A civilek politikai szerepvállalása is téma volt a konferencián. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Fidesz pártalapítványa által anyagilag támogatott Civil Összefogás Fórum korábbi szóvivője a vonatkozó kerekasztal-beszélgetés meghívottjaként kifejtette például, hogy szerinte az Európa Tanács alkotmányjogi tanácsadó testülete, a Velencei Bizottság nem talált súlyos kifogásokat a civiltörvény kapcsán. (Ez nem igaz.) A rendezvényt követően meg szerettük volna kérdezni Lomnicit, hogy a CÖF – kormánypárt melletti – politikai véleménynyilvánítási tevékenységét miért tartja helyénvalónak, ha más civil szervezeteknek pedig felrója, hogy politikai tevékenységet folytatnak. Érdeklődni szerettünk volna a CÖF erősen hiányos, így átláthatatlan éves beszámolóiról is, azonban Lomnici kérdéseinket hárítva az autójához sietett. „Ne hozzuk egymást méltatlan helyzetbe” – javasolta a szóvivő.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Kinyilatkozások tömkelege, de még véletlenül sincs párbeszéd, kérdés-felelek, stb.. A sok hülye firkász még kellemetlen kérdéseket tenne fel.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/c%C3%B6f.jpeg
A kormány szervilis seggnyalói Brüsszelben.
Ők azok, akik – a Soros patásördög által pénzelt gyalázatos álcivilekkel szemben – nem akarják befolyásolni a politikát és közéletet, és nem is a kormány propagandáját nyomják ezerötszázzal. Igen, ők azok, akik Csizmadia László és Stefka István vezetésével vörös fejjel üvöltöztek a fordítva tartott transzparenseik mögül Brüsszelben, mielőtt Orbán Viktor a szokásos feneketlen kettős beszéddel kábította az Európai Parlament képviselőit szerdán. Esküdt ellenségük volt annyira jó fej, hogy az ő repülőjegyüket is finanszírozta a megállításra szoruló belga fővárosba, mert ami az országimázs javát szolgálja, azon bűn lenne spórolni, nem igaz? De. Ha már ott voltak, kétszer is bemutatták, milyen az a magyar virtus: csütörtökön az Európai Bizottság előtt bohóckodtak a Soros-Juncker találkozó ideje alatt. Az orosz dezinformációs propagandát toló, erőteljes kormányzati befolyás alatt álló, támogatottságával kapcsolatban ködösítő és félrebeszélő CÖF szóvivője milyen alapon házal mások átvilágításának szükségességével, miközben a lassan 12 éves kormányzást maga mögött tudó gazdapártja nem volt hajlandó megnyugtatóan rendezni az ügynökkérdést? Annak a pártnak a kitartottja, politikai prostituáltja ,amelyik ma is ügynököket támogat és pénzel, amely moszkvai recept szerint üldözi és rombolja a demokráciát, milyen alapon moralizál, sorosozik úgy, hogy ő maga is a köz pénzén űzi a politikai kitartottság nevű szakmát?
RonaGyuri
ez a Lomniczi nevű gátlástalan tróger már golyó-érett! =))
A Századvégesek meg megérettek a kötélre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.