A magyarok mintegy 58 százaléka azért nem tesz félre az időskori évekre, mert egyáltalán nem számít rá, hogy megéli a nyugdíjas éveket - derül ki az OTP friss felméréséből.kár 10-15 millió forintos megtakarításra is szüksége lehet annak, aki az aktív években megszokott életszínvonalon szeretné élni a nyugdíjas éveit

Forrás: napi.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Erre megy ki a játék. Ezért nem megyek szavazni sem. Na kíváncsi lennék,hogy a minimálbérből élők, talán 2-3 gyerekkel hogy tudnának elrakni 10-15 milliót!
60 évnél tovább nem szabadna nyúzni az embereket.
papa.49
Már csak az a kérdés MIBŐL TEGYEN FÉLRE, mikor a fizetés két kereső esetében is csak szűkösen elég egy 4 tagú család megélhetésére!!! Itt nem a sarkikatákra, meg a rogáncilikre gondoltam hanem a dolgozó nőkre, férfiakra akik 80-13 Ft közötti bérért dolgoznak!!!
Tavasszal el kell kezdeni a kuporgatást a nyárra, hogy a gyerek mehessen az iskolai napközistáborba, meg az iskola kezdésre, a felszerelésekre, aztán jön a téli felkészülés ruha, cipő, stb.!!!
A nyári nyaralásra se marad, nem hogy eltudjon tenni valamit nyugdíjas korára!!!
1magyar
@papa.49: De a 65-66 -ot ez a korosztály már úgysem éri el.
papa.49
Bocs elírtam 80-130 ezer akart az lenni.
papa.49
@nusika: Na de kik lesznek a ,,szöv. elnökök, ez az igazi kérdés, szerintem van még pár ,,jóelvtárs,, akinek kinéz egy, egy jól jövedelmező zsíros állás a semmiért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.