Majálisozik az MSZP és a Jobbik, a Momentum estére felvonulást szervez a Hősök terére. Jó idő lesz, Budapesten több utat lezárnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
A számtalan különbségből csak egy: a helyi műsorközlő nem üvölti a mikrofonba, hogy: "és most fordultak az emelvény elé az XY Gépgyár dolgozói, hatalmas transzparensekkel a kezükben és virágcsokorral, arcukon boldog mosoly..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@papa.49: Csak a sátoros sör-virsliig.
Aztán lehet, hogy neki se.
papa.49
@Szókrakész: Én egyetlen egyszer vettem ezen részt, mikor az osztállyal kötelezően menni kellett, aztán mindig beteg voltam ápr. 4. máj. 1, nov. 7 én augusztusban meg épp nyaraltam!!!
lampa laz
@eugen4402: És az elmaradhatatlan tábla magasra emelve "Éljen a megbonthatatlan magyar-szovjet barátság!"
eugen4402
@lampa laz: Látod, vén vagyok, mint az országút, erről a tábláról el is feledkeztem. Meg a lufikról is. Viszont egy Pali nevű munkatársamra határozottan emlékszem, aki megkívánta a frissen sült keszegeket, ám közben inni támadt kedve, ezért a sült halakat berakta a sötét öltönye belső zsebébe. Elindult hazafelé, de nem az utcán, hanem letévedt az ottani patak medrébe... Másnap reggelig aludt, amikor is az anyja rázta fel, és faggatni kezdte., miért vizes a nadrágja, és hogy kerül a két hatalmas zsírfolt a zakójára. (A halak reggelre eltűntek, a macska meg jóllakottan szunyókált...)
lampa laz
@eugen4402: Kedves sztori és mennyi hasonló maradt emlékül nekünk. Az egy olyan világ volt, nem ismertünk másikat, éppen ezért nem is szeretnénk, ha visszajönne, én legalább is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.