Mit lehet arra mondani, ha egy külügyi állásra jelentkezőnek azt írják vissza a minisztériumból az önéletrajzában szereplő mandarin nyelvtudást látva, hogy ne szórakozzon már, ilyen nyelv nincs is? Vagy ha egy diplomatának nem sikerül megtalálnia a tárgyalópartnereit egy külföldi városban? Nem sokat, legfeljebb remélhetjük – tudván, hogy a magyar külügyről van szó –, hogy innen már csak feljebb van. Nagyjából ez volt a konklúziója az Együtt és a Váradi András Alapítvány által rendezett Merre tovább Európa? című rendezvényének, amelyen szakértők és politikusok beszélgettek és vitatkoztak arról, hogyan látják Európa és a magyar külpolitika jövőjét.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ha csak a külügy lenne dilettantó ! De az összes kormányszerv és kormánypárt analfabéta tök.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A magyar külpolitikai jövőjét Vlagyimir Putyintól kellene megkérdezni.
bakegya
Itt egyetlen külpolitikaI ÉRDEK LÉTEZIK-és az az orbán familia üzleti kapcsolatainak a kiépíttetése!
nyanya001
zsurpubi.hu/cikk/1235-215.735.000.000-forintot-koltott-a-magyar-kormany-stadionokra/
És ezek csak a stadionok, a falábúak jövedelme nincs benne !
Ideje lenne elhajtani a patkánykirályt !
Nessy
Viszont ékes magyar stílusban tudja külügyérünk lehülyézni az összes államfőt és minisztert, aki bírálni meri pártunkat és kormányunkat, a nagyvezérével egyetemben.
Arról nem is beszélve, hogy a "diplomatáink" nyelvtudása kimerül a magyarban, illetve a google fordítóban. A stílusuk meg a Bivalybürgözdi ivó szövegeiben.
justhpeter
Ha csak a külügy lenne dilettantó ! De az összes kormányszerv és kormánypárt analfabéta tök.
Fradigege
Petike focis sörcicái vannak komoly posztokon. Nem baj. Jó buli. Röhögünk a sok nyomorékon.
Saját magukat alázzák legalább.
Nessy
@Fradigege: Csak hogy mi fizetjük ezeket a dilettánsokat, nem is rosszul!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/orb.jpg
kolozsvaros.com/2016/11/01/kim-kardashiannak-jobb-segge-van-mint-szijjartonak/
Kim Kardashiannak jobb segge van, mint Szijjártónak. Petike! Elhiszem én, hogy jó buli ide­oda szédelegni a világban és külügyminisztereset játszani. Ezzel mindössze annyi baj van, hogy egy év alatt többe kerül a te játékod, mint amennyiből az ország összes mentősének normális szintre lehetne emelni a bérét. Mert ugye nem egyedül szoktál repkedni, hanem 20­-70 fős csoportokban. Arra kérnélek, fejezd be ezt. Vegyél szépen jegyet a magyar-­román járatra. Ne repülőre, az túl drága. Minibuszok járnak a két ország között. 6 000 forint a jegy. Budapest­-Kolozsvár között például kétszer megáll a busz, pisilni is lehet. Tehát ott keress üzleti kapcsolatokat. Meg Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában, Németországban. Kezdetnek. Ugyanis azok az országok itt vannak közel. Vagy esetleg ott nem állnak szóba veled? Csak a diktatúrákban vagy kapós? Az sem gond, csak akkor maradj is ott. Viheted magaddal a főnököt is. Köszi, Petya!
Zeta
@Eladott Ország: pedig milyen jó kapcsolatokat ápolnak a környező országokkal! Ott igazán lehetne üzletet kötni, csak ne folytassák az eddigi gyakorlatot. A külhoniak írdatlan mennyiségű pénzbeli támogatását. Ami eddig csak vezéreinknek és a környékbeli államok gazdaságának hasznát gyarapította!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok