A fővárosi közgyűlés támogatja azt a civil kezdeményezést, hogy a tavalyi sikeres példa nyomán idén hétvégenként is legyen a gyalogosoké a Szabadság híd. Tarlós István főpolgármester is egyetértett a javaslattal, de volt egy kikötése:

Ha egyszer valaki felmászik a turulhoz, az egész akció le van fújva!

Hozzátette azonban, hogy "a fiataloknak ennyi gesztust tehetünk".

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a részletekről szólva közölte: rengeteg esemény lesz nyáron, amiket majd össze kell hangolni a hídmegnyitással. Konkrét időpontokat még nem nem tudott mondani, de elmondta, hogy hétvégi lezárásban gondolkodnak, az iskolaidő vége utáni és augusztus 20. előtti időszakban.

A részletekről később dönt a fővárosi közgyűlés az ügyben. - írja az Index.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
"a fiataloknak ennyi gesztust tehetünk"
Biztos? Azért ezt gondold újra. Ezek közül a fiatalok közül mostanában 70-80 ezren tüntetgetnek, feldúlják a város, megbénítják a forgalmat, megtámadják a rendőröket, közintézményeket...
Nem én mondom:
2017. MÁJUS 9. KEDD 06:00
VISZKETEG TENYEREK
Bayer Zsolt
,,Az elmúlt lassan egy hónap kormányellenes tüntetéseinek immáron szinte természetes velejárója lett az erőszak. Nemcsak a verbális, hanem a lehető legigazibb erőszak. A rendőrök megtámadása, dobálása és provokálása, a legkülönbözőbb közintézmények elleni támadások (Parlament, Fidesz-székház, Köztársasági Elnöki Hivatal, minisztériumok stb.), valamint Budapest legforgalmasabb közlekedési csomópontjainak engedély nélküli lezárása."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.