Az NGM-ből kikerült egy háttéranyag, amely szerint drasztikus lépéseket tervez a kormány annak érdekében, hogy csökkentse a gimnazisták számát és a szakképzésbe terelje a diákokat. A kormány egyelőre jegeli a tervet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
„A tudás veszélyes, minden tanult ember potenciális ellenség”
​/​Hermann Göring​/​
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Eriksson: Neked ahhoz nincs közöd, amire nem akarsz válaszolni. De véleményed szerint Paks 2 azért jó lesz. Úgy hogy a szemináriumot, inkább a fidesz szokásos hétvégi wellness közösülésén tartsd.
Eladott Ország
@Eriksson: fermer.ru/files/forum/2012/07/145501/foto0186.jpg
A fidesz szokásos hétvégi wellness szemináriumára és közösülésére küldöm a tyúkot.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/06/09/ez-az-ember-vagy-hulye-vagy-szimplan-geci-vagy-valaki-felremagyarazta-a-szavait/
Tényleg örülök, hogy a fürdőszobai vállalkozásába jókora hitelállománnyal belebukó
csempekirályból szervilis hűbéressé avanzsált díszseggnyaló, aki mindig fenntartások nélkül
szolgálta Orbánt, aki a szakszervezetek elfojtásától a felsőoktatás szájbarúgásáig kvázi bármiben lojális támogatója volt az egyélőistennek, akinek karrierje innen már nem tud felfele ívelni, ezért pozícióját csak az önkritikátlan felszopással betonozhatja be, most újfent megmondta a tutit. Nem is tudom, honnan kezdjem. A Taigetosz-törvény megbocsáthatatlan elmebaja után különösen nehéz szó nélkül elmenni amellett, hogy a versenyképesség oltárán elvérzett Parraghnak sűrű és mély kussolás helyett a közoktatásról is van mondanivalója. Nem is akármilyen. Röviden: a magyar vállalkozások versenyképtelenségének oka, hogy még mindig túl sok fölösleges gimnázium működik, és ha a polgármesterek nem lennének gyávák, már bezártak volna néhányat a picsába. Nem az a baj, hogy mindent ellopnak az élhető ország reményével együtt, hanem hogy még nem zártak be elég iskolát.
emerencia
@Nessy: Pedig a villanyszereléshez mindenki ért mint a focihoz. Pl. komoly un. háztechnikusi (nem kell hozzá technikusi végzettség) munkakörbe simán felvesznek karbantartónak olyan embert akinek nincs villanyszerelői képzettsége de szerelnie kell a villanyt. Senkit nem zavar, hogy nem ért hozzá...
emerencia
@Eladott Ország: Körülöttem többen munka mellett valamilyen rövidített képzésben tették le az érettségit. A lexikális anyagot megtanulták de gyakorta nehezen megy a komplex gondolkodás. Hiába van lehetőségük rá, nem szeretnek komolyabban utána nézni a dolgoknak. Nagyon könnyű őket átverni mert az iskola a kulcsszavak, kulcsmondatok gyors bemagolását és a számolást tanította meg nekik. Vezetőnek nagyon "jók" mert csont nélkül végrehajtják a magasabb hatalom utasításait. Sokan közülük nem szeretnek olvasni, az önképzés sem jellemző rájuk. (Tisztelet a ritka de létező kivételeknek.) Mindig mindenről oktatást kell nekik rendezni pedig manapság sokkal könnyebb önállóan ismereteket szerezni mint anno nekünk fiatalon. Attól félek, hogy az önálló tanulási valamint a következményekkel is számoló gondolkodási képességek tömeges elsorvasztása aligha fogja a gazdaságunkat versenyképessé tenni, a társadalmat pedig a demokrácia irányába terelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.