég? Meggyőződésem, hogy a rendszerváltozás óta Ön volt a legkártékonyabb magyar politikus. Senki másnak nem sikerült annyi megalapozatlan állítást és igaztalan rágalmat felhalmoznia, Ön a bajnok. A legderekabb hazafias cselekedete az lenne, uram, ha lemondana az állásáról.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Megint összefújta a szél a szemetet. A két IQ harcos. A kettőjüké együtt még mindíg egy számjegyű. Verik a klaviatúrát, szórják a betűket, de nem írnak semmit. Igen, ti vagytok: @verőce21: @Szókrakész:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@Cefi: egy senki vagy!
Kész!
Nincs mit ragoznom.
Cefi
@Szókrakész: Ennek igazán örülök.De azért a 22.26-os dumádat megosztottam máshol. Nagyon megköszönték, azóta is vonyítanak a röhögéstől. Légyszi még ilyet... Jobb mint egy kabarészám.
Szókrakész
@Cefi: Rendben.
Főleg azután, hogy megtaláltál engem. Mert meg akarsz?!?!?!
Igaz?!?!?!
Az is biztos full kacaj lesz a haverjaidnak.
bakegya
@Szókrakész: ezért nem ide,hanem bármelyik sarki kocsmába is beférsz,de onnan is kiteszik a szűröd.
karma1
@Szókrakész: Te, en ekkora lepeshatranybol nem huzogatnam az oroszlan bajuszkajat, mert lehet, hogy kez nelkul mennek haza,...:o))))
Cefink mar honapokkal ezelott nyilvanossa tette az adatait, szoval nem ijed meg a sajat arnyekatol...

Ha Te csak egy kicsit is odafigyelnel arra, ami ezen az oldalon tortenik, akkor nem lennel akkora faziskesesben, hogy a gyerekedet a Kheopsz piramisba hordanad oviba...Mert kb. most itt tartasz...
A kiskocsog orban magatol nem fog lemondani, az tuti, mert tudja, hogy komoly dada jonne az elszamoltatasa utan, de azert Konrad Gyorgy es Solymosi egesz nyugodtan valaszthatjak eloszor a legbekesebb megoldast. Juthat meg a kedvenc gazdaallatod ceausescu, kadhafi szaddam husszein meg a tobbi diktator sorsara... erdogan meg alijev se biztos, hogy agyban, parnak kozt fog 90 evesen elhunyni, es a hulyegyerek kimdzsongun is lehet, hogy igen valagba lesz love trump egy ideges katonaja altal...
Ne vegyel ra merget, hogy nem akadna szeles e hazaban, Magyarorszagon egypar rendkivul elkeseredett ember, akinek mar minden mindegy, siman kinyuvasztana ovit,...
Mit gondolsz, miert megy meg a retyora is a TEK-kel? (akik szerintem egy ocska operett hadsereg, de a torpedisznonak ez is eleg ahhoz, hogy biztonsagban erezze magat. Kerul minden nyilvanossagot, kobnfrontaciot, beszelni mar regesreg csak papirbol, pentek reggel tud, kerdesek nelkul, elore megirt szovegbol)
verőce21
@quadrocopter: (22:38) Jól mondod , "az kiabál, akinek a háza ég!" - azért vinnyogsz itt.
De nem tisztáztad még magadat! Jó kommunista elvtárs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.