A hétfő esti spontán tüntetés egyik leglátványosabb mozzanata volt, amikor egy lány felmászott a rádió épületére, és EU-s zászlót lengetett. A rendőrök behúzták az épületbe, de végül – talán engedve a tömeg nyomásának – szabadon engedték.

A lány hamarosan ismét a tüntetők között volt, és felháborodva közölte, nem érti, miért nincs EU-s zászló az állami intézményeken, hiszen

Az Európai Unió adja a legtöbb pénzt, már rég éhen döglöttünk volna nélküle!

- mondta.

A hétfői megmozdulás ezzel véget ért, de szinte biztos, hogy lesz folytatása, legalábbis a 

szerdán tali

és az

ez még csak a kezdet

rigmusok erre utalnak.

A tüntetés legvégén felcsendült Beethoven Örömódája, vagyis az EU himnusza.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Figyelsz Viktor? Ezek nem a jövő márciusban akarják újra kezdeni, hanem szerdán! Nem idegesíti ez egy picit ez a Sanya bá'-t, elég öreg már, hogy tudja mi ez!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Figyelsz Viktor? Ezek nem a jövő márciusban akarják újra kezdeni, hanem szerdán! Nem idegesíti ez egy picit ez a Sanya bá'-t, elég öreg már, hogy tudja mi ez!?
moiszikf
Idegen hatalom jelképét önként kitűzni? Ez manapság vagány? Megöregedtem...
Amúgy meg lovasrohamot, könnygázt, vízágyút, gumibotot a "csőcselék"-nek! Vagy mi...
lópicigáspár
@moiszikf: Ugye arról az idegen hatalomról beszélsz, amelyik fizeti a nyugdíjadat?
1magyar
@lópicigáspár: Ilyen hülyeséget ne írj! Az az idegen hatalom "elfoglalta" Mo-ot gazdaságilag,tönkretette a magyar gyárakat stb. most meg éhbérekért dolgoztat bennünket.
Arról nem beszélve, hogy a bevándorló muszlimoknak több segélyt ad mint nekünk uniós állampolgároknak munkabért.
lópicigáspár
@1magyar: A magyar gazdaságot az I. VH. tette tönkre és azóta se sikerült helyreállítani. Ha nem volna az EU. rég felkopott volna az állunk. Egy viszont biztos, a privatizáció során, lenullázták a magyar kézben lévő ágakat, ez viszont Antall sara. Szóval most ki írt hülyeséget?
1magyar
@lópicigáspár: Tehát elismered, hogy beetették Mo-ot és bekebelezték?
lópicigáspár
@1magyar: Igen, de az időrend nagyon fontos. Sehol nem voltunk az EU tagjai, mi több az EU is csak egy terv volt, hisz 1993 ban írták alá a Maastrichti egyezményt, akkorra már a kiárusítások zöme megtörtént. És ha az uniónak nem lennénk tagjai, bizony felkopott volna az állunk.
1magyar
@lópicigáspár: Ez volt a céljuk, hogy elhitessék ezt az uniós állampolgárokkal, hogy elveszik a tavakat és majd ők adnak halat.
eugen4402
@1magyar: Nem is értem, hogyan hihetitek el, hogy a magyar gazdaság megállhatna a saját lábán. Hogy működjön, ahhoz kellene ész, és kellene tőke. Ész van, de az csak a határon túl derül ki a magyarokról, ha okosak. Számottevő tőke nincs, mert valahogy az is kimegy az országból. Nézd meg, ami működik, az mind külföldi tervezésű kinti pénzen üzemelő "idegen" gyár. A mezőgazd. is külföldi vetőmagot, külföldi technológiákat alkalmaz, ha jövedelmező módon akar termelni. Értsétek meg: az autarchia már a múlté, zsákutca...
1magyar
@eugen4402: Ez az! Mindent a jövedelmezőség érdekében. Génmanipulált, vegyszerezett stb. csak sok legyen és vegyék, egyék!!
Döglődünk a sok szartól, miközben a sok tetves gazdag, kivéve Bill Gatest-t, egyre több pénzt halmoz fel.
eugen4402
@1magyar: Valami különös véletlen folytán ezt nevezik fejlődésnek...
Ki tudja miért, leszoktunk a törzsi háborúskodásról, úgy-ahogy megfékeztük a pestist és a fekete-himlőt. Az a sok ember meg folyton koitál, kvázi szaporodik. valamivel jól kell lakniuk, ezért van a tömegkaja. Olcsó, mindenki számára elérhető. Addig örüljünk, ameddig ezt az olcsó szart meg tudjuk venni, Közép-Afrikában vannak vidékek, ahol csak álmodoznak a csirke farhátról, és a GMO-ós szójatrutymókról.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/12/orban-es-bandaja-addig-szoritotta-a-tarsadalmat-ameddig-mar-nem-maradt-lehetoseg-hatralni/
Egyszerűen az történt, hogy Orbán és bandája addig szorította a társadalmat, ameddig már nem maradt lehetőség hátrálni. Ez a pillanat véletlenül egybeesett azzal, hogy Orbánnak sem maradt tere, sarokba szorult. Putyin követeli a jussát – nyilván van mit követelnie, normális ember nem gondolja, hogy Paks 2 egyszerű üzleti megállapodás – Trump szarik Orbán fejére, az Uniónak elege van belőlünk, a Fidesz pártcsaládja ki akarja dobni nagyszerűéket és Európa összességében is kezd rájönni, hogy a szélsőjobbos nacionalizmus nem az ő útja.
Ezen a ponton elég nehéz már elhitetni, hogy párezer ember érdeke többségi érdek, hogy Bayer Zsolt fenyegetőzése elfogadható, és hogy a kisebbség az valójában többség. Az is ordas nagy hazugság, hogy egy megválasztott kormány leváltásáról beszélni, azért akár utcára vonulni valamiféle törvénytelen dolog lenne, mert nem az. Ráadásul Orbán nem teheti meg azt, amit megtehet Putyin, vagy Erdogan, mert akkor az Uniónak sem maradna más választása, mint beavatkozni.
1magyar
@eugen4402: De miért kell ennyi ember? Azért, hogy tönkretegyük a Bolygót?
eugen4402
@1magyar: Talán azért, mert minden normális vallás tiltja a népirtást, és halálos bűnnek tartja a gyilkosságot. Ámbár lehet, hogy rátapintottál a lényegre: azért szaporodunk túl, hogy tönkretegyük a Bolygót. Mert hát a Teremtő is a piacra termel, és már régen alkotott új bolygókat. Nincs rá kereslet, ha viszont a mostanit amortizáltatja velünk, akkor hatalmas haszonnal teremthet újat helyette...
moiszikf
@lópicigáspár: Az még jócskán odébb van. Valszeg nekem már olyan nem is lesz, h állami nyugdíj. Egyébként meg miért is az EU fizeti a nyugdíjakat? (Amúgy meg fizetheti, húznak innen annyi lóvét, hogy kifussa.)
moiszikf
@lópicigáspár: Ez az, amit még soha, senki nem tudott egyértelműen bizonyítani. Mondjuk nem is igyekeznek semmiféle valós számadást készíteni. Se jobberek, se ballerek. Ha készül is valamilyen, a "kiadás" oldalra csak az adatok töredéke kerül, a "bevételhez" meg az, ami a lehetséges maximum, ami persze sosem jut el hozzánk 100-ban.
A lényeg egyébként sem ez, hanem, hogy miért kell egyáltalán nekünk más pénze, amikor van egy saját nemzeti bankunk, pénzkibocsájtási joggal? (Hangosan és nyilvánosan meg ne kérdezd, mert másnapra "hulla" vagy! ;-D)
lópicigáspár
@moiszikf: :))))))) Szóval questor állami szinten? Adjunk ki minél több pénzt fedezet nélkül!? :)))) Gyors út lenne az infláció elszaladása és az államcsőd felé. :)))
moiszikf
@lópicigáspár: Természetesen nem fedezet nélkül. Lehetne a fedezet ugyan az, ami a kereskedelmi bankok által kiadott pénzé. Mi is az? :-) Vagy sokkal inkább:-(
Borsodi
Egyszer elpattan a húr,megbolondul a Magyar, és menekülnek a hitvány gazemberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.